Şimdi Ara

Oyun Setup'ı ile ilgili yardıma ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

30GB bir oyun indirdim. İçinde setup.exe dosyası ve 15 adet 2GB boyutunda bin uzantılı dosyalar var. Setup.exe yi çalıştırdığımda yükleme ekranı geliyor ancak oyunu yükleyen kişinin yükleme sırasında kurulmasını istediği uygulama var ancak bu uygulama virüslü ve setup yaparken bunu atlayamıyorum. Bu dosyayı kurmadağı için setup'a devam edemiyorum.

Acaba setup.exe yi editlemek yada bu bin dosyaları için yeni bir setup hazırlamak mümkünmüdür?

Biraz araştırdım ancak bu konu ile ilgili yardımcı olabilecek bir sonuç elde edemedim. Bir kaç uygulama ile Setup.exe yi açtım ancak içinde icons , version, manifests diye 3 adet klasör var ve bunlarda kurulum adımları ile ilgili bir bölüm yok malesef.

Bin uzantılı dosyaları da farklı uygulamalar ile açamadım.

Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

• Dostum o bin. dosyaları oyunun kurulumu için gerekli dosyalar zaten onlara tıklamayacaksın. Virüs programı varsa kapat.Ve rar'ın içindekileri bir klasöre çıkart.Bütün dosyalar aynı klasör içinde bulunsun yani rarlı bir şey kalmasın.Daha sonra setup ı yönetici olarak çalıştır.
  • TheDenier kullanıcısına yanıt
    Hocam bin dosyalarına dokunamıyorum zaten. Rarın içinde birşey yok. Oyunu iso olarak indirdim ve winrar ile iso yu açtım. İçerisinde aşağıdaki gibi dosyalar çıktı. Burada Net.Framework.5 dosyasını yüklemeye çalışıyor ancak bunun .NetFramework ile alakası yok. Şu bildiğimiz saçma sapan virüslü programlardan yüklemeye çalışıyor. Buna izin verdiğim halde kuruluma devam etmiyor. Benimde bir şekilde setup.exe den bu adımı çıkarmam ve kuruluma devam ettirmem gerekiyor.

Oyun Setup'ı ile ilgili yardıma ihtiyacım var.

• Osmanli61 kullanıcısına yanıt
    Dostum zamundaya baktım da need for speed 2015 i bulamadım.Henüz çıkmadı sanırım.Başka bir siteden indirdiysen belki sorunlu bir iso dosyasıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDenier

Dostum zamundaya baktım da need for speed 2015 i bulamadım.Henüz çıkmadı sanırım.Başka bir siteden indirdiysen belki sorunlu bir iso dosyasıdır

Torrentten çektim hocam. Bu bin dosyalarını açma şansımız yokmudur bir şekilde?
    iso hunter mı ne vardı onu indir.Onunla dene bir tekrar
    ISO Hunter aratınca torrent uygulaması çıkıyor hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pardon dostum ya yanlış şeyi hatırlamışım. PowerIso olacak.Onunla dene.
    Onuda denedim hocam ne yazık ki ondan da sonuç alamadım. bin dosyası tek değil o yüzden bu tarz programlar işe yaramıyor sanırım. Bir şekilde setup hazırlamam gerekecek diye tahmin ediyorum.
    Boyutu çok değilse indiriver başka bir yerden tekrar ya.Uğraşma bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDenier

Boyutu çok değilse indiriver başka bir yerden tekrar ya.Uğraşma bu kadar.

30GB boyutu var. Şu adil kullanım kotası olmasa dert değil zaten. Download hızı biranda 3mbps olunca 30gb tı tekrar indirmek zor oluyor. Aslında çok uğraşacak bir şey değil. Şu exe yi açıp kodlarda bir iki düzeltme yapmam yeterli olacaktır. Sadece nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir yazılımcıya sormak lazım.
    yazılım bölümünde bir sor bakalım.Hem ben de öğrenmiş olurum. Benzer bir şeyle karşılaşırsam çözerim.
    İnnosetupun dosya çıkartma programı var onunla denedin mi adresini vermişyim üstte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    denedim hocam malesef exe dosyasını da bin dosyalarınıda açamıyor.
  • Hata olarak ne veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Net.Framework.5 in yüklenmesini bekliyor diyor ancak yükleme asla bitmiyor. Zaten ne yüklediğide belli değil. Abuk sabuk uygulamalar yüklüyor. Bariz virüslü bir dosya yüklemeye çalışıyor.
  • Onu kastetmedim İnnosetupun dosya çıkaryma programında ne hata çıkıyor direkt öyle mi çıkıyor komut isteminde

Bin dosyalarını görmüyor zaten. Setup.exe dosyasında da bu dosya innosetup ile oluşturulmuş bir exe dosyası değil gibi bir hata veriyor. Oda olmuyor yani.
    Hiçbirşey olmuyor ise bitane sanal makine oluştur kurulumu oraya yap virüste kurulsun problem olmaz sonra sanal makine den ilgili dosyaları gerçek makineye aktarırsın bir fikir tabi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.