Şimdi Ara

FIFA 2009 BUG'lar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: solidfrost

kart sorunu ıle dun arkadasla demosunu oynarken karsılastım. arkadas robben ıle faul yaptı hakem geldı ılk sarısını yememıs olan baptistaya 2. sarıdan kırmızıyı cıkardı fakat oyuna dondugumuzde 11 kısı de sahadaydı :D

• bozulmadı mı halen bluray'ler :)
  • vallahi benim tek buldugum kornerden dışa dogru at içeri kayıyor kafaya rahat sonra gol yiyor zaten
  • Dün Xbox'ta oynarken,Aston Villa ile Be a Pro yapıyordum.Bir kaç maç sonra maça başlarken kar yağışı vardı ama hava günlük güneşlikti.

Ardından maç başladı ama kar yoktu,taa ki tekrar görüntüler yayınlanana kadar,tekrar görüntülerde resmen kar yagıyordu,ama oyunu oynarken kar yoktu.

Buda yeni bir bug olmuş oldu
  • neyde oynarken oldu bu bug'lar evet yazın...
  • bugün ben manager modda ankaraspor ile deplasmanda oynarken oyun uzun toplarda kasıyordu, kısa toplarda akıcıydı. yani kamera hareket etmedikçe iyiydi... sonra düzeldi, hatta blu-ray mı uçacak diye korktum
  • xbox360 da online oynarken adamın oyuncuları görünmez oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gri

bugün ben manager modda ankaraspor ile deplasmanda oynarken oyun uzun toplarda kasıyordu, kısa toplarda akıcıydı. yani kamera hareket etmedikçe iyiydi... sonra düzeldi, hatta blu-ray mı uçacak diye korktum

makina ısınmıştır bug değil.
  • oyunu yaklasık 20 gundur oynuyorum dun ilk defa online oynamaya basladım fifa08 de ilk 100 deyim oyunu kavramadan online oynamak istemedim :D her neyse dun online oynarken milan ı aldım yanlışlıkla seedorf u kaleye koymusum oyun devam ederken farkettim hemen oyunu durdurup seedorf u orta sahaya aldım oyuna tekrar basladım korner atacaktım korneri kullandım tam bi baktım benim kaleci macın ilk 20 dk sı dolmadan gol atmaya hucuma gelmiş ne yapıyo bu diyodum kendi kendime top kaleciye geldi vurdum top auta cıktı tekrarına adamda sasırmıs olacakki sonuna kadar izledi tekrarda baktım kaleci formasıyla seedorf :D mac sonuna kadar seedorf u cıkarmadım oyundan macı kaleci formasıyla tamamladı , işte bi buyuk bi bug bunu normal oyundada denedim aynen oluyo , oyunculardan birini mac baslamadan kaleye koyun sonra mac baslasın onu normal yerine alın kaleci formasıyla maca devam ediyo bitene kadar :) cok karısıklık oluyo tavsiye etmem hakem sanıyosunuz cogu zaman :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di0ny5505 -- 9 Ekim 2008; 3:02:51 >
  • valla helal olsun gün geçmiyor ki konsol oyunları patchsiz yollarına devam edebilsin ama nerdeee
  • quote:

Orjinalden alıntı: buraktcm

quote:

Orjinalden alıntı: Gri

bugün ben manager modda ankaraspor ile deplasmanda oynarken oyun uzun toplarda kasıyordu, kısa toplarda akıcıydı. yani kamera hareket etmedikçe iyiydi... sonra düzeldi, hatta blu-ray mı uçacak diye korktum

makina ısınmıştır bug değil.

yok kardeş makina ısınma problemi değil herkes yaşıyormuş problemi bu bir bug

• Her sey bug zaten. Hakemin kartları adaletli dagıtmasını bile yazmıs bi arkadas...
    yaw simdiki gercekte sanki cokmu adeletli yapmayın nolur ... gercekcilikde sınır yok
  • 360 ta oynuyorum bir bugün arenada maça başlarken Pavlchenko ile antreman yapıyordum.
    Adamın elleri ve kafası uzamıştı uzaylıya benzemişti. resim çekemedim ama çok ilginçti
  • süper bir hort ama belki yeni şeyler eklemek isteyenler de olabilir misal şut feykini aşırtmaya basılı tutarak yapın daha sonra normal şut çekin bakın nasıl gidiyor :D kardeşimin keşfidir bu arada.
  • valla bende butür hatalar yaşamadım legend modda oynuyorum ama bazı sıkıntılar yok değil mesela defansıma sarkan forvete atılan topda benim adam,adamla koşması gerekirken ilk olarak topa doğru koşuyor (gerçi bu herkezde var) yani adam yol alıp giderken kaleme ben adamın etrafında bir topaç hareketi yapıp arkadan koş yetiş muamelesi.bu biraz sinir bozucu manuel kontrol olarak yaptığınızda sorun yok,bir arkadaş kaleci için demiş kaleciler çok daha berbat bu konuda kesinlikle siz kontrol etmiyorsanız kıpırdamaz.ucgen tusuyla acmanız ve topa cıkarmanız gerekir.birde hakemler bu modda çok acımasız,bazen ya sinirden bağırıyor yada kolu fırlatasım geliyor..birde acayip takımlar (takımlardan kastım zayıf olan) ne futbolcusu vaaar nede benim adamla omuz omuza gidecek gücü aaa bir bakıyon adam devrilmiyor bir drib çekiyor bana sanırsın maradona:))bunları artık aşmalı fifada da var bu tarz pes dede.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.