Şimdi Ara

FIFA 17 Pro Clubs (PC) | All out Attack

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, ilk önce FIFA 17 ana konuda bir post atarak takım kurmayı düşündüğümü söylemiş ve katılmak isteyenlerin olup olmadığını sormuştum. Konu içerisinde şimdiden 4-5 kişilik bir talep çıkınca katılmak isteyenleri daha iyi listeleyebilmek için ayrı bir konu açmaya karar verdim.

Katılmak isteyenler Origin ID ve tercih ettikleri pozisyonları belirtsinler. Aynı pozisyonda oynayan birkaç oyuncu olması herkes her zaman aynı anda online olamayacağından sorun değil ama yine de dengeli dağılabilirsek daha iyi olur.

Takım ismini hiç düşünmedim. Herhangi bir takıma yönelik olmayan; bir kişiye, topluluğa, kuruma nefret ve saygısızlık anlamı içermeyen; siyasi, dini veya ırkçı mesaj vermeyen; sonuç olarak herkesin aynı anda beğeneceği bir şeyin bulunamayacak olması aşikar olsa da en azından kimsenin değerlerine ve görüşlerine aykırı olmayacak isimler önerebilirsiniz. Şimdilik Donanımhaber FC gibi isimler önermeyin çünkü ekşi sözlük, gscimbom gibi bu platformun dışından da katılımlar olacak. Ancak takımın %60-70'ini buradaki oyuncular oluşturuyorsa öyle yapabiliriz.

Ben ana konudan katılmak isteyenler ve kendimi yazarak listeyi başlatıyorum:

# - Donanimhaber ID - Origin ID - Tercih edilen pozisyonlar

1. sinqlethinq - DraspiraL-TR - LM/LW/RM/RW
    2. Vandrad - Vandyvandy - CM/CAM/ST
    3. @PnshR88 - ? - ?
    4. alperenkuloglu - AlparslanKK - CDM/CB
    5. UmuT__35 - UmuT_35_TR - GK
    6. yusufrido - karadayiii1907 - LM/LW/CAM
    7. devulations - ? - ?
    8. PEGASUSS... - StorMAnqelll
    9. Neo1negatif - enbw0w
    10. tolga.cn - tolga-cn - RM/LM/RW/LW/ST
    11. BR9 - fuatbr - RM/LM/RW/LW
    12. -Çesut Mevik- - DDanielFaraday - LB/RB/LM/RM

Takım kuruldu: All out Attack

İsmini yazdıran herkesi Origin'den ekledim. Katılımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinqlethinq -- 4 Ekim 2016; 22:16:15 >

• FVPA Türkiye 'de yer alan ve geçen sezonu 2. bitirerek Ş. Ligi'ne katılmayı hak kazanan bir takımız. STP arkadaşlar eğer kendilerine yer bulamaz ise 1 adet boş yerimiz var.

Aynı zamanda geriden top çıkarıp sakin kalarak pas dağıtabilecek 1 adet MDO ya ihtiyacımız var.

Burada olan takımınız haricinde dost takım olarak sizlere duruma göre oyuncu verebiliriz. Mevki çakışması da olursa yukarıda saydığım öncelik 2 bölgeye adam ihtiyaçlarımız var.

ORIGIN ID: Sezenist

FVPA Türkiye:http://www.virtualpronetwork.com/apps/tr/stats/table/399 (Resmi lig olup, çakma ve amatör oynanan ligler gibi değil. Avrupa Kupaları (Lampiyonlar Ligi, Uefa Avrupa Ligi gibi) Milli Takım, All Star gibi kendi içerisinde organizasyonları olup 58 den fazla ülkede faliyet göstermekte)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingSezenist -- 17 Eylül 2016; 20:10:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DidyeDirogba11

Takım kurup lige katılmanızı tavsiye ederim.

http://fvpaturkey.com/index.php

http://fvpa-esport.com/competition/297/ranking

Ligin başlama tarihi nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinqlethinq

quote:

Ligin başlama tarihi nedir?

Dostum benim bahsettiğim lig:http://www.virtualpronetwork.com/apps/tr/stats/table/399

Çok daha büyük ve 57-58 ülkeden fazla yerde resmi olarak oynanmakta. ESport adı altında yer alan lig ise henüz yeni bir oluşumdur.

