Şimdi Ara

Fifa 2011'de Snopy kolda sağ analog ters yönde işliyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
10.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fifa 2011 de sağdaki analog ters işliyor. yani SAĞ-SOL yapınca YUKARI-AŞŞAĞI; YUKARI-AŞŞAĞI yapınca da SAĞA-SOLA hareket ediyor :(
    kullandığım kolun resmi bu şekilde
    Windows 7 x64 bit kullanıyorum. Ek olarak söyliyeyim özel hareketler yapılıyor ama sadece yönde problem var :S

• bende ayarlarını yaptım ama yönler olmadı yav bi türlü.pas şut vs çalışıyo ama yönler çalışmıyo adamlar hareket etmiyo nasıl yapacam onu yardımmmmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail0625

bende ayarlarını yaptım ama yönler olmadı yav bi türlü.pas şut vs çalışıyo ama yönler çalışmıyo adamlar hareket etmiyo nasıl yapacam onu yardımmmmmm
    Bahsettiğin kolda sağ analogu kullanmak için extra bir şey yaptın mı? Bende sağ analog skill değil de pas olarak kullanılıyor. Forumlardaki bir çok ayarı yaptım fakat olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lq

Bahsettiğin kolda sağ analogu kullanmak için extra bir şey yaptın mı? Bende sağ analog skill değil de pas olarak kullanılıyor. Forumlardaki bir çok ayarı yaptım fakat olmadı.

Alıntıları Göster
    affına sığınarak soruyorum ortadaki analog yazısının altındaki tuşu açtın mı_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buludag89

affına sığınarak soruyorum ortadaki analog yazısının altındaki tuşu açtın mı_?

Alıntıları Göster
    Evet denemiştim lakin açık olduğu an sağ analog hiç bir işlev görmüyor. kapalı olduğu vakit ise dediğim gibi sağ analog pas işlevi görmekte.

açık : ışık yanıyor
    kapalı : ışık yanmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lq -- 2 Ekim 2010; 20:00:11 >
  • quote:

Evet denemiştim lakin açık olduğu an sağ analog hiç bir işlev görmüyor. kapalı olduğu vakit ise dediğim gibi sağ analog pas işlevi görmekte.

1.si IŞIK YANACAK ki hareketleri yapabilesin
    ben sana benim kol ayarlarımın resmini atayım istersen bi de öyle dene
  • quote:

quote:

1.si IŞIK YANACAK ki hareketleri yapabilesin
    ben sana benim kol ayarlarımın resmini atayım istersen bi de öyle dene

Alıntıları Göster
    tabi mümkünse eğer iyi olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tabi mümkünse eğer iyi olur.

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Menulerde gezerken problem yok ama oyun içindeki controller settings'e girip kendi ayarlarını yapsanda oyun içinde gamepad kontrolleri çalışmıyor.
    oyun içindeki tuş konfigürasyonu ekranında da ayarlanamıyor. Launcher daki game settings'den ayarlıyorsun herşey sorunsuz gözüküyor ama dediğim gibi oyun içinde çalışmıyor gamepad. Varmı bunun bi çözümü?

• quote:

Orijinalden alıntı: mix_man

Menulerde gezerken problem yok ama oyun içindeki controller settings'e girip kendi ayarlarını yapsanda oyun içinde gamepad kontrolleri çalışmıyor.
    oyun içindeki tuş konfigürasyonu ekranında da ayarlanamıyor. Launcher daki game settings'den ayarlıyorsun herşey sorunsuz gözüküyor ama dediğim gibi oyun içinde çalışmıyor gamepad. Varmı bunun bi çözümü?

Alıntıları Göster
    @Lq
    sorunun çözüldü mü_? foruma bakmadıgına gore inşallah çözülmüştür :)

@mix man
    bu dediğini ilk defa duydum. hakkında bi bilgim yok maalesef =(

• quote:

@Lq
    sorunun çözüldü mü_? foruma bakmadıgına gore inşallah çözülmüştür :)

@mix man
    bu dediğini ilk defa duydum. hakkında bi bilgim yok maalesef =(

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bendede analogsuz 10 ytllik bi kol var game settings den yukardaki resim gibi tuslara basarak ayarlamaya calsııyorm ama BUTTON 07 yaziyor 1 2 3 4 basınca degisiyor ama geri hemen button 07 oluyor nasl düzeltcem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WHISPERZ-

arkadaşlar bendede analogsuz 10 ytllik bi kol var game settings den yukardaki resim gibi tuslara basarak ayarlamaya calsııyorm ama BUTTON 07 yaziyor 1 2 3 4 basınca degisiyor ama geri hemen button 07 oluyor nasl düzeltcem?

yanlız bu oyunu oynaman için analog şart :/ bu yukardaki ayarlar sana uymayabilir
  • quote:

aynen kardeş benim de öyle. onu ne yapabiliriz çözdün mü şu anda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

quote:

aynen kardeş benim de öyle. onu ne yapabiliriz çözdün mü şu anda?

