Bildirim
/// FIFA 19 [PS4 ANA KONU] \\\ (40. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Tv değil dostum, Photoshop ile renk ayarı yaptım.quote:
Orijinalden alıntı: ekoko54
Sağdaki resimde hangi tv kullanılıyor acaba
Alıntıları Göster -
Hea hakikaten keşke yaptığın gibi olsa öyle olması lazım zatende ama olmuyor iştequote:
Orijinalden alıntı: Gny*
Tv değil dostum, Photoshop ile renk ayarı yaptım.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Philips 46inc tv kullanıyorum.
Görüntü ''canlı'' modunda FIFA oynarken ne karanlık geliyor ne az aydınlık. Renkler o kadar doygun ve güzel ki. Bu model tvsi olan varsa denesin. Sırf atmosfer 19da daha iyi olduğu için önsipariş ettim 19u. -
Şu renkleri açsınlar oyun için monitörlerimizin ayarlarınla mı oynamamız gerek illa?en son 17 aldım gece maçları rezalet. Fifa14de falan daha iyiydi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Monitörde istediğin ayarı yap hocam olmuyor sırf playstation öne çıksın diye yapılıyor galiba tvde sonuç verebilir belki ama piaysadaki en iyi monitörde olsa olmuyor inş 19 da düzelir eski serilerde süperdi şimdi batırdılar sırf onun için fifa 18 oynamıyorumquote:
Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş
Şu renkleri açsınlar oyun için monitörlerimizin ayarlarınla mı oynamamız gerek illa?en son 17 aldım gece maçları rezalet. Fifa14de falan daha iyiydi.
bu yıl ronaldolu juvedeyiz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
gamescom fifa ne zaman ya
quote:
Monitörde istediğin ayarı yap hocam olmuyor sırf playstation öne çıksın diye yapılıyor galiba tvde sonuç verebilir belki ama piaysadaki en iyi monitörde olsa olmuyor inş 19 da düzelir eski serilerde süperdi şimdi batırdılar sırf onun için fifa 18 oynamıyorum
Fifa 2010 world cup atmosferi bidaja gelmedi eski nesil oyun şimdikinden daha iyi. görüntü, renk, atmosfer, fizikler, taraftarlar falan. Oyunda Fatih terim bile vardı dünya kupasına katılmamamıza rağmen.
Şimdikinden daha iyi duruyor. Renkler tam ideal.
PES2019 demo oynadım gözlerim yoruldu renkler aşırı güzel. O da biraz fazla olsa da, fifanın renkleri yok abi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Harbi 10 numara renkler ya gece gündüz kariyer yapmalıkquote:
Orijinalden alıntı: Barni Moloztaşquote:
Monitörde istediğin ayarı yap hocam olmuyor sırf playstation öne çıksın diye yapılıyor galiba tvde sonuç verebilir belki ama piaysadaki en iyi monitörde olsa olmuyor inş 19 da düzelir eski serilerde süperdi şimdi batırdılar sırf onun için fifa 18 oynamıyorum
Fifa 2010 world cup atmosferi bidaja gelmedi eski nesil oyun şimdikinden daha iyi. görüntü, renk, atmosfer, fizikler, taraftarlar falan. Oyunda Fatih terim bile vardı dünya kupasına katılmamamıza rağmen.
Şimdikinden daha iyi duruyor. Renkler tam ideal.
PES2019 demo oynadım gözlerim yoruldu renkler aşırı güzel. O da biraz fazla olsa da, fifanın renkleri yok abi.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
önsiparişle gelen FIFA 19 teması iğrençmiş.
ben yarım saatte paintle daha güzel tema hazırlarım. -
Çok pahalı Şu an ya toplu key alımı olacakmı burda en ucuz 270 verilmez ya
-
-
Single için yeni zorluk seviyesi mi gelmiş onu mu anlayalım? -
-
Oynanış nasıl sizce,gamescom videolarına çok bakamadım
Sezonun oyuncusu seçimi
Maç öncesi sinematiği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X