Bildirim
Fifa 2009 online sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
oyunu cso olarak değil de iso olarak ms'ye kopyalarsan ea ın oyunlarını online oynarken daha verimli sonuç alırsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 24 Nisan 2009; 0:41:07 > -
3000de bunu yapabiliyor muyuz -
Hayır.
Eğer dikkat ettiysen lobby de cso****** veya iso******* diye takma isimli kullanıcılar var.Bunlar durumun farkına varıp takma isimlerini oynadıkları oyunun dosya uzantısına göre yazanlar.
Bu bir ipucu aslında.İki durum var.
1-Şöyle ki sen umd ile oyun oynuyorsan lobby deki cso****** takma isimli kişilerden uzak durmalısın.Şayet bunlarla oyun oynamaya kalkarsan bağlantının kopması muhtemeldir.Onlar hariç diğerleriyle oynamayı dene.
2-Eğer hafıza kartından oynuyorsan önce hafıza kartındaki oyunun dosya uzantısına bak ( *.iso veya *.cso olmalı).
*.iso olması UMD den oynamaya eşdeğer olduğu için bu durumda cso**** isimli oyuncular hariç diğer herkesle oyun oynayabilirsin.
*.cso ise sen de sadece cso****** takma isimli oyuncularla oyun oynamalısın.
Bu, EA in multiplayer seçeneği olan bütün psp oyunlarında oluşan bi sorun.Eğer yukardakileri uyguladıysan ve yine de oyundan düşmeler oluyorsa bu karşı taraftan da kaynaklanabiliyor.Bağlantıları kopabiliyor,kasten oyunu terk edebiliyorlar..Mesela 20. dakikada bir gol yiyince bile maçı terkeden bir sürü oyuncu gördüm bugüne kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 24 Nisan 2009; 16:15:27 >
-
Ben de bağlantıdan düşüyorum.
Arkadaşım UMD'den,ben isodan oynuyorum oyunu.Bazen takımları seçtikten sonra oyundan atıyor bazen de oyunun ortasında. -
Umd den oynuyorum. cso.... ile başlayan kullanıcı ile hiç karşılaşmadım. Oyundan çıktıklarını zannetmiyorum. Beraberlikte, karşı tarafın önde olduğu durumlarda, hatta oyuna girerken bile kopmalar oluyor. Ve çoğunda da ne o galip olarak gözüküyor ne de ben. Yani 0-0 1-0 veya 2-0 (0-1 0-2 de olabilir) bağlantı koptuğu zaman benim galibiyet ve mağlubiyet sayılarında %90 değişme olmuyor. -
arkadaslar bende birsey sorucam bende
pes 2009 online oynamak istiyom ama
uyelik istiyor nerden alcam o uyeli
bilgi verebilirmisiniz
daha yeni aldim psp ben -
pes 2009 online oynayabilmen içinhttps://id.konami.net/login.do linkinden game id oluşturman gerekiyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X