Şimdi Ara

FİFA 18 STEAMPUNKS TARAFINDAN KIRILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
7.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün gördüm zamunda' oyun kırılmış hayırlı işler
    FİFA 18 STEAMPUNKS TARAFINDAN KIRILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByBuCa -- 14 Ekim 2017; 9:38:3 >

• Şahsen ben online Fifa sevmeyenlerdenim. O kadar gereksiz para tuzağı bir sistem var ki. Sen 60 euro bu oyuna vereceksin ardından paket açmak için ayrı para, yok bilmem ne sürümü istersen 20 euro daha fazla. Geçiniz efendim. Alırım evime, takarım televizyona, çağırırım arkadaşları, bir yandan goygoy bir yandan oyun. Dev keyif.

• Kendi kendinize oynayacaksanız indirin :) Online kırılamaz mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3xtra

Kendi kendinize oynayacaksanız indirin :) Online kırılamaz mümkün değil.

ben zaten satın aldım hocam
  • türk key siteleride fiyatı 300e çıkartsın artık. 3 senedir online için aldığım oyunu bu yıl sadece offline oynucam bu siteler yüzünden ama pişman mıyım? asla :D
  • Fifa 16 tam anlamıyla kırılamadıktan sonra artık korsan devri bitti sanmıştım. Geçen hafta F1 2017'nin ve PES 2018'in hemen kırılması sonrası bugün Fifa 18'in kırılmasına şaşırmadım. Steampunks sağolsun kotasız internetin hakkını veriyor
  • FIFA 18 almayı düşünüyordum, bir korsanı deneyelim, hoşuma giderse satın alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

FIFA 18 almayı düşünüyordum, bir korsanı deneyelim, hoşuma giderse satın alırım.

al bence ultimate team için aldım ben çok zevkli oluyor
  • oyun kırıldı ... saka gibi :) par averip alan arkalara gecmiş olsun artık bol bol hileli maglubiyetler alirlar :)
  • oyun bir hafta içinde 100 tl bandına düser :)
    puuhahuauhauhauhaau
    cok iyi oldu oyunun kırılması
  • sabah saat 5.30 gibi eklenmiş malum ortamların en hızlısına ama cok fazla seed yok suanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: axe190780

oyun kırıldı ... saka gibi :) par averip alan arkalara gecmiş olsun artık bol bol hileli maglubiyetler alirlar :)

Hileli? Korsan oyunu online oynayamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

oyun kırıldı ... saka gibi :) par averip alan arkalara gecmiş olsun artık bol bol hileli maglubiyetler alirlar :)

zaten hile yaptıkalrı için dürekli oynamiyorum normalde de benim için fark etmiyor
    he şimdi oyun kırıldıgına gıore en fazla 1 ay içinde orginal oyun olur 100 tl civari :) alir oynarim.

artı su oyuna 150 200 rl verilmez .. 100 tl den fazla etmez ..

zaten korsanı oynayan adam . orginalni almaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

zaten hile yaptıkalrı için dürekli oynamiyorum normalde de benim için fark etmiyor
    he şimdi oyun kırıldıgına gıore en fazla 1 ay içinde orginal oyun olur 100 tl civari :) alir oynarim.

artı su oyuna 150 200 rl verilmez .. 100 tl den fazla etmez ..

zaten korsanı oynayan adam . orginalni almaz

YAŞAAAAA

• Çok sevindim. Xbox one s var . Fifa 17 için almıştım. Resmen pişman oldum. Momentumu, paragöz politikaları yüzünden bezmiştim artık. Yeni laptop aldım. Çatır çatır offline kariyer yaparım. Hem bu durumda seve seve ! fiyatları düşürecekler. Adamsın STEAMPUNKS.
  • Şu gelecek olan güncellemeler de kırılsa tadından yenmezde en azından indirime girene kadar deneyelim.

