Şimdi Ara

FIFA 19 XBOX ONE [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
8
Favori
26.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu oyunun temel kanayan yarası fizikler.hamur adamlık problemini çöz(e)mediler.frostbite inatçılığının sonucu mu bilemiyorum.

onun dışında en son fifa 18 le kıyaslarsak iyi yaptığı şeylerde var kötüleştirdiği şeylerde var.yerinde sayıyor kısacası.
  • DeadShot467 kullanıcısına yanıt
    Hamur adamlık dediğiniz nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Görüntü ayarlarında ne yapıyorsunu arkadaşlar default da ne gelirse onda mı oynuyorsunuz ?

Ben ortak sezonda oynuyorum ne kadar uzaktan görürsem o kadar iyi sanki ama sizleri de merak ettim.
  • Fifanin senelerdir en temel zayif yonu..fizikler..

hamur adamlik dedigim de oyunculari kapsayan kismi bu ..teke tek bir problem yokken ikili mucadelelerde 2 kisi temasa girdigi an oyuncularin fiziksel temastaki yapayligi..anormal hareketleri bukulmeleri...milyonlarca videosu vardir youtubeda..

Bi kac japon muhendis alsalar bu is icin olurdu..belki frostbite ile alakalidir bilemiyorum..ea nin inadi var bu oyun motoru hususunda..benim indimde bi 10 puan artar su sorun cozulse.. 8+ su anda.

Bu arada oynayan arkadaslar varsa ekleyebilirler. Karsiliklik mac veya sezon coop pro falan yapariz. Gt:DaddyCool3535

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadShot467 -- 10 Ekim 2018; 7:41:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyunda tek istedigim daha fazla kişişelleştirilebilir kamera açıları. Yap kardeşim pes gibi seçeneklerini artır. Millet daha geniş açılarla oynasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abayismail

Şu oyunda tek istedigim daha fazla kişişelleştirilebilir kamera açıları. Yap kardeşim pes gibi seçeneklerini artır. Millet daha geniş açılarla oynasın.
    FIFA'nın kamera seçenekleri PES'ten çok daha iyi.. Pes'te kamera ayarlarını özelleştiremiyorsun bile neredeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skom -- 10 Ekim 2018; 21:37:49 >
  • Guncellemeden sonra oyun kasmaya basladi. Sizde de ayni durum var mi?

• online oynarken karşımdaki iki kişi birden oynadı. bu nasıl yapılıyor. bilgisi olan var mı?
  • Oyun indirime mi girmiş ben mi yanlış görüyorum? Daha yeni çıkmadı mı bu fifa 19 ne indirimi bu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerede indirime girmiş?

• Amerika store da daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 13 Ekim 2018; 11:26:10 >

• İlk çıkış fiyatları böyleydi sanırım. Sonra zam yaptılar. Millet mail yağdırdı hem Xbox CEO suna hem de PlayStation CEO suna. Belki ondan sonra geri çektiler tekrar.

• Yok fiyatı aynı 358₺ hala ama şuan %8 indirim yapmışlar ona şaşırdım.

• 281,25 TL gözüküyor bende.

Bence gayet uygun, 2 kişi ortak alınabilir her türlü.

Ultimate Team falan nefis, çok sardım bu ara.

Bende EA Acess var onun ekstra indirimi vardır belki bilmiyorum ama bu fiyat iyi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oytunjo

281,25 TL gözüküyor bende.

Bence gayet uygun, 2 kişi ortak alınabilir her türlü.

Ultimate Team falan nefis, çok sardım bu ara.

Bende EA Acess var onun ekstra indirimi vardır belki bilmiyorum ama bu fiyat iyi bence.
    Bende de 281 tl gözüküyor, Fifa 18'de Ea Access'de aylık 12 tl Microsoft acayip işler yapmaya başladı.

• arkadaşlar elimizde 300k coins var. uygun fiyata bırakacağız.
    ödeme: enpara
    iletişim: instagram; erenturkmenov
  • Fifa 18'in menüsünden Fifa 19'u alırsanız EA Access indirimi ile 281.25 TLye geliyor oyun.
    Amerika'da da $42=247 TL
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.