Şimdi Ara

Fifa 17 ps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler playstation 4 için fifa 17 yi en ucuz nerden alabilirim. Bide playstation için kart tarzında bişey varmış bilgilendirme yapabilecek biri var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Spotçular,ya da yurt dışı.

• blackfriday de bişeyler yakalanabilir mi yoksa beklemeye gerek yok mu?
  • oyun yeni olduğu için indirim geleceğini sanmam. fifa 16'ya ilk indirim aralık aylarında yapılmıştı 60 dolardan 50 dolar seviyesine inmişti. size önerim oyunun dili fark etmez diyorsaniz us psn'den almak(180 lira gibi bir para yapar gift card'lar ile alırsanız.)

eğer illa Türkçe oynamak istiyorum derseniz o zaman rus psn'den yaklaşık aynı fiyatlara bulursunuz yine gift card'lar sayesinde(gidip tr psn'den 260 lira verip kazık yemeyin).

kutulu istiyorum diyorsaniz teknoloji marketlerinde de oyunun fiyatı 250 liradan aşağı olmaz(aral sağolsun).
    spotculardan alabilirsiniz onlarda da 50-60 lira anca oynar. spotculardan alarken özellikle dili sormayı unutmayın ve ultimate team oynayıp coins almak isterseniz oyunun hesabı ve sizin psn hesabınızın bölgesi uyumlu olmalı yoksa coins almakta sıkıntı yaşayabilirsiniz hatta alamazsınız bile (ps store üzerinden). fifa 16'da bu durumdan muzdarip oldum

• çok saol hocam yardımların için en iyisi us psn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ostibaba

çok saol hocam yardımların için en iyisi us psn.

ne demek

• ostibaba kullanıcısına yanıt
    Fifa çıktıktan bir iki ay sonra biraz indirime giriyor her sene olur misal fifa14 ilk çıktığında 160 lira idi ps3 de 2 ay snra 120 ye düştü kısa bi süre sonra tekrar 160 oldu.Birde yeni oyun çıkmaya yakın indirim olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 17-18-19-21 PS4
    geçen ay açıldı
    Xbox one pes 21
    2 yıl önce açıldı
    Fifa 22 Ps4 Komple Satılık
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben playstation da alcam da ikisi beraber kampanyalı için fırsat mı beklesem diyorum acele etmeden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.