Bildirim
FIFA 2007 YARDIM
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sistemini
İşlemci
RAM
Ekran Kartı
olarak yazabilir misin? -
RAM 768 EKRAN KARTI:GE FORCE 256 LIK PENTİUM 4 SİSTEMİM GAYET İYİ BENCE -
quote:
Orjinalden alıntı: umutcan007
RAM 768 EKRAN KARTI:GE FORCE 256 LIK PENTİUM 4 SİSTEMİM GAYET İYİ BENCE
Ram tamam ama, 256 Geforce modeli ne? FX5200 mü, yoksa 6600 GT mi? İşlemci Mhz olarak kaça tekabül ediyor? Biraz detay vermelisin -
quote:
RAM 768 EKRAN KARTI:GE FORCE 256 LIK PENTİUM 4 SİSTEMİM GAYET İYİ BENCE
Sistemini daha detaylı yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
Örneğin Bilgisayarıma sağ tuş - özellikler den Pentium 4 ... gibi (... yerine 2.0 ghz vb)
Masaüstüne sağ tuş - özellikler - ayarlardan monitör resminin altındaki metinde Geforce ... 256mb üstünde örneğin tak kullan monitör (... kısmı önemli)
Yani ekran kartı modeli ve işlemcinin gücü daha önemli, bunları paylaşırsan daha iyi yardımcı olabiliriz -
ok bidakika -
ekran kartı geforce fx5500 üstüne tak ve kullan monitör yazıyor. 2.80 ghz 786 mb hard diskte boş alan 30 gb pentium 4 -
alo ordamısın -
İşlemci ve Ramden sorunun olacağını sanmıyorum. Aslında ekran kartın da oyunu çalıştırabilecek düzeyde ama tabii yoğun işlemci gücünün gerekeceği kalabalık ortamlarda, ekran kartından dolayı kasabilir. Sana tavsiyem, eğer AA ve AF ayarları açıksa, ekran kartının sürücü ayarlarından, onları kapatman. 1024*768 high da oynuyorsan, onu medium olarak değiştirmen. Olmuyorsa, kademe kademe low ya da çözünürlüğü 800*600 yapman. Tabii çok takılma oluyorsa bunları yapabilirsin. Ama bazı takılmalar, oynamayı çok etkilemeyebilir. Son çare olarak da ekran kartını terfi edebilirsin. -
peki her oyunda olan şeylermi bunlar yani normalmi (seninde bir sorunun olursa yardımcı olmaya çalışırım) -
quote:
peki her oyunda olan şeylermi bunlar yani normalmi (seninde bir sorunun olursa yardımcı olmaya çalışırım)
Evet her oyunda böyle Akıcı olması için oyun detaylarını azaltırsın, göz zevkini bozmayacak ama performanslı çalışacak ayarlara getirirsin. Taa ki artık bu ikisinden birinden fedakarlık edecek duruma gelene kadar. O zaman terfi vakti gelmiştir.
-
evet doğru söylüyorsun bide birşey daha soracaktım ben pes 5 oynuyorum ama ekranın ortasından bulanık bir çizgi kayıyor. bunun sebebinide biliyormusun -
quote:
evet doğru söylüyorsun bide birşey daha soracaktım ben pes 5 oynuyorum ama ekranın ortasından bulanık bir çizgi kayıyor. bunun sebebinide biliyormusun
Emin olmamakla beraber, ekran kartı driverinin vertical sync ayarı ile ilgili olduğunu duymuştum. Sanırım onu açman gerek ayarlardan. Benimkisi off durumunda ama böyle bir şey başıma gelmedi
-
peki nerden ayarlıyacağımı tam olarak tarif edebilirmisin yani nerede sync -
quote:
peki nerden ayarlıyacağımı tam olarak tarif edebilirmisin yani nerede sync
Masaüstüne sağ tıkla, sırasıyla
-özellikler
-ayarlar
-gelişmiş (alt sağda)
Orda yukarıda Direct3D gibi bir şey olmalı. Tüm ayarları ordan yapıyorsun. Ben de ATI var o yüzden tam tarif edemeyeceğim. -
çok sağol bulmaya çalışacağım bu arada senin bir sorunun varsa söyleyebilirsin hallederiz -
bana hi_umut@hotmail adresinden ulaşabilirsin. -
Saol , çözemeyeceğim bir sorunum olursa danışırım -
çok sağol dostum ya dediğin doğruymuş vertical sync yi açtım ve o çizgi kayboldu çooooooooooooooooooooooook sağol
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X