Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
124.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam şuan sinir küpüyüm bu ne rezil bir hata? hile mi la bu? alt taba basmadığım halde oyundan atıyor alt tab discconnect diyor deliricem ya dnfden gitti 2 maçım ulan bu ne var mı bunun bir çözümü
  • Oyun ne zaman 140 150 civarına düşer indirimlerle ? 2 haftaya felan olur mu ?
  • bero 20 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle arka planda çalışan programları kontrol etmek lazım.

Origin bildirimlerinin tamamı kapalı olacak.
    Antivirüs veya başka program varsa bildirimle ilgili ayarları kapalı olacak. Veya hepsi kapatılabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu 14'ten beri PC'de oynuyorum. Geçen yıl da artık bu hilecilere çözüm bulunamamasından sonra 18'i almamaya karar vermiştim. Yine de sormak istiyorum. Hala devam ediyor mu bu Draftta ilk dakikada çıkanlar , kötü serverler vs ?
  • Türk firmalar karaborsa hesabı anlaşıp fiyat yükseltmeye devam ediyor şimdi de 219 TL yapmışlar el ele verip. Her sitede aynı fiyat yanlız . Devam devam gider originden 250'ye alırız yine de sizden almayız bu fiyat politikası devam ettiği sürece. Beklemedeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faksu.42

Türk firmalar karaborsa hesabı anlaşıp fiyat yükseltmeye devam ediyor şimdi de 219 TL yapmışlar el ele verip. Her sitede aynı fiyat yanlız . Devam devam gider originden 250'ye alırız yine de sizden almayız bu fiyat politikası devam ettiği sürece. Beklemedeyiz.

bu artışın sebebi €'daki artış bence tabi bunlarda ona göre çakallık peşinde aynı zamlar gibi mesela sigaraya felan zam gelince stok yok derler zamlı fiyat resmiyete geçince sürerler ülke çakal dolu millet yolunu bulmuş.

• faksu.42 F kullanıcısına yanıt
    vpn ile dışarıdan almayı deneyebilirsin.
  • Sırf Denuvo yüzünden oyunların kapladıkları yer uçmaya başlamıştı. İlk çıkardıklarında "Korsanın köküne kibrit suyu döktük" vs. gibi böyle Titanikiyapanadamvari konuşmaları sebebiyle bu crackcileri destekliyorum. Kaldı ki Origin Steam tarzında adam gibi bölgesel fiyatlama yapıp global fiyatı da bir 10 USD aşağı çekse peynir ekmek gibi satar. Düşünsenize ön sipariş TR fiyatı 99 TL. Aral ithalatın ya da abidik gubidik key sitelerinin kazanacağı parayı müşterini cebinde tutuyorsun ve satışı arttırıyorsun. Steam'den uygun fiyata bir şey gördüğüm zaman hep alırım developer kazansın diye, ancak EA'da anlayış yok, fleksibilite yok. "Ben 70 dolara satıyom aga, çok geliyorsa alma" diyor özetle. Öyle başa böyle tarak o zaman; ben de şu anda Steampunk kardeşlerimizin oyununu indiriyorum. Oyunu bu haliyle ilk günde kıranlar eminim Patchlerini de ekleeer, online'ın da bir alternatifini custom server üzerinden yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 1 Ekim 2017; 16:58:4 >

• qosunpasa06 Q kullanıcısına yanıt
    banlanıyor hocam hepsi eskisi gibi degil.
  • Dün kinguin'de 177 liraydı, eve gidince alırım dedim. Bugün baktım 209 lira olmuş. Aklıma tüküreyim.
  • Nén-El kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle.Dün gece alacaktım.Sabaha bıraktım.Her yer 200 üzeri olmuş
  • Arkadaşlar konu dışı ama bu onlinede mikrofonu nasıl devre dışı bırakabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitemountain44

quote:

Orijinalden alıntı: deadpool2

Oyun çok kasıyor ya bende, 17'yi rahat oynadığım için bunda sorun çıkmaz diye düşünüyordum öyle olmadı. Performans güncellemesi filan gelir mi acaba yakında

aynen benim sistem yetiyor ama oyun kasıyor herşeyi denememe rağmen acayip sinirimi bozdu. ea sports gözümden düştü birdaha da orjinal almayacağım

Çözdüm bendeki sorunu, Directx 11 tam ekranda çalışmıyor bu yüzden oyun 12'de açılıyor ve benim sistem sanırım DX12 için yeterli değil.
    Ayarlardan pencereli ve DX11'i seç böyle yapınca hiçbir sorunum kalmadı
    Oyun açıldıktan sonra Alt+Enter yaparak tam ekran da yapılabiliniyor, değişik bir hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind-traveller -- 1 Ekim 2017; 19:14:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Supernova1071

Arkadaşlar konu dışı ama bu onlinede mikrofonu nasıl devre dışı bırakabilirim

Oyunun Launcher ayarlarında vardı sanki o ayar
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadpool2

quote:

Orijinalden alıntı: Supernova1071

Arkadaşlar konu dışı ama bu onlinede mikrofonu nasıl devre dışı bırakabilirim

Oyunun Launcher ayarlarında vardı sanki o ayar

Buldum sağolasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Supernova1071 kullanıcısına yanıt
    uykusuzluktan yanlıs yere msj yazdım editlendi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 1 Ekim 2017; 19:24:21 >
  • Nén-El kullanıcısına yanıt
    29 eylül'den sonra origin'den oyun alan pre-order siparişten yararlanamaz.
    Aklınızda bulunsun.
  • EA live chat üstünden 3 farklı kişiyle görüştüm hepside satın aldığınız yer 2. kod yollaması gerekir dedi.. sadece birisi droyun.com güvenilir satıcılarda gözükmüyor dedi niye böyle yazdı anlamadım.. Adama bi çok farklı alışverişim oldu droyun.com dan dedim nasıl güvenilir satıcılarda gözükmüyor dedim..Ya Origin üstünden ya da origine bağlı güvenli yerlerde temin edin dedi..Çok ilginÇ ilk defa böyle bi durumla karşılaştım..Burda droyuna birşey demiyorum çünkü alşverişlerimde sorun yaşamadım hiç..Ama pre order bonuslarını droyun göndericek mecburen çünkü EA çalışanları üstüne basa basa satın aldığınız yere başvurun diyor ve hesaba eklemiyorlar.. Geçen sene böyle değildi..Direk ekliyorlardı..Bu sene 3. parti keylere tavır almışlar resmen..Hoş o keyleride dağıtan EA..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 1 Ekim 2017; 21:14:14 >
  • Donanım Haber Topluluğu Discord Sunucusu =https://discord.gg/Ds9vZgu
    Resmi Discord Adresi Burdan Haberleşelim Turnuvalar Düzenleyelim .
    Dostluk Maçları Yapalım ;)
  • bende dün gece vpn ile neredeyse 20 ülke gezdim ucuza alayım diye adamlar heryerin fiyatını eşitlemişler :D
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.