• bende katılmak isterim başlarda çok online olamam ama işlerim dolayısıyla
  • ORİGİN ID : StorMAnqelll

Ekleyebilirsiniz arkadaşlar
  • Origin adım: AlparslanKK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Origin id : enbw0w
    ekleyebilirsiniz
  • yusufrido - karadayiii1907 - LM/LW/CAM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba,

Origin IDmi şu anda hatırlayamadım uzun süredir FIFA 16 oynamadım çünkü 17 çıkacağından.

CM-CAM oynarım hocam. ST sıkıntısı çekersek ST de oynayabilirim.

• DH ID: tolga.cn - Origin ID : tolga-cn - Mevki : her iki kanatta oynarım. Gerektiği halde ST de oynarım.
  • Arkadaslar herkese merhaba 26.09.2016 da cikacak fifa 2017 icin "Aziz Türkler" takimina kendine guvenen ve gercek bir Aile ortaminda bulunmak isteyen oyunculari takimimiza bekliyoruz cesitli turnuva maclarina katilan takimimiz da 2017 ye eksik kadro acigini kapatmak istiyoruz bir cok turk takiminin bulundugu turnuvalar da heycan ve tutku ile mucadele edicek arkadadlari takimimiza bekliyoruz takima kayit icin ps4 psn adresinizi ve oynamak istediginiz mevkiyi yazarsaniz sevinirim
    Bu mesaja eklenen görseller:

FIFA 17 Pro Clubs (PC) | All out Attack

• Fifa 14'den beri oynuyorum koyun beni kanatlara top size geldiğinde vurun gol.

Not : Origin : fuatbr

Fifa 17'i satın aldım bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 21 Eylül 2016; 19:38:21 >
  • Ps4 de alan yokmu

• Origin ID: Vandyvandy
  • Origin ıd : DDanielFaraday fifa 11 den beri pro club oynarım genelde oynadığım mevkiler LB VEYA RB eğer ön taraflar boş olursa RM veya LM de oynarım
  • quote:

arkadaşlar herkesi bekliyorum isterseniz var olan bir takıma veya kendiniz arkadaşlarınızı toplayıp yeni bir takım kurarak lige katılabilirsiniz

çok büyük bir organizasyon ligdeki durumunuza göre Avrupa da ülkemizi temsil etme şansınız bulunuyor

http://fvpaturkey.com/

FVPA–eSport Türkiye Kuralları

Hilelerle İlgili

- Hile kullanan oyuncu 1 sezon boyunca ligden uzaklaştırılır.

- Hile bulunduran takım ve takım kaptanlarının alacağı ceza ''Lig Kaptanlarının'' içinde yer alacağı
    Disiplin Kurulu (Kulüpler Birliği) tarafından tartışılacaktır.

- Disiplin Kurulu tarafından alınan her karar Lig Yönetimi tarafından onay gerektirmektedir.

Kartlarla İlgili

- 4 sarı kart gören oyuncu bir sonraki maç otomatik olarak cezalı olacaktır.

- 1 kırmızı kart gören oyuncu bir sonraki maç otomatik olarak cezalı olacaktır.

- 2 sarı kartla kırmızı kart gören oyuncu direk kırmızı kart olarak girilecektir.

Lakaplarla İlgili

- Tüm Pro oyuncularının Known-As kısmında Origin ID'si yazması zorunludur.

- Sezon boyunca Origin ID ve Known-As değiştirmek yasaktır.

- FVPA'ya kayıtlı Origin ID dışında bir isimle maçta oynayan oyuncular kayıt dışı olarak oynamış sayılır.

- Lige kayıtlı olmayan oyuncu maçta oynatıldığı takdirde hükmen mağlubiyet cezası verilecektir.

(Origin ID'niz TR-FVPA ise Known-As kısmına da TR-FVPA girmelisiniz. TR-FVPA yerine TR*FVPA gibi farklı ID'ler girilirse kabul edilmeyecektir.)

