Şimdi Ara

fifa 2007 en iyi yardim ve taktik bilen varmi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fifa 2007 en iyi yardim ve taktik bilen varmi ? diye soruyorum cunku boyle bir kadro ve taktik gosteren bi forum vardi yardim

• Fifa'da bidiğim tek taktik, uzun süre önce oynamayı bıraktım ama oynadığım zamanlarda çok işe yarıyordu, "Q" tuşudur.

"Q" tuşu ile adamlar basarken sen seçili olan adamla pas yollarını kesebilirsin. Çok işe yarıyordu şimdi ne oldu bilmiyorum..
  • yok ben daha cok adamlari kast etmistim yani belli bir onbir veriyorlardi bu onbirle 4 4 2 oynarsan cok verim alirsin gibisinden bir mesaj felan vardi aradim bulamadim
  • hala yardimci olacak kimse yokmu yafff
  • sistemi 4-2-2-2 ilerdeki 6lı çember seklinde olsun.bu taktikle gercek güç seviyesinde chlse barça hepsine 4 atıodum fenerle.sora bole oyunmu olur dedm sildim oyunu
  • arkadaş ben söliyim mesela "Q" ve "W" tuşuna aynı anda basarsan çok gsl pas verir mesela frickik,korner gibi şeylerde şuta bastıktan sonra hemen "shift" le yön oklarından nereye falso vereceksen ona bas firkikde
    şut çekerken "z" ye bas yanınaadam gelcek "z" ye basılı tutarak "d" ye bas topun üstünden atlayarak vuruyo firikikte "c" ye ba yanına adam geliyo "c" ye basılı yutarak vur yanına gelen adam vuruyo kornerde oklarla sağ krnerde duruşunu biraz sağa geç soora yterli şekilde vur soora hemen sol ok tuşuyla "shift" e
    bas eğer ayarlayabilirsen gol olur
  • Arkadaş dizilimi soruyor. 4-4-2 mi yoksa 3-5-2 mi oynamalıyım onu soruyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer çok sağlam savunma oyuncuları varsa 2 sağlam ofansif ortasaha yada kanat bulup 3 - 4 - 3 oynamak en iyi taktik rakip rsürekli az adamla yakalayacağından hızlı ve sağlam savunma gerekli

savunmacısı özellikle sweperları olan takımlar için 5 - 2 - 3 güzel taktik kanat savunmalar ileri çıkıyor lahm gibi sağlam oyuncular ideal o iş için lampard ve diarra ortada olabilir orta dereceli forvetler yetecektir

ayrıca falso veren z tuşunu space yaparsan çok güzel orta saha golleri atarsın öyle çok atarsınki savunacı gol krali olur bende puyol oluyor orta sahadan attığı toplarla üstelik legendary zorluk seviyesinde

eğer istersen yarın akşam kadrolarıda atabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SyNdRoMe_ -- 1 Nisan 2007; 21:21:56 >
  • arkadaslar ilginiz icin tesekkurler....

ben fifa 2006 4 2 4 oynuyordum yani fifa 2007 nin 4 2 2 2 si oluyo ama 2006 daki gibi takimim tam sahaya yayilmis bir goruntu cizmiyordu 2007 de. Ben 2007 de agirlikli olarak 3 4 3 oynuyorum ama saglam bir rakip gelirse tirsiyorum ve 4 3 3 e ceviriyorum fujtbolculara gelince carierin birinde arsenalle oynuyodum paralarimi yildiz futbolcu alacam diye carcur ettim aldigim futbolculardanda tam verim alamadim simdi galatasarayla oynuyorum 2013 yilindayim ama kisitli butce canimii SIKIYOR :)

genelde carier oynadigim icin ilerde parlayan oyuncalari almamin daha faydali oldugunu dusunuyorum artik aklimda da iki isim var forvet olarak birisi wallcot arsenaldeydi galiba birde gigliotti diye bi oyuncu vede bir sonraki kariyerimi italyan 2 liginden juventusla yapicagim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.