Şimdi Ara

FIFA 16 Spotçular STOK Takip Konusu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
2
Favori
11.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sahsen 200 liradan cikan oyunlari kolay kolay almiyorum 150-160 seviyesine dusunce aliyorum mgs mad max vs fakat bi GTA bi FİFA olunca konu 250 lirada olsa direk alirim cunku alip 1 sene oynuyorum. Psn den almak yetine kutulu aliyorum cunku takas imkani var bitirdigim oyunu 30-40 tl odeyip takasliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uA_OzaN kullanıcısına yanıt
    Hocam bende oradan sipariş vermiştim aradım az önce şuan kargolamaya çalışıyorlarmış yetişmezse yarın dedi. Bende sizin gibi düşünüyorum
  • 10-15 tl icin vergisini odeyen,zamaninda birakin turkce oyunu, orjinal dahi bulamadigimiz ulke de tek bu isi yapan aralin urunlerini almayan gozumde vatan hainidir :)
  • 10-15 tl icin vergisini odeyen,zamaninda birakin turkce oyunu, orjinal dahi bulamadigimiz ulke de tek bu isi yapan aralin urunlerini almayan gozumde vatan hainidir :)
  • FIFA 14'ü 120'ye mi ne almıştım. FIFA 15 180'den sattı diye sövüyodum. Şimdi 220 nedir olm yuh artık.
  • Bir vatan haini olarak az once dogubankdan aldim. Merak edenler icin yaziyorum; oyun turkce ve standart versiyonu. Bandrolu vardi, hatta korsan uyarisida. Fiyat 220. Iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

Orijinalden alıntı: Puskás

Oyunu spottan alan arkadaslar, deluxe edition mi satiyorlar yoksa standart mi

Standart hep.

Simdi gordum hocam bende aldim standart versiyonu. Ilgin icin sagol

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurbaykoc

Aynı fikirdeyim hocam ama aral ın sitesinde bile deluxe edition görünmüyor ps4 için. PSN den almak istemiyorum kutulu oyun koleksiyonum var bu yüzden deluxe soruyorum ama sanırım piyasada yok.

iyi de fifa koleksiyonluk bir oyun değil ki. her sene istisnasız çıkıyor.
  • quote:

Bir vatan haini olarak az once dogubankdan aldim. Merak edenler icin yaziyorum; oyun turkce ve standart versiyonu. Bandrolu vardi, hatta korsan uyarisida. Fiyat 220. Iyi forumlar

Hocam xbox one icin varmiydi gozune carpti mi?
  • Hay ben bu kurun

• 1 eylülde ön sipariş vermiştim, yetişmiyor diye bir bahane uydururlarsa kesinlikle iptal edeceğim.
  • 1 saat önce, GG üzerinden gamersworld dan 2 adet (PAL - Türkçe Menü - 230 TL x2)(evet pahalı ) sipariş verdim. Söz verdikleri gibi kargoya verdiler ve kargo takip no sunu siteye girdiler. Yarın elime ulaşacak inşAllah! :)
  • Her sene fifa yı ilk çıktığı gün alırım. Fifa 14 75 TL dijital
    Fifa 15 130 TL kutulu
    Fifa 16 160 TL kutulu

Ucuz alıyorum ama günden güne pahalanıyor tamam herşey pahalanıyor ama spot piyasa işin suyunu çıkardı

• barcelona game siparişleri yetiştirmiş ve bugün kargoya vermiş. 500 den fazla kargo çıkardıklarını söylediler. gerçekten bugün öğlen saatinde gelen oyunu hemde bu kadar fazla adette oyunu kargoya yetiştirmeleri ve kargo bilgilerini girmeleri çok güzel iş. yarın sorunsuz kargodan alırım inşallah. Burdan kendilerini tebrik ediyorum
  • Dayanamayip bende spottan aldim yatacak yerim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_OzaN

barcelona game siparişleri yetiştirmiş ve bugün kargoya vermiş. 500 den fazla kargo çıkardıklarını söylediler. gerçekten bugün öğlen saatinde gelen oyunu hemde bu kadar fazla adette oyunu kargoya yetiştirmeleri ve kargo bilgilerini girmeleri çok güzel iş. yarın sorunsuz kargodan alırım inşallah. Burdan kendilerini tebrik ediyorum

benim oyunuda kargoya vermişler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de kargoya verilmiş, sözlerinde durdukları için teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem.ayaydin

quote:

Bir vatan haini olarak az once dogubankdan aldim. Merak edenler icin yaziyorum; oyun turkce ve standart versiyonu. Bandrolu vardi, hatta korsan uyarisida. Fiyat 220. Iyi forumlar

Hocam xbox one icin varmiydi gozune carpti mi?

Gormedim hocam

• Barcelona game benim kargoyu yollamış yarın elimde olacak kargo firmasındanda mesaj geldi n11 den 198tl ye tutuyor.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.