Bildirim
FIFA 16 Spotçular STOK Takip Konusu (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Takasta fifa 15 alıyorlar mı ? bilgisi olan var mı ? 149 tl ye sattıkları oyunun alımdada bi değeri vardır heralde -
-
Hangi D&R ' da 218 TL ? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Diwanji
Hangi D&R ' da 218 TL ?
D&r ın hangisimi var hocam herhangi birine gir al
http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/PES-2016-PS4/Oyunlar/Spor/Futbol/urunno=0000000664081
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu PES zaten FIFA değil. 218 TL ye değil daha uyguna alırsın hem PES 16 'yı -
Moral kombat a 100 TL istemişler gerisini sen düşün
Gönderdiğiniz oyunun PES oldugunun farkındasınız değil mi ? -
onuda 179 a satıyorlar bu durumda 130 a fifa takası yapmak lazım -
Bostancıda oturuyorum zaten. Kim gidecek yusufpaşaya yada kargoyla kim uğraşıcak hemen hemen aynı hesaba gelicekti. Faturalı ürün spot değil heralde. Hem esnaf kazansın hem devlet. Zaten ps4 yada simülasyon oyunları içinde aynı mekana gidiyorum.
1 hafta geç oynayın ne olacak sanki?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
barcelonagame'den aldığım ürün bugün elime ulaştı.
oyun 2.bölge, arda turan kapaklı, ps4 bandrollü ve bakanlık etiketi mevcut.
Fakat önsiparişte 215 tl olan fiyatı 240 a çekmişler bilginize, n11 den çek vs ile uyguna alabilirsiniz ben 170 liraya aldım -
Arkadaş yok bir oyuna 200 TL verilmez. Zaten ps3'teyim ocak gibi kısmet olursa yeni nesile geçicem o zaman 150 TL civarı olursa bakarız bişeyler. Şimdilik Fifa 15'e devam. Geçen sene de 130 Liraya almıştım Fifa 15'i.
Bu arada kegames te dolandırıcı eskiden takas 5 TL idi çok memnundum habire oynayıp değiştiriyodum hem onlar kazanıyodu hem de ben, takas 20 Lira yaptılar benden en az 150 Lira kaybettiler bidaha gidenin
Arkadaşlar illa alacaksanız da kardeşlikle alın. Ne arala ne spotçulara para kazandırın. -
Az önce Bakırköy de bilinen bi spotcuyla görüştüm pes 2016 için
FARCRY 4
The Order 1886
FIFA 2015
Var elimde dedim bunların üstüne benden 40 TL istedi pes 2016 için 3 oyun 1 oyun etmedi be konami neler yapmış öyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 22 Eylül 2015; 15:46:45 >
quote:
Orijinalden alıntı: canlee89
FARCRY 4
The Order 1886
FIFA 2015
Var elimde dedim bunların üstüne benden 40 TL istedi pes 2016 için 3 oyun 1 oyun etmedi be konami neler yapmış öyle
Elimde sıfır ambalajlı fifa 2016 var deyip listelediğin oyunları isyeseydin fifa 16 nın üstüne 100 tl isterdi.
quote:
Orijinalden alıntı: snakefatih
quote:
Orijinalden alıntı: canlee89
FARCRY 4
The Order 1886
FIFA 2015
Elimde sıfır ambalajlı fifa 2016 var deyip listelediğin oyunları isyeseydin fifa 16 nın üstüne 100 tl isterdi.
Ağzına sağlık hocam bi anlayan çıktı sonunda şu hırsızların ne olduğunu aman uzak durun abi ben artık takas falan bıraktım bu işleri koleksiyon yaparım en azından rafda boş boş durur yinede bedavaya yedirmem bunları yazık okadar para verdik alırken FIFA'yı hiç unutmuyorum 200 liraya yakın para verip almıştım bana diyorki FIFA 2016 çıktığı icin biz şuan 30 liraya satıyoruz FIFA 2015 i olaya bakarmısın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: darkmacig
Bostancıda oturuyorum zaten. Kim gidecek yusufpaşaya yada kargoyla kim uğraşıcak hemen hemen aynı hesaba gelicekti. Faturalı ürün spot değil heralde. Hem esnaf kazansın hem devlet. Zaten ps4 yada simülasyon oyunları içinde aynı mekana gidiyorum.
18 sene bostancı sahilde oturdum. Bi otobüsle dnr'dan o fiyata alabilirdin
Ordan almanın farkı ne ?
İnmez çünkü biliyor ki elbet biri alacak sen almasan bile. Çok şükür alacak durum var ama denildiği gibi neden kan emicilere para kaptırayım?...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X