Şimdi Ara

Fifa 18 demo (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
5.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Temassız çalım denilen olayı fifa17'de oyuncu değiştirme tuşuna basarak yapıyordum.Şimdi ise değişmiş bilgisi olan var mı?
  • Demo ne zaman iptal oluyor ? Full oyun çıkınca oynamak mümkün değil dimi ? yada oynanabiliyor mu ?
  • Demo bende şu an açılmıyor.. Düne kadar oynuyordum play'e bastıktan sonra oyun tepki vermiyor ve açılmıyor.. İlk defa başıma geldi repair falan yaptım ama yine aynı...
  • Hocam sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştır yaparsanız sorun çözülür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ownerplus kullanıcısına yanıt
    Yok malesef yine aynı.. Bişeyle çakışıyo ama çözemedim.. Durduk yere girmemesi normal değil..
  • Hocam sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştır yaparsanız sorun çözülür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ownerplus kullanıcısına yanıt
    Dejavu mu yaşıyoruz aynı şeyler yazılıyor :)

edit: Şu anda demo açılıyor dün açılmıyordu iyi saatte olsunlar mı uğradı acaba dün tövbe tövbe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 19 Eylül 2017; 12:44:26 >
  • FİFA 18 İÇİN ÖN SATIŞ İMKANLARINDAN FAYDALANABİLİRSİNİZ. OYUNHİZMETLERİNDEN GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE ÖN SATIŞTA ALABİLİRSİNİZ.
  • hala bu bos sacma sapan oyunlarla mi vakit olduruyorsunuz?

yakinda kurdistan takimi cikarirlarsa bu bir ulusal guvenlik meselesi diyip oynamaya devam mi edeceksiniz?
  • oyunun demoları güzel oluyor ama çok anlaşılmıyor oyun içinde demodan sonra çok eklenti oluşuyor mesela oynanışta görsellerde bile farklılık gördüm daha önceki fifa oyunlarında fifa 98 dünya kupasından beri fifa oynuyorum koleksiyon yaptım bütün seriyi
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    demo oynanabilir originden bir yıldan daha fazla süre sonra kaldırılıyor sanırım çünkü ben daha önce aylar sonra indirmiştim demoyu tekrar .
  • alperenkuloglu A kullanıcısına yanıt
    R1 ile koşuyorsanız R2, R2 ile koşuyorsanız R1'e alındı temassız dribbling. En çok zorlandığım şeylerden biri oldu bu değişiklik.
  • AMD Phenom IIx4 965 processor 3,45 GHz
    RAM:8GB
    EKRAN KARTI;asus r7 240 4gb

ekran kartını ve ram i bugün değiştirdim fifa18 oynamak için ancak yine açamıyorum.sorun ne olabili
  • An unexpected error has occurred. Please try again in a few moments. Error: 327682:11 hatası alıyorum originde demoyu indirdiğimde neden acaba??
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.