Şimdi Ara

FİFA 16 WİNDOWS 10 HATASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben anlamıyorum yaa insanların emeğine saygı duyuyorum orjinal alıyorum ama abi fifa 16 aldım windows 10 kurdum fifa çalışmayı durdu burada kim suçlu fifa 16 mı windows mu benmi işin komik kısmı craklı yaptım çalıştı abi bunlar korsan oynayan adama 1. sınıf biz keriz yaw ben online oynamak istiyorum PS4 geçmek zorunlu oldu birazçık zamanım var onuda böyle uğraşmakla geçirmek istemiyorum fifa oynuyorsanız hiç bilgisayarda almayın PS4 alın kurtulun bu ne be yok onun hatası bunun hatası

şimdi ben bunu nasıl halledicem bilgisi olan varmı fifasetup klasöründe fifasetup fifasetup_default dosyasını kopyalayım dosya isminide fifasetup yapınca düzeliyor 720P açılıyor oyunu 1050 getirdiğimde çalışmayı durdurdu hatası yardımcı olacak arkadaş varmı

• reis belkı konu horliyacak ama bende bu dertten müzdaribim bende fıfa 2016 oyunu var ne ettıysem yapamadım oyundayken çalişmayı durdurdu hatası verıp duruyor ve oyundan atıyor sen bırseyler yapabıldın mı dıye sorcaktım cevap verırsen sevınırım .
  • msı bir uygulaması yüzünden Nanmick mi neydi ondan dolayı mış :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.