Şimdi Ara

Fifa online da takılma.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Fifa 19 online oynuyorum ama aşırı takılma var. Zevki kaçıyor. Bu neyle ilgili. Yani fifa 19 oyunu yerine fifa 20 olsaydı dahamı düzgün olurdu. Çünkü son çıkan oyun olduğu için buna ağırlık verilebilir. Veya yapacağım ayar filan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam Xbox da mı oynuyorsunuz? Sorun server larla alakalı. FIFA 20 de de kasma sorunu var şuan ve FIFA 19 da bir tık daha fazla bu çünkü artık 0 destek sayılır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: haritaci41

Hocam Xbox da mı oynuyorsunuz? Sorun server larla alakalı. FIFA 20 de de kasma sorunu var şuan ve FIFA 19 da bir tık daha fazla bu çünkü artık 0 destek sayılır :)
    Evet xbox one s de oynuyorum. Yani fifa 20 de oynasak yine takılacak diyorsunuz. Ps4 de veya pc de oynasaydım dahamı farklı olacaktı?

• quote:

Orijinalden alıntı: lord987

Evet xbox one s de oynuyorum. Yani fifa 20 de oynasak yine takılacak diyorsunuz. Ps4 de veya pc de oynasaydım dahamı farklı olacaktı?

Alıntıları Göster
    Hiç bir farkı olmaz. Server lerle alakalı bir durum FIFA ile ilgili yani . Tr de durum bu maalesef FIFA olarak . Hangi platform olursa olsun fark etmiyor şuan . Çünkü adamların bize desteği neredeyse 0

• wifi değil kablo bağlantı yapın düzelecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Fifa 19 online sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.