Arkadaşlar Fifa 17 de ilk defa rastladığım bir sorunla karşılaştım.
Fifa 17'yi genellikle kariyer modunda oynuyorum ve bir ara farkettimki oyun ofsaytları algılamıyor. bu sorunla ilgili daha ne yazabilirim bilmiyorum ama srounu farkettikten sonra replay den izledim ve benim son adamımla karşı takım oyuncusunun arasında neredeyse 10 metre filan vardır ama oyun ofsaytı vermiyor. Bu olayla bir kere değil sürekli karşılaşıyorum. Yani oynarken bariz ofsayt olarak gördüğüm atakları replay den tekrar bakıyorum ve gerçekten hiçbir ofsaytı algılamıyor oyun. Oyun ayarlarından baktığımda Kurallar seçeneğinde ofsayt açık. Hiç sanmıyorum ama acaba onun kapalı mı olması gerekiyor? Aslında Fifanın resmi sitesinde destek ekibine bu sorunu nasıl halledebilirim diye yazmak istedim ama ingilizcem çok iyi olmadığı için yapamıyorum. Bu konudada yardımcı olabilecek varsa easporta ticket atmak isterim.
Diğer bir sorunumda gamepadle ilgili, Arkadaşla karşılıklı fifa 17 oynamak istiyoruz ama tuş ayarlarında sıkıntı yaşıyoruz. Birimiz gamepadden diğer kişi de klavyeden oynayacak ama gamepadteki tuşların yerlerini değiştirince klavyenin tuşlarının yeride değişiyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.