Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
124.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trust88

quote:

Orijinalden alıntı: Emoshean

quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

Crackli indirdim kurdum yalnız büyük bir sorun var. Oyunu 1080p açıyorum tamam da grafikler çöp, antialiasing kapalı. Ayarlardan her şey açık, grafikler ultra antialiasing 4x fakat oyunda etki etmiyor, grafikler berbat kalıyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Configleri de değiştirdim fakat etki etmedi. Var mı bana yardım edebilecek

ekran kartının programı optimize falan etmiş olmasın?

Yok hocam tamamen cracktan, atağa çıkınca sürekli sesler kesiliyor falan. Crackte iğrenç olmuş. Hiç gerek yok böyle crack işlerine. Fiyat ucuzlayıncaya kadar idare ediyorum

AMD R370 de 1080P Ayarları otomatik seçtim herhangi bir sorun yok grafiklerde güzel. Hangi sürümü indirdiniz?
    FIFA 18 ICON Edition [qoob RePack] test ettim.

Fifa 17 orjinal var online doğru dürüst oyanamadım şahsen orjinal almam fiyatlar çok yüksek

Ben steampunks indirmiştim sizin dediğinizi indiriyim bide sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: trust88

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

Crackli indirdim kurdum yalnız büyük bir sorun var. Oyunu 1080p açıyorum tamam da grafikler çöp, antialiasing kapalı. Ayarlardan her şey açık, grafikler ultra antialiasing 4x fakat oyunda etki etmiyor, grafikler berbat kalıyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Configleri de değiştirdim fakat etki etmedi. Var mı bana yardım edebilecek

ekran kartının programı optimize falan etmiş olmasın?

Yok hocam tamamen cracktan, atağa çıkınca sürekli sesler kesiliyor falan. Crackte iğrenç olmuş. Hiç gerek yok böyle crack işlerine. Fiyat ucuzlayıncaya kadar idare ediyorum

AMD R370 de 1080P Ayarları otomatik seçtim herhangi bir sorun yok grafiklerde güzel. Hangi sürümü indirdiniz?
    FIFA 18 ICON Edition [qoob RePack] test ettim.

Fifa 17 orjinal var online doğru dürüst oyanamadım şahsen orjinal almam fiyatlar çok yüksek

reis bizde sağlam indirelim. link atar mısın pm den yada kendin upload et torrent duruyosa :D

edit : türkçe dil var mı sizin indirdiğinizde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 30 Eylül 2017; 19:37:19 >

• Skid*ow sitesindeki Steampu*ks ilaçlı sürümünü indirdim test ettim. Kurulum vs sıkıntı yok. Oyunun başındaki maçı yaptım ne grafik hatası gördüm ne de seslerde bi sıkıntı gördüm. Oyun gayette orjinal alınmış gibi. FB kadroyu kontrol ettim luis neto ve janssen yok diğer oyuncuların hepsi var. Kadro düzenlemelerini kendimiz yaparız artık. Valla cillop gibi oyun. 200 lira vermekten kurtulduk.

Ek olarak full türkçe oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Newresim

Skid*ow sitesindeki Steampu*ks ilaçlı sürümünü indirdim test ettim. Kurulum vs sıkıntı yok. Oyunun başındaki maçı yaptım ne grafik hatası gördüm ne de seslerde bi sıkıntı gördüm. Oyun gayette orjinal alınmış gibi. FB kadroyu kontrol ettim luis neto ve janssen yok diğer oyuncuların hepsi var. Kadro düzenlemelerini kendimiz yaparız artık. Valla cillop gibi oyun. 200 lira vermekten kurtulduk.

ki oyun kesinlikle 200 etmes
    şimdi ortaya cıktı keyler deki sıkıntı adamalr oyunun orginali cıkmadan oyunu kırdılar nerdeyse :))
    auhauhauhauhha beter ol ea
  • quote:

Orijinalden alıntı: Newresim

Skid*ow sitesindeki Steampu*ks ilaçlı sürümünü indirdim test ettim. Kurulum vs sıkıntı yok. Oyunun başındaki maçı yaptım ne grafik hatası gördüm ne de seslerde bi sıkıntı gördüm. Oyun gayette orjinal alınmış gibi. FB kadroyu kontrol ettim luis neto ve janssen yok diğer oyuncuların hepsi var. Kadro düzenlemelerini kendimiz yaparız artık. Valla cillop gibi oyun. 200 lira vermekten kurtulduk.

