Şimdi Ara

fifa 17 Steampunks hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

FIFA 18 DEMO ile sistemimi denediğimde fazlasıyla kastı, 4 gb ram ekledim ama hala istediğim düzeyde değil bu nedenle bir şekilde FIFA 17 denemem gerekiyor ve mecburen 2017 alacağım.

Netten FIFA 17 DEMO buldum ama originde demo artık olmadığı için giremedim, FIFA 17 demoyu bir şekilde deneme şansım var mı?

DEMO şansım yoksa mecburen Steampunks torrent indiricem, bir söylenti var BITCOIN virüs diye, bu gerçek mi? Sırf denemek amacıyla indirip sistemi iyice beter hale getirmeyeyim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

FIFA 17 Steampunks: Harika Bir Futbol Deneyimi

Eğer futbol hayranıysanız ve harika bir futbol deneyimi arıyorsanız, FIFA 17 Steampunks tam size göre bir oyun. Steampunk temalı bu oyun, FIFA serisinin heyecanını ve aksiyonunu benzersiz bir şekilde birleştiriyor.

FIFA 17 Steampunks'ta, steampunk tarzında tasarlanmış oyuncularla oynayabilirsin. Bu oyuncular, pirinç dişliler, bakır borular ve deri kıyafetler gibi steampunk unsurlarıyla donatılmış durumda. Oyundaki stadyumlar da steampunk temalı, devasa dişliler ve buharlı makinelerle süslü.

Oynanış açısından FIFA 17 Steampunks, serinin önceki oyunlarına benzer. Gerçekçi fizikler, akıcı kontroller ve çeşitli oyun modları sunuyor. Ayrıca, oyuncuların kendi steampunk görünümlü takımlarını oluşturmalarına ve özelleştirmelerine olanak tanıyan benzersiz bir "Steampunk Takım Oluşturucu" özelliği de bulunuyor.

FIFA 17 Steampunks'ın grafikleri de oldukça etkileyici. Oyun, ayrıntılı oyuncu modelleri, gerçekçi stadyum ortamları ve göz alıcı steampunk görselleri sunuyor.

Eğer FIFA 17 Steampunks'ı denemek istiyorsan, oyunu resmi web sitesinden veya güvenilir bir oyun mağazasından satın alabilirsin. Ancak, oyunu güvenli olmayan kaynaklardan indirmemeye dikkat etmelisin, çünkü bu tür indirmeler kötü amaçlı yazılımlar içerebilir.

Sonuç olarak, FIFA 17 Steampunks, steampunk hayranları ve futbol severler için mükemmel bir kombinasyon. Benzersiz teması, ilgi çekici oynanışı ve çarpıcı grafikleriyle, saatlerce sürecek bir eğlence sunuyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yaw kardeş adı üstünde DEMO ! Demo nedemek sen bunu bi araştır önce :) demo sürümde isterse 3 tane 1080 ti in olsun en son seviye sistemin olsun kasar ! takıla bilir , adı üstünde demo , hatalar optimize edilmemiş , oynayışın tamamı yansıltılmamış :) bende fifa 18 demo çıktığında hd7850 oc 2gb ekran kartı vardı ve demo kasıyordu :) Nitekim full sürüm çıktı indirdim , kasma donma , takılma yoktu niye yoktu acaba ? Çünki oyunu optimize etti , oyun için güncel driver lar çıktı falan filen :)

He hd7850 ekran kartı ile oyunda 100 fps ye yakın oynuyodum , monitörüm 144 hz olduğu için artık ekran kartı değiştirmenin zamanı geldi dedim gtx 1070 aldım :) şimdi 200 fps üstü ile oynuyorum ... ultra ayarlarda..

Gelelim torrent den oyun indirilir mi ? indirirsen virüsmüdür bitcoin mi kasar gizliden pc :) Virüslü olmasada torrent bitcoin kasmasada gizliden , korsan oyun herzaman kasar , çeşitli hatalar ile karşılaşırsın.... Çünki burada oyunları kırmak için , oyunun optimizasyonuna zarar veriolar :) oyun yapımcıları dioki bizim oyunu kırsalar bile insanlar dona takıla kasa kasa oynar :)

Kendimdem den örnek vereyim ! Rainbow six siege çıktı hd7850 ekran kartım yine , torrent den indirdim oyunu , orijinal alıcam sadece deneme amaçlı indirdim :) oyunu kurdum oda ne kasıyor :) donuyor , takılıyor , en düşüğe aldım yine kasıyor ... Direkt sildim...

Sonra bi yerden hediye key geldi rainbow six siege sonuç ubisoft uplay den key i mi aktif edip yeniden indirdim , ve oyuna girdim kasma yok :) , donma yok , orjinal oyunun farkı !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fifa 2008 beğenildi mi??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.