Şimdi Ara

Fifa 18 DH Turnuvası#1 (19-21 aralık) PS4 Katılımcı sayısı 10 kişi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Listeye aldım hocam.
    Arkadaşlar 80-82 rating takımlar dan seçim yapabilirsiniz. 79 larda aşırı fark olacağını düşünüyorum isteyen yazsın takımına göre değerlendirelim.
    Dortmund konsunda da kararsız kaldım ona da bir fikir verin =)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hatrix kullanıcısına yanıt
    beni silebilirsin listeden hocam hem pazar oynıyamam wl den dolayı hemde season oynamıyorm fut oynuyorum sadece herkese başarılar keyifli oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: btu05

beni silebilirsin listeden hocam hem pazar oynıyamam wl den dolayı hemde season oynamıyorm fut oynuyorum sadece herkese başarılar keyifli oyunlar

=( ama ne güzel takılıcaktık. neyse arada fut friendly atalım hocam.. wining eleven 3 de luis hernandez in orjinali ile oynamışlığım vardır =) 90-200 arası çok iyi efsaneler vardı.

• kötü oldu kaçırdık hocam devam ediyor mu alımlar hala?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Fifa 18'de yeniyim. Daha önceden deneyimim fazla ama online işlerine uzağım. Ultimate team'de şimdiye kadar online 10 maç oynadım ve 8 galibiyet aldım. Yani oyunda amatör değilimdir. Nickimi yollasam katılmaya yetiyor mu? Ps üzerinden başka işlem yapmam gerekir mi?
  • slm arkadaşlar malesef düzenleyemedik. katılım oluyor ama sadece liste sırasında. sonrasında kimse dönüş yapmıyor malesef.. ama sizda psn paylaşın konu altında ve bana tel nolarınızı yazarsanız whatsapp konusuna sizi de ekleyeyim. online maçlar atabiliriz.

• Ozgur6597

Ekleyin hocam.Turnuva olmasada arada maç yaparız isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forward 1905 kullanıcısına yanıt
    akşam eklerim hocam. teliniz atarsanız whatsapp grubuna da ekleyeyim. arkadaşlar whatsapp grubumuza katılım isteyenler psn tl bilgilerini bana atrsa kendilerini ekleyeyim. akşam müsait olanlar dostluk maçı için müsait olduklarını belirtirlerse en azından forumdan arkadaşlar ile antrenman maçları yapabilriz.

• konuyu görünce 2 damla yaş süzüldü

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.