Şimdi Ara

FIFA 17 [PC ANA KONU] (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.971
Cevap
32
Favori
132.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar fifa 16 arıyorum coinli ve 97 99 Ronaldo Lazım Tşekkürler
  • arkadaşlar pc fifa 17 yi satıyorum bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantekim -- 26 Temmuz 2017; 9:16:19 >

• Fifa 18 de Türkiye Ligi olacak mı acaba duyum alan var mı ?
    En son youtube de birisi Oyun geliştiricilerinden biri olan Sam Riveria ile röportaj yapmış.
    Adam bilgim yok lisans sorunları var bizim ligin olup olmayacağını bilmiyorum dedi.
  • Merhaba. Bende 16 var. Sizce 17 oynamaya değer mi? 16 dan daha iyi midir yoksa 16 ya devam mı? İnternette 16 dan kötü olduğunu duydum ama kesin bilgim olmadığı için sorayım dedim.
  • Arkadaşlar access ile oyunu aldım. Benim pcde xbox 360 kolu var. Sprint tuşu RT'yi değiştirip RB yapmak istiyorum ama olmuyor bir türlü. Fifa 16'da yapmıştım ama 17'de yapamadım. Bilen varsa yardım edebilir mi?
  • Biraz daha bekleyin 18 alın bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler abimle ikimiz farklı kariyerlerden aynı PC'de teknik direktörlük kariyeri oynuyoruz aynı profil farklı Saveler üzerinden.Baya da takım dizdik sormak istediğim pesteki gibi takım kaydı alıp takımlarımızla karşılıklı maç oynayabilir miyiz santradan.Yani kariyer modundaki takımlarımızla karşılıklı maç oynamanın bir yolu var mı teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrygl

Arkadaşım 1 ay origin üyeliği al 4 euroya bedava indir oyunu ne 75 milyonu. zaten en fazla 1 ay oynarsın devam ederim dersen de bir 4 euro daha verirsin en fazla. şu oyunu satmaya çalışanlar dolandırıcılık yapıyorlar.

eyvallah. 1 yıllık aldım 25 euro'ya oynamadığım baya oyun vardı güzel de oldu mirrors edge 1-2 battlefield premium pack nfs deluxe ve fifa baya güzel oldu.
  • Bir üç kağıdı yoksa Origin Access güzel bir şey gibi görünüyor. Şimdilik 1 aylık aldım ama elime 100 tl geçirirsem 1 yıllık yaparım. Fifa 18 bir kaç ay sonra Access'e gelir ama zaten ilk çıktığında da baya pahalı olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeşilOk

Bir üç kağıdı yoksa Origin Access güzel bir şey gibi görünüyor. Şimdilik 1 aylık aldım ama elime 100 tl geçirirsem 1 yıllık yaparım. Fifa 18 bir kaç ay sonra Access'e gelir ama zaten ilk çıktığında da baya pahalı olacak.

Hocam yeni çıkan oyunları Access'e hemen getirmiyorlar diye biliyorum. Fifa 18 çıkışından itibaren 1. yılın sonuna doğru ancak gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0d

quote:

Orijinalden alıntı: YeşilOk

Bir üç kağıdı yoksa Origin Access güzel bir şey gibi görünüyor. Şimdilik 1 aylık aldım ama elime 100 tl geçirirsem 1 yıllık yaparım. Fifa 18 bir kaç ay sonra Access'e gelir ama zaten ilk çıktığında da baya pahalı olacak.

Hocam yeni çıkan oyunları Access'e hemen getirmiyorlar diye biliyorum. Fifa 18 çıkışından itibaren 1. yılın sonuna doğru ancak gelir.

FIFA 17 nisanda gelmişti. 18 de mart nisan gibi gelir. 200 TL civarı bir para vermek yerine beklemek daha mantıklı bence.
  • Online da tuş gecikmesi oluyor mu hocam. Bende de car x360 kol fut champions da 2 saniye gecikiyor, aşırı lag oluyor sizde de öyle mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, 2 gün önce internet üzerinden FIFA 2017'yi indirip kurdum. İlk gün oynadığımda sadece kol problemi yaşadım. Yani yön tuşlarının sağ sola anlamsız hareket etmesi(aşağıya basıyorum, sağ hareket ediyordu). Bu problemi internet üzerinden izlediğim videolarla hallettim.Daha sonra oyunu oynamaya koyuldum. Bu seferde oynarken maçların ortalarında oyun slowmotion bir hal almaya başladı. 25. dakikada mesela , hop oyun donuyor ve oynanmaz bir hal alıyor. Oyunu açıp kapattığımda heh oldu diyosun bu seferde 80. dakikada aynı problem. Bu esnada 2 gamepadde takılı oynuyoruz. Bir tanesini çıkartınca oyun kendine geliyor. Takıyoruz tekrar eski haline dönüyor. Bilgisayarla alakalı olduğunu düşünmüyorum.(ASUS i7 4720 3,6 GHz NVIDIA GTX 950 M 12 GB Ram). Sizce nedir problem ?
  • Ara sahnelerdeki 30 fps kilidini kaldırabilir miyiz?
  • Oynanır mı bu oyun ya? 18'i öldürseler almam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar. Oyunda 2 adet f 710 kol kullanıyorum ilk ayarladığım kol otomatik olarak ayarına kendi geliyo yani özel A olarak ama
    2. kol her defasında tekrar ayarlama gerektiriyo yani klasik alternatif iki düğme dışında ayarladığım özel B veya C ye gelmiyo.
  • güncel transferleri nasıl oyuna entegre edebilirim herhangi bir update var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cctekin

güncel transferleri nasıl oyuna entegre edebilirim herhangi bir update var mı acaba ?

update artık yok kardeşim. kendin ayarlardan takım ayarları klüp transferleri kısmından yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn77

quote:

Orijinalden alıntı: cctekin

güncel transferleri nasıl oyuna entegre edebilirim herhangi bir update var mı acaba ?

update artık yok kardeşim. kendin ayarlardan takım ayarları klüp transferleri kısmından yapabilirsin.

oyyy oyy hangi birisini yapayım :/ teşekkürler yine de:/
  • quote:

Orijinalden alıntı: slajer

Oynanır mı bu oyun ya? 18'i öldürseler almam.

Momentum is detected.

• 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.