Şimdi Ara

Fifa 18 DH Turnuvası#1 (19-21 aralık) PS4 Katılımcı sayısı 10 kişi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hatrix kullanıcısına yanıt
    Bana uyar hocam

• Fiksture gore herkes goruserek grup maclarini tamamlayip mac sonucunu paylasabilir mi rica etsem.

• quote:

Orijinalden alıntı: hatrix

Fiksture gore herkes goruserek grup maclarini tamamlayip mac sonucunu paylasabilir mi rica etsem.

bence bi whatsapp grubu kuralım hocam foruma girmeyenler oluyor haberleşme konusunda sıkıntı çekeriz.
  • Evet hocam whatsapp grubu iyi fikir. arkadaşlar, pm den tel nolarınızı atarsanız grup kuracağım. Ayrıca format hk bilgi vermemişim; fut ve normal season olması yönünde karar almamız gerekiyor. Dün btu05 hocam ile futda oynadık onda maaşAllah iconlar kaynıyordu benim kadro daha 2 haftalık =)
    Nitekim 5-2 kaybettim =) sağlık olsun. Bir dahaki turnuvada season ve 85 overall şeklinde yapmayı düşünüyorum.
    dediğim gibi pm den tel nolarını bekliyorum. hadi hayırlı maçlar, vurduğunuz gol olsun =)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benide ekleyebilirsiniz hocam yalnız ben sadece akşam 23 : 00 ten sonra müsait olabiliyorum . uyabilir mi ?
  • lexx kullanıcısına yanıt
    hocam sizi ilk gruba ekliyorum, psn alabilir miyim. tel atarsanz pm den whatsappa da ekleyeceğim. Bu yada başka turnuvada whatsapptan da yararlanarak herkes 2-3 gün içinde birbiri ile maçlarını yapar ve bana bildirirse finallere geçeriz. ilk mesajı düzenleyip müracaat ve şartları da kesinleştireceğim, hala açıklar var =)

• geç mi kaldık :)
  • ReiSeM kullanıcısına yanıt
    yok hocam daha devam ediyor alımlar, oynanan 1 maç var bildiğim. siz psn ve tel verin. format fut yada season belli deil. nasıl karar vericem bilemedim. en adili 85 lik overall ile seson diye düşünüyorum. herkesin yorumunu bekliyorum.

• daha önce turnuva yapılmıs burada ona bakarak fikir alabilirsiniz. Bence Madrid-Barselona,PSG hariç tutulup 5 yıldız takım seçimine göre eşleştirme yapılmalı. Sonra kura çekilir ve fikstür olusturulur.

Benim anlamadıgım nokta alımlar devam ederken nasıl diğer arkadaslar mac yaptı? fikstürvs belli mi ? bununla ilgili nette turnuva simülasyonları var ,orada lig ya da eleme usulu secilip takım adları girilince bir şablon oluşuyor. Mac sonucunda da sonucları yazıp güncel puan durumuna erişebiliyor. Şahsi fikrim, takımların bi hauza alınıp kura ile belirlenmesi.
  • ReiSeM kullanıcısına yanıt
    sim varsa link atar mıınız hocam. forum ortamı sebebi ile herkes aynı anda konuya erişemiyor. whatsapp grubu ile iletişimimiz de artacağı için maçlarımız da kolayca yapılabilir. Benim görüşüm eğerki 85 overall takımlar olursa eşit şekilde yarışabiliriz. ama sizin fikrinizi de arkadaşlar değerlendirip yorum yaparsa uygulayabiliriz.
    lig usulü olmadığı için katılımcı sayısına göre kendimiz turnuva şeklini belirleyebiliriz. ha 16-32 kişi olur direk çift ayaklı elemeler ile işe başlayabilirz.

Hocam bana sorarsanız şöyle olmalı. Real barça psg city gibi oyunda aşırı güçlü takımlar hariç diğer takımları kura ile (akınsoftun uygulaması vardı bunun için) seçeriz. Böylece eşitsizlik olmaz ve atıyorum bir klübü 2 oyuncu istiyordur bununda önüne geçmiş oluruz.

• psn : Ggunes67 - Gurman67 eklerseniz ben de katılırım.
  • gurman67 G kullanıcısına yanıt
    ekledim hocam. tel pm lütfen.

• Beni de ekleyebilirsin üstad ps : ozdenizali

• Geçen 2 turnuva yarı finaller filan oynanmadan bitti.Bence buda öyle olur.Para ödülü filan olursa anca öyle millet oynar.Kimse takmıyo bi yerden sonra

• en azından kendi aramızda maçlar yaparız, beni de ekleyebilirsiniz bestianlorry
  • evet turnuva olmasını ben de istiyorum. ama dediğinizi gibi iletişim zor biraz.. kesin tarih ve saat vermek gerekiyor finaller için.. bu benim ilk deneyimim düzenleme açısından.
    listede güncelleme yapıyorum. maçlar pazar yapılıcak arkadaşlar. zaten adam başı 6 maç falan olucağı için 2 saat + boş süreler ile 3 saatte biticek bişe. ama zevkli olucak.. takipte4 kalın.

Edit : Arkadaşlar 10 kişi olduk. telini atmayan arkadaşlar atarsa whatsapp grubuna kendilerini ekleyeceğim. Turnuva Pazar günü eleme usulu kalburüstü takımlar harici takımlar ile normal season maç şeklinde yapılacaktır. Her katılımcı bir adet takım önersin. takım listelerine aşağıdan bakabilirsiniz.
    https://www.fifaindex.com/tr/teams/1/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatrix -- 22 Aralık 2017; 9:37:44 >

• beni de ekleyin mac yaparız aksamları. id : fcnicea
    monaco
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.