Şimdi Ara

FIFA 16 Spotçular STOK Takip Konusu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
2
Favori
11.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar spotçuların şu saatten sonra arayın kolpalarına hala inanıyor musunuz? Her oyunda aynı tantana. Yok şu saatten sonra arayın yok 12'den sonra stokta... N11.com üzerindeki spot fiyatlarını görseniz dudaklarınız uçuklar. Biri 249 TL çekmiş biri 239 TL... E bari bu kadara satıyorsunuz bi zahmet faturayı da verin ama yok... Vergi yok bir şey yok.. Kan emici hepsi almayacağım gerekirse 2-3 hafta sonra alırım. Ss kuralı ile düşürecekler fiyatları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makul fiyatlarla çıksaydı spotçulardan alırdım ama hem pahalı hem de resmi çıkışı ile aynı günde çıktığına göre Us psn falan iş görür.
    Satışları epey düşer spotçuların
  • Bence su saaten sonra artik spotun bir esprisi kalmamistir. Oyun zaten yarin US psn den alanlar icin acilacak, hem de 180 tl lik fiyata hatta rus psn den alanlar icin daha da ucuz. Spotun esprisi hem once almak hem de nispeten ucuza almakti ama 1 gun once almak icin neredeyse aral fiyatlarini vermek hic de mantikli degil. Giderim bandrollu alirim bu fiyatlara hem de taksit avantaji var cok daha mantikli.

• Aral zaten yavaştan gönderileri paketlemeye başlamıştır bugün kargoya verirler tahminimce.
  • Geçen sene 5 gün önce çıktı diye güvenip ön sipariş verdik, büyük ihtimalle bayramdan sonraya kalacak. Dijital oyun varken spottan hiçbir şey alınmaz diyordum. Erken gelir diye Fifa alalım dedik, herkesten 1 hafta geç oynayacağız.
  • Arkadaslar şu asamada n11 uzerinden verdiğim siparisi iptal edip dijital rus psn den almayi dusunuyorum.Sizce sıkıntı cikarmi iptalde veya beklemelimiyim bayramdan once oynamak istiyorum

• Kadikoy kahraman elektronigi aradim ogleden sonra gelecek dediler bilginize

• Ps4 icin Uskudar Gencler Elektronik suan satista 210tl gidip alabilirsiniz. Urun gelmis ve satiyorlar

• Kadıköy piyasası 13:00-15:00 arasında bekliyormuş oyunu. Bugün geliyor kısacası.

Acelem vardı, fiyat soramadım ama sorduğum kişi asla yamuk yapacak birisi değildir. Akşam iş çıkışı Kadıköy yolları gözüktü...
  • Kardeşlerde var 220 tl

• Aral'dan alırım daha iyi 220 çok

•  FIFA 16 Spotçular STOK Takip Konusu

Merak eden arkadaşlar için aradım sordum 230 TL dediler

Fiyat yüksek geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho Cepkin -- 21 Eylül 2015; 13:11:29 >
  • Hocam fiyat hakkında bir bilginiz var mı ve nerede bu mekan

• quote:

Orijinalden alıntı: omer6155

Hocam fiyat hakkında bir bilginiz var mı ve nerede bu mekan

Ankara Tunalıda
    Valla arayıp sormadım
    Numaradan arayıp sorabilirsiniz

• Üsküdar'daki Gençler Elektronik'e sordum. Geldi satıyoruz dediler.

2. BÖlge (PAL) mı diye sordum. ALL dediler bölge kodu için.

Bu All bölge kodu nedir acaba? TR PSN'de fifa Point vs. almak istersek bölge kodu nedeniyle sıkıntı yaşar mıyız?
  • Arkadaslar deluxe edition sürüm arıyorum aradıgım cogu yer standart sürüm bazılarıda deluxe gelicek diye biliyoduk normal gelicek diyo deluxe sürümü bulamazmıyız acaba

• Beylikdüzünde 235 tl miş.. Birazdan ellerinde olurmuş.. Hangi surum bılmıyorum ama geçen gittiğimde until dawn a 190 demişti. Zaten psn de 189 tl. Spotcular şaşırmış resmen.
    Gider en para ile psn den alırım daha uyguna gelir.

• Standart versiyon 220TL olarak gelmiş. Öptürmeyin kendinizi bu açlara, resmen kazıklıyorlar insanları. Yazık.

• Xbox one icin gelen bir yer varmi bilgisi olan varmi

• Arkadaslar spotculara laf ediyosunuda ben zaten takasla alıcam mad maxi verip alıcam bana 60 liraya gelmis olucak sıfırdan alanlar icin tabiki cok pahalı

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.