Şimdi Ara

FIFA 17 Ultimate Team atma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim şöyle bir problemim var Ultimate Team maçlarına girdiğimde bazen maç ortasında bazen sonunda bazende maç oynamadan atıyor hani hiç maç tamamlayamıyorum resim aşağıda sorunu bilen biri varsa yardım ederse sevinirim bu arada platform xbox one
     FIFA 17 Ultimate Team atma sorunu

FIFA 17 Ultimate Team atma sorunu FIFA 17 Ultimate Team atma sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse sebebini bilmiyormu

• Bende daha beteri var. Alt-tab yaparsam ya da masaüstüne dönersem oyundan atıyor. Steamden bildirim falan gelince de atıyor Ultimate teamde 5 maç üst üste attı. Kanser oldum.
  • Sırf pc de öyle bir sorun olduğu için xbox one S aldım ama bundada bu sorun çıktı

• Bende de var aynı sorun ama internetimle alakalı gibime geliyor internet yavaslayinca oluyor bende ama bazıları da herkeste var bu sorun bi updatele hepsi düzeltilecek diyorlar

• Aynen internetle alakalı Wireless ile bağlanma kablo ile bağlantı kurduğunda atma olmuyor

• volkanbaris V kullanıcısına yanıt
    bugün bende hallettim bu sorunu ethernet kablosu alarak
  • Ayni mevzu bende de var modem uzakta ama maalesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • heralde 2020 de düzelir. Hala maç başlarken pat pat kopuyor. Birde şu dikkayimi çekti fut da son güncellemeden sonra bende çok nadir yeşil oluyor oyuncu ping göstergesi artık hep kırmızı nerdeyse. kırmızı da olsa sorun çıkmıyor. türkiyeden oynadığım oyuncularla daha çok takılma yaşıyorum. oda ttnet in acizliği galiba.
  • Wifi yerine kablolu bağlantı yapıldığında kasma kopma olmuyor yeterki akk bitirme

• Böyle aptal saptal bir oyun daha görmedim, Fifa 17 Ultimate Team de Alt-Tab yapmadığım halde Alt-Tab yapmışım gibi hata veriyor ve beni cezalandırıyor. Kendi programsal sorunlarının bedelini oyuncuya ödetiyorlar. EA Chat sayfasına ulaşabilsem ağzıma geleni üslubunca söyleyeceğim. Bu gerzek sorun yüzünden Fifa 18 almayı düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.