Not:Sırf Alex Hunter modu için bakıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 30 Eylül 2017; 21:54:24 >
  • axe190780 kullanıcısına yanıt
    offline oynamak için alan yok oyunu zaten napacak millet alex hunterı falan herkes ultimate team için alıyor.Bana fazla geldi bu sene fiyat inerse alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: charm35

offline oynamak için alan yok oyunu zaten napacak millet alex hunterı falan herkes ultimate team için alıyor.Bana fazla geldi bu sene fiyat inerse alıcam

Online oynamak isteyen konsol alıp oynasın hiç mi paranızın değeri yok? Bu oyunda fifa 12'den beri hile var.Hakkınla coins kasmak, kadro kurmak, iyi oynayarak yükselmenin hiçbir değeri yok pc platformunda. Dile kolay tam 6 senedir her seride oyunda türlü türlü hile var ve tüm şikayetlere rağmen EA kılını bile kıpırdatmıyor. Koca şirket basit bir trainer'a çözüm bulamıyor mu? Yoksa umrunda mı değilsiniz?

12'den 14'e kadar pc'de oynadım oyunu ve hep bu sefer hileye çözüm bulurlar diye umdum ama baktım ki attığımız mailler dikkate alınmıyor, şikayet ettiğimiz hileciler banlanmıyor işte o zaman anladım ki pc platformu EA için bir hiç.Zaten paranın büyük bölümünü konsollardan kazanıyolar.Pc ise onlar için az masrafla kar sağladıkları değersiz bir platform.Gittim 2015te bi konsol aldım mis gibi oynuyorum.Serverlar bile pc'ye oranla çok ama çok daha iyi. Her sene türlü türlü hilenin döndüğü bi platforma para vermektense o paranızı biriktirin konsol alın en azından keyif almış olursunuz madem bu oyunu oynamayı seviyorsunuz.

Ben şunu anlamıyorum her sene aynı terane var oyunda ama hem oyunu satın alıp hem de oyunda hile var diye ağlayan bir güruh var forumda.Bu adamların çoğunun nickleri bile aynı.Yani yanılgıya düşüp o sene oyunu satın alanlar değil.Hayır hem hile olduğunu biliyosun hem satın alıyosun peki neden hile var ea bişey yapmıyo diye ağlıyosun? Kimse kusura bakmasın ama bunun adı enayiliktir kendini aptal yerine koymaktır.Ya tepki olarak oyunu satın almayı bırakırsın korsan oynarsın yapay zekaya karşı ya da konsol alıp keyfine bakarsın 2 tane seçeneğin var ama yok ben enayiyim diyorsan bayıl oyuna bi 200 lira daha sonra uğraş dur hilecilerle zartla zurtla.Kendi parasının kıymetini bilmeyen birine kim neden üzülsün? Şu platform için korsan oynayan adam daha akıllı bi tercih yapmış olur en azından ''ben online oynuyorum yea'' diye kendini kandırmamış olur. Oyun bu haldeyken online oynasan ne olur oynamasan ne olur? Akıl fikir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punisher99 -- 9 Mayıs 2018; 23:24:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

türk key siteleride fiyatı 300e çıkartsın artık. 3 senedir online için aldığım oyunu bu yıl sadece offline oynucam bu siteler yüzünden ama pişman mıyım? asla :D

Aynen katılıyorum. 15-16 ve 17'yi orjinal aldım Ultimate için ama zaten PC'deki hile muhabbeti efsane boyutta. Bu sene alıp almammak arasında kalmıştım. Bu iyi oldu. Offline'a devam arada.
  • Şahsen ben online Fifa sevmeyenlerdenim. O kadar gereksiz para tuzağı bir sistem var ki. Sen 60 euro bu oyuna vereceksin ardından paket açmak için ayrı para, yok bilmem ne sürümü istersen 20 euro daha fazla. Geçiniz efendim. Alırım evime, takarım televizyona, çağırırım arkadaşları, bir yandan goygoy bir yandan oyun. Dev keyif.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.