Şimdi Ara

★★★ FIFA 16 (PS4 ANA KONU) ★★★ (541. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.873
Cevap
70
Favori
292.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 539540541542543
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5-6 k coins gonderebilecek var mı arkadaşlar ut yi sıfırladım da 5 k falan bende var bi tsl kadrosu kurayım diyorum. Gonderebilecek varsa pm atsın veya psn üzerinden konuşalım lütfen.

Psn: ardadgr16

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka joystick varsa onla deneyin bakalım
  • euro 2016 dan mahrum mu kalacaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

euro 2016 dan mahrum mu kalacaz...

Öyle gözüküyor.. nerede o eski World cup oyunu acayip keyifliydi

• A R D A kullanıcısına yanıt
    Once fifa yi bi adam akilli yapsinlarda world cup olmasada olur. Oyuncularin tipleri hic gercege benzemesin statlar gercekci olmasin ama momentumsuz herseyin gercek futboldaki gbi spontane gelistigi bi oynanis yapsinlar ,isterseler oyun 500 tl olsun hic sorun degil .sadece istedigim oynanis ve momentumsuz bi futbol oynamak seneryosunun macdan once belli oldugu bi futbol oynamaktan biktim. gorsellik hic olmasin raziyim tum oyuncu tipleri fifa2000 lerdeki gbi ayni olsun ama oyunu birakin ben oynayim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

euro 2016 dan mahrum mu kalacaz...

malesef ea sport artık o kadar rağat ki eskiden yaptığı iyi şeyleri bile yapmak için kendini yormuyor artık. çünkü neden öyle yada böyle nasıl olsa muazzam paralar kazanıyoruz gerisini salla mantığındalar. ben pes 16 almayı düşündüm sırf bunun için ama takımların yarısının lisansı yokmuş gene vazgeçtim. yıllar sonra ilk defa önemli bir turnuva oyunun sadece televizyondan izlemekle yetineceğiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faustino -- 13 Mayıs 2016; 13:19:46 >
  • Ea sports un ligimize verdigi önemde ortada bizim takimlarda oyunculara bakın hicbirinin alakasi yok nani rvp gomez sneijder gibi buyuk yildizlar disinda hepsi bastan savma lisans sorununu hallettigi gun pes e gecis yapacagim bu gidisle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrainDrain -- 13 Mayıs 2016; 16:40:00 >
  • BrainDrain B kullanıcısına yanıt
    pes16 ve fifa16 mevcut...
    Hocam lisansı hadi çözdü.. Mesele yine çözülmüyo ki.. Pesin server olayı rezalet! Hileden geçilmyo.. Lag yaptıran yaptırana.. Bağlantı kopartmalar kabus gibi!
    Pes16 ya onca update aldı lakin hiç hile hurda yokmuş gibi bugüne kadar görmezden geldi ya da çözemediler.. Single ya da online lobide arkla oynayacaksanız sıkıntı yok.. Ama online takılırım derseniz aman hocam sakın bulaşmayın.. Sinir stres hastası yapar adamı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiem_For_a Dream

pes16 ve fifa16 mevcut...
    Hocam lisansı hadi çözdü.. Mesele yine çözülmüyo ki.. Pesin server olayı rezalet! Hileden geçilmyo.. Lag yaptıran yaptırana.. Bağlantı kopartmalar kabus gibi!
    Pes16 ya onca update aldı lakin hiç hile hurda yokmuş gibi bugüne kadar görmezden geldi ya da çözemediler.. Single ya da online lobide arkla oynayacaksanız sıkıntı yok.. Ama online takılırım derseniz aman hocam sakın bulaşmayın.. Sinir stres hastası yapar adamı..

Anladim hocam sizde ikisids oldugu icin soruyorum sizce hangisi gercekcilik bakimindan 13 e kadar pes oynadim oradan sonra pes bitirdi zaten kendini fifa desen sacmaliklarla dolu su an bunlar yuzunden futbol oyunlarindan soguyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrainDrain -- 13 Mayıs 2016; 17:44:31 >
  • .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venge -- 13 Mayıs 2016; 22:20:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifa 17 çıkıcak nerdeyse ps4 de oynuyorum bir kere onlinede yagmur damkası sisli hava gibi şeyler görmedim ps4 sıfırladım yine aynı bunun bir ayarı varmı oyundan soğudum
  • Ps4 bana gore amele konsolu olmustur onceden online oynarken bu kadar serefsize denk gelmezdim sirf bu araplar yuzunden dun gittim sattim xbox one aldim gozle gorulur sekilde rahatladim bizim millet,araplar,ruslar fifa serisinin icine etmisler bu konsolda bizimkiler wifi uzerinden 0.6 mb upload hiziyla oyun oynamaya calisiyor araplar baglanti koparma lag ping her turlu serefsizlik bunlarda mubah ruslarda inanilmaz saygisiz ve gol yedikten sonra mal mal pas yapip sizi sinirlendirmeye calisiyor. Bende 25/10 internet var ea nin ac gozlulugu yuzunden p2p denen illet ile online oyun sunmasindan adamin upload hizi 1 ise senin yuksek olmasi onemli kalmiyor sanki dial up ile baglaniyorlar online icin en azindan azami internet hiz gerekliligi getirilse veya ping barini gorebilsek ama nafile pas atamiyorsun oyuncular odun gibi adama mactan forfeit olmasin diye davet atiyorsun onuda kabul etmiyor akli olan ps4 de online fifa oynamaz ki fut ayri olay kosta rikadan falan rakip veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: carsi24

