Şimdi Ara

★★★ FIFA 16 (PS4 ANA KONU) ★★★ (542. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.873
Cevap
70
Favori
292.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 540541542543544
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazors

Su 4k olayi cok anlis anlasildi 4k bluray oynatabilecek ve 4k oyin destekleyebilecek bu da plus ile verdigi atarimsi oyunlar 4k olabilir anlamina geliyo Ps4 neo ile 1080p 60fps oyunlar oynayabilecegiz ve fiyati 3000 olmayacak 600 dolar olsa tr de 2000 lira civari olur multiplayer da 900p hala cogu oyun ve grafik detaylarinda artis olacak bunca yildir bu kadar cok sizinti ve soulentinin yalan ciktigini gormedim ben bunu da e3 te gorecegimizi dusunuyorum ya da ekim-kasim gibi satisa cikinca

600 dolarolursa burada 2300 civari pazara girer ilk tanitildiginda ps4 400 dolardan girdi ancak bizde 1500-1600 lira

• UltraFast U kullanıcısına yanıt
    Iste isin b*k tarafida bu . Anlayamiyoruz.

• Maca baslamadan once kisinin uyrugunu goremiyoruz .mac bittikten sonra mac skorunun ustune bas yaptigin kisinin uyrugunu gor.ben artik mac oynayislarindan uyruklarini anliyorum. Lag varsa ve ki*ini basini sallayarak gol sevinci yapan introlari izleten bilki arap pi*ler

• Al yine aynısı son 4 maç 1 puan alsam çıkıcam 4 ünede yenildim .Allah sizi kahretsin bu momentumu yapanlar

• Yok ya oyun zevk vermiyor. 4-1 5-1 yendiğim maçlarda bile zevk alamıyorum bu oyunda bir şeyler eksik.

EA sağolsun oyunun içine etmiş. Oyunda kontrol sende değil önceden yazılmış bir script var o direk oyuna etki ediyor. (Hemen sen oyunu bilmiyorsuncular damlamasın fifa 09 dan beri konsolda fifa oynayan ve her fifada division 1 title ı almış adamım)

Bir sonraki seride pese kayabiliirim bilmiyorum. Veya futbola veda ederiz artık. Halbuki xbox ı sırf fifa için almıştım. Neyseki bf4 sw battlefront gibi oyunlar var da sıkılmıyorum.
  • BrainDrain B kullanıcısına yanıt
    Hocam pesin en iyi olayi; oyuncuları nerdeyse birebir benzetmeleri.. Bunun disinda ufak tefek iyi olan noktalari var ama.. Kesinlikle bi fifa16 degil.. Ben fifa16 derim👍

• Fifa16 xbox1 im de de mevcut. Ps4 deki online sayisi 25.000 lerde dolasirken, xbox1de max7.000 online gordum. Bu acidan cok kötü.. Ama dediginize katiliyorum. Xbox1 de ki fifa oyuncu kitlesi daha kaliteli..

• quote:

Orijinalden alıntı: UltraFast

Yok ya oyun zevk vermiyor. 4-1 5-1 yendiğim maçlarda bile zevk alamıyorum bu oyunda bir şeyler eksik.

EA sağolsun oyunun içine etmiş. Oyunda kontrol sende değil önceden yazılmış bir script var o direk oyuna etki ediyor. (Hemen sen oyunu bilmiyorsuncular damlamasın fifa 09 dan beri konsolda fifa oynayan ve her fifada division 1 title ı almış adamım)

Bir sonraki seride pese kayabiliirim bilmiyorum. Veya futbola veda ederiz artık. Halbuki xbox ı sırf fifa için almıştım. Neyseki bf4 sw battlefront gibi oyunlar var da sıkılmıyorum.

Kesinlikle katılıyorum önceden netice belli kendini yırtsanda kazanamıyorsun hatta puan dahi alamıyorsun.Bunu bildikçe daha çok üstüne gitmemde ayrıca düşündürücü. Seneye fifa 17 böyle olursa yeni kanser vakalarına hazırlıklı olmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Requiem_For_a Dream

Hocam pesin en iyi olayi; oyuncuları nerdeyse birebir benzetmeleri.. Bunun disinda ufak tefek iyi olan noktalari var ama.. Kesinlikle bi fifa16 degil.. Ben fifa16 derim👍

Anladim hocam 17 de ikisinide alayim bakayim begenmedigimi satarim ;)

• Dextha kullanıcısına yanıt
    Kaca cikiyordun

• 3 ten 2 ye çıkamadım sağolsun script izin vermedi. 5. Lige kadar düşürmüştü beni. Hedef 1. Lig görmek beşiktaşla bunu başarmam zor gözüküyor.juve - dortmund - arsenalle de denenebilir. Ha birde şu karşılaştırma motorunu düzgün yapın kardeşim ben beşiktaşı seçtiğimde atletico yu karşıma veriyosunuz. Atletico yu seçsem ya real ya barça geliyor. Bide ayarlardan modu (kısıtlı) yapıyorum