Alıntıları Göster
    Hayır çözemedim henüz. çözebileceğimi de zannetmiyorum. joystick i farklı bir gamepad olarak göstermeyi dahi denedim fakat sonuç değişmiyor. Sağ olsun "buludag89" yardımcı olmaya çalıştı ama dediğim gibi...

• quote:

Hayır çözemedim henüz. çözebileceğimi de zannetmiyorum. joystick i farklı bir gamepad olarak göstermeyi dahi denedim fakat sonuç değişmiyor. Sağ olsun "buludag89" yardımcı olmaya çalıştı ama dediğim gibi...

Alıntıları Göster
    Aynı durum bendede var orjinal sony ps2 kolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan*

Aynı durum bendede var orjinal sony ps2 kolu

Alıntıları Göster
    valla benim de 15 TL lik snopy kol ama hiç fazladan bi işlem yapmadım
  • quote:

valla benim de 15 TL lik snopy kol ama hiç fazladan bi işlem yapmadım

Alıntıları Göster
    hocam bendede aynı koldan var ama sağ analog çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: shevchenko38

hocam bendede aynı koldan var ama sağ analog çalışmıyor

Alıntıları Göster
    dostum benim analog ayarlarım böle , buludag89 vermiş ama bi kaç fark var yon tuslarında bi de bunu dene bakalım
    yanlız oyuna baslarken ortadaki tusu kapat çunku takılı kalıyor menude hep yukarı gidip duruyor , ben hep kapalı oynuyorum , ama oyunun içinde actıgında bir sorun olmuyor , su fark var eger kapalı olursa yön tusları sol analogla oluyor , normal yön tusları işe yaramıyor , sag analogla özel hareketler yapılyor , orta tusu actıgın zaman hem sol analog hem de yon tusları etkin oluyor ve sag analog ise pas, sut , orta , ara pas tuslarının kombinasyonunu alıyor umarım yardımcı olabilmisimdir

edit benimde kol snopy farklı degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smilingjack -- 7 Ekim 2010; 18:00:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: smilingjack

dostum benim analog ayarlarım böle , buludag89 vermiş ama bi kaç fark var yon tuslarında bi de bunu dene bakalım
    yanlız oyuna baslarken ortadaki tusu kapat çunku takılı kalıyor menude hep yukarı gidip duruyor , ben hep kapalı oynuyorum , ama oyunun içinde actıgında bir sorun olmuyor , su fark var eger kapalı olursa yön tusları sol analogla oluyor , normal yön tusları işe yaramıyor , sag analogla özel hareketler yapılyor , orta tusu actıgın zaman hem sol analog hem de yon tusları etkin oluyor ve sag analog ise pas, sut , orta , ara pas tuslarının kombinasyonunu alıyor umarım yardımcı olabilmisimdir

edit benimde kol snopy farklı degil

Alıntıları Göster
    slm arkadaşlar ben oyunun tam sürümünü yükledim dün heyecanla tam oyunu açtım trainigde skillere bakayım dedimki sağ stik çalışmıyor :S tabii önce forumda yazılarınızı okudum sonra kendim biraz ugrastım şimdi yazacağım işlemi yapmanızı tavsiye ederim çünkü artık sağ stic çalışıyor :P C:\Program Files (x86)\EA Sports\FIFA 11\Game\fifasetup dosyasını acın oradan fifa config iconunu tıklayın cıkan pencereden arkadaşın daha önce vermiş olduğu resimli config ayarlarını yapın ve bu iconu masaüstüne atın oyuna buradan girdiğiniz taktirde sağ stic çalışıyor sorun olursa cvp yazın....

• quote:

Orijinalden alıntı: termo

slm arkadaşlar ben oyunun tam sürümünü yükledim dün heyecanla tam oyunu açtım trainigde skillere bakayım dedimki sağ stik çalışmıyor :S tabii önce forumda yazılarınızı okudum sonra kendim biraz ugrastım şimdi yazacağım işlemi yapmanızı tavsiye ederim çünkü artık sağ stic çalışıyor :P C:\Program Files (x86)\EA Sports\FIFA 11\Game\fifasetup dosyasını acın oradan fifa config iconunu tıklayın cıkan pencereden arkadaşın daha önce vermiş olduğu resimli config ayarlarını yapın ve bu iconu masaüstüne atın oyuna buradan girdiğiniz taktirde sağ stic çalışıyor sorun olursa cvp yazın....

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende de aynı sıkıntı var ama çözemedim:((((((((((ea klasöründeki exden girdiğim zaman ayarları yapamıyorum cünkü kapalı kutucukalr..masaüstündeki ikondan girdiğimde game settings acık aynı üstteki resimdeki leri yazdım ama ok leyince yine hepsi silindi yok oldu..:(((( nasıl kayıt edeceğim .sadece print-ok ve cancel secenekleri var ve ok leyince silindiler yine..

kolda sorun yok cünkü sırf denemek için pes 2011 oynadım orada sağ tuş ile skill hareketleri yapabiliyorum ama fifa da calışmıyor lütfen yardım edermisiniz delireceğim şimdi.:((((((((((

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.