bilgilendirme için teşekkürler reis, onu indirmeye devam edeyim.
  • Arkadaşlar konuyu takip edemedim, yukarıda yazıldıysa bilmiyorum. Ön siparişle alanlar hediyelerini alabildi mi? Aldıysa nasıl aldı?
  • Geçen sene burada "korsana hayır, oyuna para verip almadıysan benimle muhattap olma" diyen arkadaşlar ne yazık ki 140-160 TL verilmez diye korsan indirmeye başlamış. Bazı dostlara diyorum ki; ne olursa olsun kalite önemli. Ya alırsın ya almazsın.
  • şuan en ucuz satan neresi var pm atabilir misiniz ?
  • ucuz oyundan korsan oyuna dönmüş konu :) fut oynayanlar için hiçbir anlam ifade etmiyor, 1 kere offlinede maç yapmadım neredeyse.
  • Merhaba. Fifa 18'de tam ekran sorunu yaşıyorum. alt+enter çalışmıyor fakat mause ile tıkladığımda tam ekrana geçiyor ancak hemen tekrar pencere moduna alıyor. Var mı bunun bir çözümü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weing

Merhaba. Fifa 18'de tam ekran sorunu yaşıyorum. alt+enter çalışmıyor fakat mause ile tıkladığımda tam ekrana geçiyor ancak hemen tekrar pencere moduna alıyor. Var mı bunun bir çözümü ?

arka planda bir şey engel oluyor galiba birde oyun ayarlarından tam ekran dediniz mi demediyseniz tıklayın çözünürlüğün felan ayarlandığı o ilk çıkan şeyden
  • Biz de bekliyoruz ucuzlamasını, ucuzlamazsa da türk sitelerinden almayacağız kesinlikle.
  • Geçen sene olduğu gibi bu senede sponsorlar kilitli bizim ülkemiz de bunu fifa 18 de nasıl kaldırabiliriz? ingiltere liginde çoğu takım sponsorsuz görünüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDiffere

Geçen sene olduğu gibi bu senede sponsorlar kilitli bizim ülkemiz de bunu fifa 18 de nasıl kaldırabiliriz? ingiltere liginde çoğu takım sponsorsuz görünüyor?

ingilizce seç oyun girişinde rahatsız olmuyorsan.Yani illa görünsün diyorsan bu.Bizim sorunlu tffnin şartı imiş.
  • pre order bonusları gelen oldu mu ?
  • Origin accessden indirdiğim oyunu süresi bitince crack yapıp devam edicem 50dksi kaldı orjinal alana kadar single gsyle kariyer yaparım yoksa orjinal alınca kariyer moduna hiç uğramıyrum en son adam akıllı 12de korsan kurunca yapmıştım 13ten beri orjinal alıyorum orjinallerde careere uğramadım hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bero 20 -- 30 Eylül 2017; 23:25:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben ****den oyun çıkmadan önce satın aldım oyunu. Fifa 18 çok uzun zaman sonra ilk Fifa oyunum. O yüzden pek anlamıyorum şuanda Ultimate Teamden. Acaba pre order bonuslarının gelip gelmediğini nasıl anlayabilirim. Takımımda 5 maçlık Ronaldo yok şuan ama acaba gelmesi için bir şey mi yapmam lazım? Bonuslar gelmediyse satıcıyla konuşacağım da.
  • Ben oyunu geri iade ettim.Paramı geri verdiler.
    Serverlar kötü
    Kaleciler çöp
    Hileci desen fut champions'da tonla var.Şikayet ediyorsun ilgilenmiyor.
    Online lig maçı oynayayım desen rakip bulunmuyor.
    Upgrade ile düzelmesini beklersem ohooo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weing

Merhaba. Fifa 18'de tam ekran sorunu yaşıyorum. alt+enter çalışmıyor fakat mause ile tıkladığımda tam ekrana geçiyor ancak hemen tekrar pencere moduna alıyor. Var mı bunun bir çözümü ?

Tam ekran oynamak için borderless gaming programini kullanabilirsin. Bu sekilde tam ekran sorunu yaşadığın her oyunu bu programla tam ekran yapabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam sorunu hallettim hocam fifa 17'de olduğu gibi hallettim hiç bir sorun olmadı sponsorlar görüyor ingiltere ligi diğer ligler vs.
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.