- Eğer ki adınız sığmıyorsa sığdığı kadarını yazmalısınız. ( TR-TürkiyeTR sığmaz ise TR-Türkiye veya TürkiyeTR yazmalısınız. )

- Maçta Known-As kısmı uyuşmayan oyuncu bulunduğu takdirde maç içindeki katkısı yok sayılacaktır. Rakip takımın talebi doğrultusunda maç tekrarı hakkı tanınacaktır.

Maç Ekran Görüntüleri İle İlgili (ScreenShots)

- Takım kaptanları maç sonu Ekran Görüntüsü alması zorunludur. Maç Skoru Ekranı, Gol Atan Oyuncuların Ekranı, Asist Yapan Oyuncuların Ekran Görüntüleri Alınmalıdır. Bu ekran görüntüleri fvpaturkiye@gmail.com adresine Düzgün bir başlık ile atılmalıdır. Raporu atan takım parantez içerisinde takımının adını yazmalıdır. Örneğin; LastCastle FC - JustWatch FC Maç Raporu [JustWatch FC]

Şikayetler İle İlgili

- Yapılan her türlü şikayette şikayetçi taraf durumu ispatlamak zorundadır. İspat Screenshot yada Video ile olmalıdır.
    Aksi takdirde şikayet dikkate alınmayacaktır. Maçlarla ilgili yapılacak itirazlar kesinlikle video ile olmalıdır. Aksi takdirde itiraz kabul edilmeyecektir.

- Maç tekrarı ve hükmen mağlubiyet gerektiren bütün şikayetler videolarla desteklenmek zorundadır.

Sezon İçerisinde Ligden Çekilen Takımlar İle İlgili

- O sezon içerisinde takımını kapatan tüm kaptanlar 1 sezon boyunca takım açamazlar veya bir başka takım yönetemezler.
    Ancak o sezon lige devam eden bir takıma oyuncu olarak katılabilirler.

- Ligin ilk yarısında kapanan takımların bütün maçları rakipleri lehine 1-0 hükmen galibiyetle tescil edilir.
    Ligin ikinci yarısında kapanan takımların ilk yarıda aldığı sonuçlar kalır, ikinci yarıdaki tüm maçları rakipleri lehine 1-0 hükmen galibiyetle tescil edilir.

Maça Çıkmama İle İlgili

- Yönetime bir kanıt sunulursa maçı mağdur taraf hükmen 1-0 alır.

- Takımlar site üzerinden iki takımın da onayladığı maç saatinde lobide hazır durumda olmalılar.

- Maç saatine 15 dakikadan fazla geciken takımlar maça çıkmamış sayılır. Rakip takım kaptanı bu sebepten dolayı hükmen galibiyet isteyebilir.

- Fakat hükmen istenmesi için rakibin geç kaldığına dair kanıt sunulmalıdır. Screenshot veya Video ile kanıtlanmayan hiçbir itiraz dikkate alınmayacaktır.

- Birden çok maça çıkmama durumunda, olay disiplin kuruluna taşınacaktır ve takım alınan karar doğrultusunda ceza alacaktır.

- Maçlara 10 kişi çıkan takımlar, kalecileri bot olması şartıyla yaşanacak bugu engellemek adına bir kişi any oynayabilir. Bu durumda maçtan 3 ve fazla oyuncunun çıkarak yerini bırakması, karşı takıma maçın tekrarını isteme hakkı doğacaktır. [ Videolu Kanıt İle ]

Lig ve Kupa İle İlgili

- Lig maçlarında durumu ve kupa maçlarında turu etkilemeye yönelik maçlarda hatalı takımlar kupadan diskalifiye edilecektir, ligde skoru etkileyemeyecektir. (Örnek: İlk maç 4-0 galip gelen takımın ikinci maç 5-0 yenilip maçı 1-0 a çevirmek amaçlı yapacağı durumlar)

- Ligde yapılan maçların hükmen mağlubiyet skor 1-0 dır. Üstün skorlar durumdan etkilenmeyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukC53 -- 26 Eylül 2016; 15:58:03 >

• Ekle Anıl LW-LF-ST
  • https://www.facebook.com/aykut.itil?ref=br_rs

DDANIELFARADAY isimli gerizekalı korkak oyuncu fut championsda butthurt yaşadıgı için son 30 dk kendi sahasında top çevirmiştir...
  • Origin id Dipontek1007

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.