Bildirim
FİFA 2010 ÇİM YAMASI

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
İndirdim, yükledim ve gerçekten oyunun görünümü baya düzeldi. Çim yamasını yüklemeden önce saha o kadar parlıyordu ki gözümü alıyordu resmen. -
onlinede sorun oluyor mu -
Online hiç oynamadım.
Her oyunda bir düzine gol yerken online'da kimin karşısına çıkacağım???
-
07 de de işe yarar mı bu yama ben hala 07 oynuyorum da
-
direk rapid linkini verseydin -
bu yamayı yükledikten sonra. Yama olmayanlarla online oynayabiliyor muyuz? Oynarsak nasıl bir sonuç oluşuyor? -
Online oynatıyormu hamachiyle atıyozda biz ? -
Güzel paylaşım sağol. -
direk link
http://www.filefront.com/14636195/Setup.exe/ -
yamayı nasıl kurcaz peki ? -
arkadaşlar online'da sorun çıkartıyor sanırım.Yamayı yükledim, online oyuna girdim.Maça girerken fifa10.exe sorunla karşılaştı diye hata verdi.2-3 defa denedim ve ancak 1 maç yapabildim 90 dakika.şimdi oyunu kaldırıp tekrar kurucam yama olmadan denicem bakalım sorun bende mi yoksa yamayla mı alakalı.sonucunu buraya yazarım
Edit: "Duong's Match Graphics Replacement 10 v1.0" grafik düzeltme yamasını yükleyince online oyunu etkilemiyor arkadaşlar haberiniz olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 2 Mart 2010; 18:57:09 > -
bende çim yaması yükledim fakat burdan değil online oynarken sorun çıkarmıyor -
indirmedim ama calişirsa 10 numarea bişi pesin cimleri gibimi olcak -
yanlış değil dimi 508 mb -
quote:
Orijinalden alıntı: Memoland
yanlış değil dimi 508 mb
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X