Şimdi Ara

Fifa 2011'de Snopy kolda sağ analog ters yönde işliyor :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
10.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: termo

slm arkadaşlar ben oyunun tam sürümünü yükledim dün heyecanla tam oyunu açtım trainigde skillere bakayım dedimki sağ stik çalışmıyor :S tabii önce forumda yazılarınızı okudum sonra kendim biraz ugrastım şimdi yazacağım işlemi yapmanızı tavsiye ederim çünkü artık sağ stic çalışıyor :P C:\Program Files (x86)\EA Sports\FIFA 11\Game\fifasetup dosyasını acın oradan fifa config iconunu tıklayın cıkan pencereden arkadaşın daha önce vermiş olduğu resimli config ayarlarını yapın ve bu iconu masaüstüne atın oyuna buradan girdiğiniz taktirde sağ stic çalışıyor sorun olursa cvp yazın....

bi de hangimizin resimdeki ayarları olduğunu söyleseydin de bilmeyenler için daha iyi olurdu
    teşekkürler yine de ;)
  • Ya resimdeki ayarları yapamıyorum şu pov 0 up falan onlar olmuyor herşeyi denedin benim kol biotech ama resimdekinin aynısı ne yapmam lazım
  • buludag89

bendede xbox 360 kolu var.O ortadaki xbox işaretinin sadece sol yukarı ksımı yanıyor hepsi yanmıyor.

Oyundayken back ve start tuşu çalışıyor.Pas , şut , orta vs . ve adamı yönlendirecek tuşlar çalışmıyor.Bunun o ortadaki ışıkla alakası olur mu ? O ortadaki xbox işaretinin etrafındaki ışıkların hepsi yanması mı gerek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz611161

Ya resimdeki ayarları yapamıyorum şu pov 0 up falan onlar olmuyor herşeyi denedin benim kol biotech ama resimdekinin aynısı ne yapmam lazım

analog ışığı yanıyor demi_?

@çalıyakalı
    hocam o ışıklar ney biliyor musun? Onlar bilgisayara bağlı kolun numarasını belli ediyo. yani sende bitane daha xbox kolu olsa onu da bağlasan 2. ışık(sağ üst) yanacak.. yani senin kolda bi sorun yok ışıklar normal ;)
    diğer tuşlarının neden çalışmadığını anlayamadım ama sanırım sen ayarları tam yapmamışsın oyuna girmeden. ondan olabilir tam bilemedim
    ışıkların hepsi yanması şart değil hangi kolsa o yanar ;)
  • yani bende burası aktif değil.Üstte de no controll yazıyor.kolu taktıktan sonra burayı ayarlamam gerekli mi ?

Fifa 2011'de Snopy kolda sağ analog ters yönde işliyor :(
  • bendeki kolda(snopy) gerekliydi. onları ayarlamazsam oyunda işlemiyordu. ama sizin kol xbox kolu olduğundan belki ayarlaman gerekmeyebilir. elimde xbox kolu olsaydı daha iyi yardımcı olabilirdim de şimdi xbox kolu otomatik oldugundan tam bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: buludag89

bendeki kolda(snopy) gerekliydi. onları ayarlamazsam oyunda işlemiyordu. ama sizin kol xbox kolu olduğundan belki ayarlaman gerekmeyebilir. elimde xbox kolu olsaydı daha iyi yardımcı olabilirdim de şimdi xbox kolu otomatik oldugundan tam bilmiyorum

aslında ilk taktığımda direk oynayabiliyordum fakat format attım oyunu tekrardan kurdum bu sefer çalımşadı tuşlar.
  • peki kolu windowsun tanıdığından emin misin? çünkü xpde bazen sorun çıkartabiliyor bu kollar
  • quote:

Orijinalden alıntı: buludag89

peki kolu windowsun tanıdığından emin misin? çünkü xpde bazen sorun çıkartabiliyor bu kollar

win 7 32 bit kullanıyorum.Kolu takar takmaz zaten direk oyuna girmedim.Altta donanım yüleniyor dedi bekledim yüklendi dedim girdim.fakat sadece back ve start tuşu çalışıyor.menülerdede b ye basıncada geri geliyor fakat oyun içinde çalışmıyor.mjesela ea üyeliğine gir kısmında a tuşuda çalışıyor fakat oyunda işlemişyor tuşlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.