Ya ben fifanin eslestirmelerine hayranim hic sorma

• Aranizda div1 season title alan varmi. Dun biriyle oynadim adam 500-80-80 diye istatistik yapmis. Yari sahayi.bile gecemedim nasil oynuyor lar boyle full baski ile. Ben yapayim desem defans yol gecen.hani oluyor.div1 e cikiyorum ciktigim sezon dusuyorum.ama div2 dekilerde kolay geliyor oraya dustugum ayni sezon div1 e cikiyorum yine. Galiba benim ayarimda bi klasman yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Napoli8484

Aranizda div1 season title alan varmi. Dun biriyle oynadim adam 500-80-80 diye istatistik yapmis. Yari sahayi.bile gecemedim nasil oynuyor lar boyle full baski ile. Ben yapayim desem defans yol gecen.hani oluyor.div1 e cikiyorum ciktigim sezon dusuyorum.ama div2 dekilerde kolay geliyor oraya dustugum ayni sezon div1 e cikiyorum yine. Galiba benim ayarimda bi klasman yok

Ayar falan var sanırım hocam. Bende anlamıyorum nasıl yapıyorlar bunu sanki 22 kişi ile oynuyorlar. Onlarla karşılaştırdığımda benim orta saha ve defans boşmuş gibi geliyor. Savunma da iş bitiyor.Savunması o dediğin adamlar gibi olanlar işi götürüyor. Adamlar geçit vermiyor. Ben böyle bir defansa karşı atak yapıyorum adam ise biraz daha kolay defansa karşı atak yapıyor. Benim işim daha zor öteki türlü bende yaparım öyle bir defansa karşı rahat atak , adamlar ona rağmen bazen zor gol atıyorlar :)) Bir de 90 dakika boyunca bu şekilde baskılı oynayıp hiç durmadan koşuyorlar ama oyuncularında hiç yorulma olmuyor gibi. Ayrıca oynanışta sıkıntılar çok. Yandan içeriye doğru girişlerde kontrol etmediğin oyuncular ters yöne doğru koşuyor sapıtıyorlar. Pasa dayalı oyun yerine topu alıp sağ sol yaparak ilerleme mantığında oynayan da çok oluyor .Tabii oyun buna izin vermiş en kısa yoldan gol atma derdindeler.Benim her zaman dediğim gibi 2 türlü insan var. Fifa yı iyi oynayan , futbolu iyi oynayan. Birisi oyun oynuyor , diğeri futbol oynuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jisub -- 16 Mayıs 2016; 15:00:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Napoli8484

Aranizda div1 season title alan varmi. Dun biriyle oynadim adam 500-80-80 diye istatistik yapmis. Yari sahayi.bile gecemedim nasil oynuyor lar boyle full baski ile. Ben yapayim desem defans yol gecen.hani oluyor.div1 e cikiyorum ciktigim sezon dusuyorum.ama div2 dekilerde kolay geliyor oraya dustugum ayni sezon div1 e cikiyorum yine. Galiba benim ayarimda bi klasman yok

Lig 1 title çok zor kardeşim.Bilmiyorum nasıl yapıyolar scripti kırmanın taktiğini mi bulmuşlar anlamak güç.Custom tactic yapıp önde sıkıştırayım çıkartmim diyorum iki pasta kalemde bitiyor adamlar.Öyle taktik yapanlar var topu aldığımda 4 kişi birden basıyor çıkmamın imkanı yok. Savunmayı geride kuruyorsun bu sefer hücum kısır oluyor adam elini kolunu sallaya sallaya geçiyor orta sahanı.

Seasons oynarken hep aynı takımla mücadele edince oyuncular FUT daki gibi yoruluyor mu diye bile saçma sapan bir soru sordum kendime bugün.aynı taktikle oynadıkça daha kötü oluyo takım. 6-7 maç seriye bağlamana zaten izin yok script tarafından.

600 küsür maç olmuş birşeyleri yanlış yapıyorum diye düşünürken kontrol cihazı ayarları bölümüne girdim ayarlar şu şekilde

Otomatik değiştirme : otomatik
    Oto. değiştirme hareket yardımı : yok

Bunları değiştiricem şimdi belki savunmaya prese falan bir etkisi olur. Sizin bu ayarlarınız nasıl mesela?

• Şu zikzak işi aslında hallediliyor l2 ile topa dalmadan adami takip ediyoruz yavas yavas yaklaşıyoruz oyuncu kendi müdahele ediyor. Ama şu baskı olayını bende çözemedim deli gibi basiyorlar soluklanamiyorum.

Otomatik degistrme yardimi yok. Oyuncu secimini manual

• Arkadaslar sezonda surekli oyun ici baglantim kopup ana menuye donuyorum sebebi nedir sizce? Bilen soylerse sevinirim surekli maglubiyet sayiliyor biliyosunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 4.kez dayanamayıp oyunu tekrar alıyorum. Kendimi uzak tutmaya çalıştım ama olmadı.

• 
Sayfa: önceki 540541542543544
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.