Şimdi Ara

FIFA 16 Spotçular STOK Takip Konusu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
2
Favori
11.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milletin illa Türkçe olsun sevdasını iyi sömürüyor utanmazlar..
  • armutyus A kullanıcısına yanıt
    böyle açtığım 3-4 tane konu vardır en fazla o konutuda ben açmıştım sanırım nuvem diye bi brezliya sitesinden almıştık cidden bu fiyatların gidişatı iyi değil seneye 300 tl gibi fiyatlar görmeyiz inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: haskoy3167

Milletin illa Türkçe olsun sevdasını iyi sömürüyor utanmazlar..

Aynen fırsat iyi geçti ellerine..fiyatlara bakıyorum da 240 250 lira nedir öyle yaa

O degilde kimse almasın görsünler günlerini diyoruz ya beyler herkes gidip tıpış tıpış alacak bu adamlarda biliyor bunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • armutyus A kullanıcısına yanıt
    İşçiliğinin ve paranın değeri düşüyor dolayısıyla döviz artıyor hayat pahalanıyor.benim gibi ev geçindirenler bunu zaten iyi bilir.

Ama sadece oyun alırken elini cebine sokanlar her sene eylül den eylüle pahalılığı dert ederler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün gözümle şahit oldum. dubai üzerinden getirdikleri fifa cdleri var. Paketlemeyi kendileri yapıyorlar. Spotcu açık açık söyledi 190 gibi bir rakama biz alıyoruz ama oyun Türkçe çıktığı için mal elimde kaldı 200 tl'ye satıyorum dedi. Bandollü ürünlerin girişi 65$ gibi bir rakam. Ana dağıtıcı 67 $'a satmış. Spotçulara veren toptancı ise 69$'dan vermiş. Kimseyi koruduğum ettiğimden değil spotçu seviciliği de yapmıyorum. Ama ortada döviz kurları varken bu rakamların tl bazında normal olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • _rda _ kullanıcısına yanıt
    Bu rakamlar bana şişirme geldi. Aral bile 250 TL'ye koydu ise spotçuların 239-249 TL'ye koyması(vergisiz olduğunu da katarsak) beni yine de tatmin etmiyor. Dolar kuru etken tabi ama bu kadar da olamaz diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: F.Kasap

Bu rakamlar bana şişirme geldi. Aral bile 250 TL'ye koydu ise spotçuların 239-249 TL'ye koyması(vergisiz olduğunu da katarsak) beni yine de tatmin etmiyor. Dolar kuru etken tabi ama bu kadar da olamaz diye düşünüyorum.

210-220 tl gibi bir fiyat aralığı olacak şekilde bir fiyat makuldur. 220 ustu zaten verilmemeli. Sanırım taban fiyat 220 gibi bir rakam.

• Gecen sene 100 Tlden aldığım oyuna bak sen 2 kati şimdi ayıp ...

• 3 kuruş daha veririm bandrollü alırım. Kimsenin de kahrını çekemem.
  • barcelona game söyledigi gibi dün kargo yaptı biraz önce elime ulaştı .
  • Şimdi bendeki oyun spot mu orjinal mi ? Spot olunca ne oluyo ayrıca ? FIFA 16 Spotçular STOK Takip Konusu[album][/album]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmacig -- 22 Eylül 2015; 12:03:02 >
  • Arkadaş forumda o kadar spotçuların oyununa gelmeyin diye konuşuyoruz millet ne güzel almış 220-230 liraya.1 hafta sonra 180 olacak oyun.Önemli olan bu değil siz bu şekilde bu adamlara gazı veriyorsunuz her sene arttırıyorlar fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmacig

Şimdi bendeki oyun spot mu orjinal mi ? Spot olunca ne oluyo ayrıca ?

Spot olursa verdiğin paranın tamamı satıcının cebine giriyor. Gidip D&R veya tekno marketler gibi faturalı satan yerlerden alırsan verdiğin paranın yanlış bilmiyorsam %18'i devlete gidiyor.

• darkmacig kullanıcısına yanıt
    spota benzemiyor kültür bakanlığı etiketi var. spot olunca vergi ödememiş oluyor sata kişi. devlet zarar ediyor. yoksa oyun aynı oyun
  • Barcelonadan 190a geliyordu geç gelir diye almadım çektiğim çileye bak birde kadıköyde hep oyun aldığım adama güvendim 220 diyor başka bişey dmeiyor hepsi böyle yemin mi etmişler toplu ya aral 15 tl indirim yapıyo siteye yeni üye olana 235e geliyo ya aral alırım yada beklerim
  • yeni oyun geldiğinde anlaşıp fiyat belirliyorlar kuyumcular gibi hangi dükkana gidersen git fiyat fix. biri 180 e satsa tezgah bozulduğu için önceden fiyat belirliyorlar. farklı farklı dükkanlar ama iş para olunca tek dükkan gibi hareket ediyorlar.
  • adamlar 220 verip alıyolar , parayı nerde buluyo bunlar spotçulardan almayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #mosoko -- 22 Eylül 2015; 12:33:44 >
  • Paramız mı yok var ama neden bu uyanıklara kaptıralım 220 ye ficlemişler aynen 200e verne olsa hemen alcam ama yok 210a bile inmem diyorlar vay arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: maykıl ovın

Barcelonadan 190a geliyordu geç gelir diye almadım çektiğim çileye bak birde kadıköyde hep oyun aldığım adama güvendim 220 diyor başka bişey dmeiyor hepsi böyle yemin mi etmişler toplu ya aral 15 tl indirim yapıyo siteye yeni üye olana 235e geliyo ya aral alırım yada beklerim

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/PES-2016-PS4/Oyunlar/Spor/Futbol/urunno=0000000664081?gclid=CJr8n-CNisgCFUX4wgodprIHuQ

• gidin aralgameden alın 258 lira 15 lira indirim kuponu veriyo nuvoylada alırsan 50 lirada iadesi var kargoda yok
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.