Şimdi Ara

FİFA 2007 NİN KURULU MU HAKKINDA YARDIMA İHTİYACIM VAR [RESİMLİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orjinalden alıntı: Evrensell

650 MB indirdiğim rar dosyasından çıkardığıım set up la 2.56 gb olan FİFA 2007 nin kurulumunda tıkandım kaldım.

fifa simgeli dosyaya tıkladığımda bu hatayı veriyor.

zaten klasörün içindeki dosyalarıda resim olarak ekledim.

Acaba bunu cd ye mi çekmem gerekıyor. 2.56 gb olan bir dosyayı nasıl cd ye çekecem falan filan.

oyun konusunda çok zayıfım ve kurulumundan hiç anlamıyorum. bana yardım edebilecek var mı acaba????

not: konunun yeri burası değil biliyorum ama oyun bölümünde kimse sallamadı. yardım bekliyorum pls.

• Sizden cracklemnizi istiyor :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: silvershadow

Sizden cracklemnizi istiyor :)

ben bunu full diye indirdim cracklemekte hiç aklıma gelmedi. cunku crack dosyası yok. aramam mı gerekecek ????
  • Öncelikle bu ripli bir oyun ve kurmak için yapmanız gereken setup dosyasını tıklamak eğer ripli oyunu kurduysanız sizden herhangi birşey istemez sanırım kurmadınız... Dediğim gibi setupu tıklayıp kendisinin kurulmasını bekleyiniz...
  • quote:

Öncelikle bu ripli bir oyun ve kurmak için yapmanız gereken setup dosyasını tıklamak eğer ripli oyunu kurduysanız sizden herhangi birşey istemez sanırım kurmadınız... Dediğim gibi setupu tıklayıp kendisinin kurulmasını bekleyiniz...

@silvershadow un da dediği gibi önce setup adlı dosyayı açın ve işlemin bitmesini bekleyin.
    Tekrar fifa07.exe yi açmayı deneyin yine aynı hatayı verirse crack bulmanız gerekiyor demektir.
  • quote:

Öncelikle bu ripli bir oyun ve kurmak için yapmanız gereken setup dosyasını tıklamak eğer ripli oyunu kurduysanız sizden herhangi birşey istemez sanırım kurmadınız... Dediğim gibi setupu tıklayıp kendisinin kurulmasını bekleyiniz...

650 MB LIK HALİ BU:

DAHA SONRA GÖSTERDİĞİM SİMGEYE TIKLADIM

kLASÖR BU HALE GELDİ

bundan sonra zaten hiç bir yere tıklayamıyorum . işlemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrensell -- 24 Nisan 2007; 21:36:03 >

• Anladım olay crack olayına kalmış :)
    Crack olayıda forumda yasak :) zaten ceza aldım bu yüzden birşey yapamayacağım yapman gereken crack dosyasını bulman gerekiyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya ben crack falan buldum ama yine olmuyor crack ı nereye kopyalayım ki aslında oyun tam olarak kurulmamış gözüküyor
  • install tam olarak tamamlanamamış dıyor. tekrar yükleyin dıyor. bir yardım edecek yok mu yawww
  • Konuyu yanlış bölüme açtığınızın farkındasınız umarım. İstisna olarak cevaplıyorum; Sorun uygulamanın gerekli reg kayıtlarının sistemin registry defterinde bulunmadığından dolayı kaynaklanıyor. Yani registry kayıtlarını elle girmelisiniz. Ya da oyunu yeniden kurmayı deneyin..

Kolay gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: credo

Konuyu yanlış bölüme açtığınızın farkındasınız umarım. İstisna olarak cevaplıyorum; Sorun uygulamanın gerekli reg kayıtlarının sistemin registry defterinde bulunmadığından dolayı kaynaklanıyor. Yani registry kayıtlarını elle girmelisiniz. Ya da oyunu yeniden kurmayı deneyin..

Kolay gelsin..

saol ama registry defterine nasıl kayıt edicem acaba
  • regsetupa tıkla

olmassa crack bul yani cunkü bnde rip 2007 indirdim we oynadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arthur_18

regsetupa tıkla

olmassa crack bul yani cunkü bnde rip 2007 indirdim we oynadım

yukarıda yazmıştım indirmediğim crack kalmadı ve o simgelerden hiçbirine tıklanmıyor. daha dogrusu oyunun tam olarak kuruldugundan bile emin deilim . ama o registry defterrrrine kayıt olayı aklıma cok yattı. nasıl yapıcagımı bilemıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.