Şimdi Ara

Fifa 18 Alacaklar veya Aklında Soruları Olanlar Buyurun! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Detaylı vermiş olduğun bilgi ve ayrıca açıklaman için çok teşekkür ederim. Tabiki 145 tl 'lik fiyat ve bir kaç maç pratği ve azcık kasmayla çok daha tadından yenmez bir hal alabilir oyun :)
    Aynı zamanda meksika origin ayrı bir detay ama 2015 sonrası yok su anda... droyun herhalde en cazip hali alacak gibi... ama toplu bir alımda indirim olması daha çok işimize gelirdi açıkçası... geçen sene bursagb diye bir şey vardı diye biliyorum bu sene şu zamana donanımhabere özel bir kampanya başlamadı maalesef...

Not: Şimdi farkettim sanırım burası toplu alım da ındırım yapacak deniliyor 100 'tl altı gibi.https://forum.donanimhaber.com/fifa-18-origin-cd-key-siparis-toplaniyoruz--128521394

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B634CBB0 -- 4 Eylül 2017; 15:51:53 >

• Suan da dediginiz gibi droyun en garantisi gozukuyor,konuyu da gecenlerde guncelledim ve toplu alim konusunun linkini eklemistim. Aslinda bu kadar kisi alacakken uygun fiyata anlasilabilir fakat 100₺ den az olmasi biraz zor gibi, eger basarirlarsa gercekten buyuk bi basari olur. Gecen sene dediginiz gibi bazi arkadaslar sayesinde pek cok kisi bursagb den aldi. Ben de suan oldugum yerde bikac saticiyla iletisime gectim fakat farkli ulkeden oldugu icin guvenemediklerini soylediler. 45$ lik fiyatlari aslinda 30$ civarina indirmek mumkun olabilirdi. Umarim diger konuda ki arkadas bunu basarabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir gelişme var mı ?
  • özellikle oyunu çıkar çıkmaz oynamak için alıyorsanız originden alın. biraz daha pahalı biliyorum ama diğer retail sitelerinde çokça sorun yaşanmıştı geçen sene.
  • jacquer kullanıcısına yanıt
    sorun elemeli sistem için yeterli takım sayısı.. misal isveç liginde 16 takım var ve kupası da mevcut.. oyunda 2.ligi de yok.. rusya kupası vs..
    bizim ligde 18 takım olduğu için eleme sistemi yapamıyor oyun.. aslında ayarlanabilir bişey ama uğraşmıyorlar işte.. varsa yoksa fut.. millet bassın parayı..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.