< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anjeliqué -- 23 Ekim 2018; 8:49:3 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anjeliqué -- 23 Ekim 2018; 8:49:3 > |
Arkadaşlar neden bu futbol oyunlarında taraftarlık yapıyorsunuz sampiyonlar ligi müziği kötü yapmış orijinal daha iyi niye kabul etmiyorsunuz
Fifa içerik bakımından iyi ama sahanın içine gelince çok kötü neden derseniz 11 oyuncunun da pas verişi koşu şekli olmamış gerçeklikle alakasız 11 oyuncu da aynı olmaz ki Pes de player id özelliği fifa da olsa pes tarih olurdu Pes sahanın içine girince gerçek maç yakın bir oyun olduğunu anlıyoruz Çünkü dybala ayrı neymar ayrı Ronaldo ayrı stilleri var Ayırt edebiliyorsun ama fifa da öyle değil Yani taraftarlık yapmayın iki oyunun da hem artıları var hemde eksileri İki oyunun da artı ve eksiklerini kabul etmeliyiz |
Fifa ve pes serisinin para tuzağı olduğunu kabul ettiğiniz gün zaten oyunu eleştirmeyi bırakacaksınız. Normalde bir kere fifa alıp 3-4 sene oynaman lazım. Niye her sene her sene tekrar alınıyor anlamış değilim. Hayır fifa 19 değil geleceğe ışınlanıp fifa 39 u oynasan ne olacak. Geliştirmeye müsait, yapımcının hayal gücünü kullanıp yeni birşeyler katabileceği bir oyun türü değil ki futbol oyunu. Farklılık olsun diye bir sene adam çalımlamayı kolaylaştırıyorlar, ertesi sene zorlaştırıyorlar. Bir sene iki şutundan biri gol oluyor ertesi sene kolay kolay gol atılmıyor. Oyun aslında hep yerinde sayıyor ama bir önceki seneye göre değişiklik yaptıkları için biz oyun gelişmiş zannediyoruz.
Yurtdışında işte 60 dolar adama 60 lira gibi geldiği için her sene değiştiriyor. Yoksa herkes farkında fifa nın para tuzağı olduğunun. |
Ne? Fifa ilk oyunu cikarirken Pes mi yokmus?
Arkadaslar bir insan bir oyunun fani olur tamam. O oyundan para aliyormuscasina kor kutuk savunur tamam buna da tamam. Ama cahil ise ve bilgisi olmadan fikri varsa birakin tartismayi. Pes dediginiz oyunun kokeni daha EA adli para kopegi bu firmanin yeni yeni kuruldugu, daha ortada Fifanin olmadigi donemlere dayanir. Nes platformunda Goal 3, Sega Mega Drive'da International Superstar Soccer, PS platformunda Winning Eleven ve gunumuzde de Pro Evolution Soccer olarak devam etmistir. Kac senelik oyun gecmisiniz var bilmiyorum ama ben bunlarin tumunu canli kanli o donemlerde oynayarak bu zamana gelmis biriyim ve cehaletiniz karsisinda cok sasiriyorum. Tekrar edeyim EA daha yeni kurulmus Fifa adli bir oyun daha ortada yokken Pes'i bugun bu noktaya getiren atalarini oynardik. Bir konuda fikir beyan etmeden once insanin bir bilgisi olmali. Bilmemek ayip degil ogrenmemek ayiptir derler. Siz ogrenmeye tenezzul etmeden bir seyi iddia eder olmussunuz. Ulkenin genel olarak ozetini kendi uzerinizde toplamissiniz. Bu benim fikrim deyip isin icinden cikilmaz. Bir fikriniz olmasi icin bilginiz olmasi gerekir. Yok hala bu benim fikrim demeye devam ettiginiz zaman kapi tek bir yere aciliyor: cehalet. |
Fark göremeyenlere gözlerindeki bozukluktan dolayı geçmiş olsun diliyorum.
|
Alamayanlar boş yapmasın, 12 saat durdu fiyat. Cimrilik yapmayıp abanacaktınız.
|
Hocam pahalıya almışsınız.
Fifa 15 kutulu 10 TLye bulurdunuz. Nasılsa aynı oyun değil mi o da maç o da maç |
Ya herkes keyfine baksın. Bana kariyer modu yetiyor. Pay to win şeylere gelemiyorum zaten. Adam para basıyor fifa point filan açmadığı kart yok.
Bir yerden sonra bildiğin rutine dönüyor fifa online. Aynı şekilde peste. Ama herkesin zevki kendine. Ben Pes 2019 aldım ilk günü 1 saat dayanamayıp anında sattım ki pes 2013'ten itibaren bitmiştir. Hala pes oynayan varsa ya oyundan anlamıyor, ya da fanlık yapıyor derim. Cacık olmaz pesten artık. Bir kozu şampiyonlar ligiydi o da elinden gitti. |
Evet enayisin neden mi copy paste bir oyuna sırf kadro güncellemesi geldi diye 360 tl vermek enayiliktir bu oyunun hakkı 209 tl ve insanlar 209 tl ye aldı diye beddua etmek nedir adamlar fifa 14 den beri aynı menüyü kullanıyorlar insan yeni birşey ler ekler
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 11 Mayıs 2018; 12:52:16 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helal82 -- 12 Mayıs 2018; 1:3:35 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 12 Mayıs 2018; 0:8:35 > |