fifa 17 çıkıcak nerdeyse ps4 de oynuyorum bir kere onlinede yagmur damkası sisli hava gibi şeyler görmedim ps4 sıfırladım yine aynı bunun bir ayarı varmı oyundan soğudum

Herhangi bir ayarı yok denk gelmesi lazım

• Futbol oyunu oynamak icin konsol alman hata olmus ustune bi de konsolu satip diger konsolu almissin Pc al 144 hz monitorde 144 fps le oyna bence ama onda da hileden bikarsin haberin olsun

Upload in 10 degil 1000 olsa da bi anlami yok online oyunlarda 1 mbit fazlasiyla yeterli onemli olan ping degeri karsi tarafin upload 0.5 mbit ping 20 olsun senin isterse 1 milyon mbit upload in olsun ping 100 150 ise karsi taraf senden cok ustun olur

Ayrica yeni konsollarin tanitilmasina az sure kalmisken bosuna para harcamissin

• speedyrazors kullanıcısına yanıt
    Bahsettigim tipler tam da bu canli formlari.

• quote:

Orijinalden alıntı: Niners

Bahsettigim tipler tam da bu canli formlari.

Seni xbox konusuna alalim hala burda ne isin var senin

• Millet araplardan lanet getirdi artik bi sonraki seride online oynarken rakibin uyrugunada kisitlama gelebilmeli kesinlikle 100 macta 80 kere araplarla oynamak zorunda degilim. Oyuncu ararken.hangi milley den insanlarla oynamak istiyosun diye secebilmeliyiz o zmn o araplar sadece kendileriyle oynar belki akillanir

• Ulan araplar golu atinca santra yuruyusune kadar izletiyosunuz ok tmm . be amk evlatlari kornerin faul atislarinin tac atislarinin ne dye izletiyosunuz .ya gidin bi bak beni dinden cikartacak kufurler ettirmeyin allahinizdan bulun

• quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazors

Futbol oyunu oynamak icin konsol alman hata olmus ustune bi de konsolu satip diger konsolu almissin Pc al 144 hz monitorde 144 fps le oyna bence ama onda da hileden bikarsin haberin olsun

Upload in 10 degil 1000 olsa da bi anlami yok online oyunlarda 1 mbit fazlasiyla yeterli onemli olan ping degeri karsi tarafin upload 0.5 mbit ping 20 olsun senin isterse 1 milyon mbit upload in olsun ping 100 150 ise karsi taraf senden cok ustun olur

Ayrica yeni konsollarin tanitilmasina az sure kalmisken bosuna para harcamissin

Yeni konsollarin tanitilmasina az bir sure kala mı? Yeni konsollar 2019 civarlarinda cikar yanlis bilgilendirme yapmayalim ps 4.5 i kastediyorsaniz bence sadece bir uydurkadan ibaret egerki degilse bile oyunlari 4k oynatacakta ne olacak fiyatini 3000 liraya kadar cekecekler yani misacasi su an ps4 almanın mantıksız bir yanı yok

• Su 4k olayi cok anlis anlasildi 4k bluray oynatabilecek ve 4k oyin destekleyebilecek bu da plus ile verdigi atarimsi oyunlar 4k olabilir anlamina geliyo Ps4 neo ile 1080p 60fps oyunlar oynayabilecegiz ve fiyati 3000 olmayacak 600 dolar olsa tr de 2000 lira civari olur multiplayer da 900p hala cogu oyun ve grafik detaylarinda artis olacak bunca yildir bu kadar cok sizinti ve soulentinin yalan ciktigini gormedim ben bunu da e3 te gorecegimizi dusunuyorum ya da ekim-kasim gibi satisa cikinca

• 
Sayfa: önceki 539540541542543
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.