Şimdi Ara

FIFA 18 PC PRO CLUBS FVPA LİGİ İÇİN OYUNCU ARIYORUZ - HABABAM FUTBOL -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FIFA 18 PC PRO CLUBS FVPA LİGİ İÇİN OYUNCU ARIYORUZ - HABABAM FUTBOL -

FIFA 18 PC'de Daha Büyük Başarılara Koşmayı Hedefleyen Takımımız için,

Gelecek yıl ligde,kupada ve Avrupa'da mücadele edecek takımımız için müsait mevkilerde oyuncu arayışımız sürmektedir.
    FIFA 18 PC PRO CLUBS FVPA LİGİ İÇİN OYUNCU ARIYORUZ - HABABAM FUTBOL -

Başvurular için lütfen FVPA Team Speak HABABAM FUTBOL kanalından veya ORIGIN-ID CeyhunDuranza'dan ulaşabilirsiniz.
    http://hababamfutbol.cf

FVPA TÜRKİYE :https://www.facebook.com/groups/fvpaturkiye/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurkanGunduz -- 27 Eylül 2017; 16:4:43 >

• Ekledim hocam
  • Ofsayttan doğan en direk serbest vuruşları, taç atışlarını, korner,frikik ve penaltıları ben kullanırsam gelirim. Pro oynamışlığım var biraz.
  • Akşamları belirli saatlerde antrenmana katılım zorunluluğu yoksa ben katılabilirim.

Geçen yıl Rönesans ve Janissaries'de oynadım. Nişan Düğün işleri sebebiyle ayrılmak zorunda kalmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khondorocha

Ofsayttan doğan en direk serbest vuruşları, taç atışlarını, korner,frikik ve penaltıları ben kullanırsam gelirim. Pro oynamışlığım var biraz.

Takımın anahtarını da vereyim abi 😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

Akşamları belirli saatlerde antrenmana katılım zorunluluğu yoksa ben katılabilirim.

Geçen yıl Rönesans ve Janissaries'de oynadım. Nişan Düğün işleri sebebiyle ayrılmak zorunda kalmıştım.

Originden eklerseniz akşam konuşalım hocam, CeyhunDuranza

• LW/RW/LF/RF/LM/RM/CF/ST/CAM/CM pozisyonlarından herhangi biri olabilir. Hangisi boştaysa :D
    Origin ID: DraspiraL-TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinqlethinq -- 28 Eylül 2017; 23:11:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iki kişiyiz birimiz RM-LM diğerimiz CAM-CM-CDM yer varsa Faraday35 origin id ekleyebilirsiniz
  • Selam beni de ekleyebilirsiniz..Birkaç maç yaptık bugün ve dün. Origin ID: emkdrl, arkadaşlık yolladım originden..
    Mevki SLO - SĞO
  • Arkadaşlarla irtibat kuruldu, konumuz günceldir. Teşekkürler
  • Konumuz güncel
  • Origin ID: InFlame7

Pozisyon: MOO

22 yaşındayım. Pro Clubs’da yeniyim. Tecrübe kazanmak açısından takım arıyorum. Yedek olarak da kalabilirim. Diğer oyun modlarında da pas yüzdem %85’in altına düşmez. Acele ve hıza dayalı futbol tercihim değildir. Oyun felsefem ayağa top yapmak, gerektiğinde geriye veya paralel paslarla oyun kurmaktır. 9 maç istatistiklerim 5 gol, 2 asist, 122 pas denemesi, 7,5 ortalama reyting.

• Hala oynuyor musunuz? Katılmak isterim. 2-3 senelik tecrübem var CAM ve CM mevkiilerim.

Origin ID: Sever779

İsmimi değişemiyorum telefona kod gelmiyor

Sizin verdiğinize ulaşamıyorum > No results found for "CeyhunDuranza"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.