Şimdi Ara

Fifa 17 halen alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Key almayı düşünüyorum alınır mı sizce yakında 18 çıkacak diye soruyorum.

• alınmaz.
  • Kesinlikle alınmaz. Belki arkadaşlar varsa konsolda bir ihtimal , o da ucuza gelirse falan. Ancak pcye kesinlikle almayın, aldırtmayın. Pişman eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulkan

Kesinlikle alınmaz. Belki arkadaşlar varsa konsolda bir ihtimal , o da ucuza gelirse falan. Ancak pcye kesinlikle almayın, aldırtmayın. Pişman eder.

Hocam onceki sorumuda cevaplamistin tesekkurler oyunu 2-3 saat oynadim fifa 16dan cok degisik bi oyun kontrolu var sanki. Tam olarak alisamadim. Pc surumunun eksileri ne bu arada? Bi muhabbet duyuyorumda. Ea konsola yonlendirmek icin yapiyor felan diyorlardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FourthJuly kullanıcısına yanıt
    En temel sorun hileye ve hilecilere göz yumması EA in. En kanı bozuk ve azılı hileciler pc platformunda toplanmış. En çirkef ve troll oynayanları da. Tecrübeyle sabit. Bu yüzden ilk 3-4 ay sonrasında oyundan tamamen soğudum. Aylardır oynamıyorum. He bu arada oyunda pcye özgü teknik hatalar da var. Dx hatası vermesi, online zaman uyumu vermesi, bildirimleri ve gereksiz herşeyi kapatmamıza rağmen kendi kendine pencere moduna geçip maçtan koparması, hele o gecikme yok mu...anlatılmaz yaşanır. Dert sahibi olanın oynayacağı oyun değil fifa pcde özellikle.

Onun dışında online modlarda sunucular yoğunluğu kaldıramıyor. Konsol sürümlerine göre oyun çok daha dengesiz, hızlı, hatalar fazla, sunucular rezalet. En sinir olduğum yanlarından biri ki kanımca en kilit noktası, her güncelleme sonrası oynanışı mahveden bir politika izliyor EA. Yani demoda ve ilk sürümlerde kendine hayran bırakıyor, bizim gibi dengeli oturaklı simulasyona yakın oyunu sevenleri mest ediyor. Sonra bebelerin feryadını dinleyerek oyunu mahvediyor.
    Kasım ayı itibariyle 2. 3. updateler sonrası oyun rezalet bir hâl aldı. Kesinlikle benim için oynanabilir bir yanı kalmadı. Asıl amacı olan keyif vermekten çok uzak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 5 Temmuz 2017; 21:3:35 >

• neden alınmasın kardesim
  • UT değil de season oynayan için alınır. Ben hiç hileciyle karşılaşmadım sezonda. Ama UT için aynısını söylemiyorlar. Birde eğer laptop ile oynayacaksan mobil ekran kartlarında 2D çim sorunu var o can sıkıcı. Eğer bekleyebilirsen FIFA 18 alman yararında olacaktır. Ancak yaz bir şekilde geçsin istiyorsan FIFA 17 alınabilir.
  • Al da kanser ol :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DidyeDirogba11

Al da kanser ol :)

Satin almadim hocam bi arkadas verdi hesabini sagolsun demodan oynadigimdan cok farkli bi oynanisi var iyiki para vermemisim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.