Şimdi Ara

*** FIFA 2010 FINISH LEAGUE *** SAMPIYON BREZILYA - CEMPNR - TEBRIKLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
3.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İngiltere 4 - 4 Hollanda

Teşekkürler..
  • 2. Hafta

İspanya 3 - 1 İtalya

Sonunda açıldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freev -- 16 Haziran 2010; 23:51:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeZo

fbdemir le harika bir maç oynadık yaw

İngiltere 4 - 4 Hollanda

Teşekkürler..

galibiyeti kaçırdım 4-2 öndeydim ama parmağımda derman kalmadı..beliydi gol yiyeceğim..inanılmaz organize atak yapıyor tbrklerr..
  • Ingıltere 2 - 1 Brezilya

• İtalya 7-0 Hollanda

Bende birine patlayacaktım şanslı ülke Hollanda oldu,tşkler..
  • bu kadar hızlı oldugumuz ıcın gercekten tesekkurler arkdaslar
    gene sadece bır mac kalmıs , 5. ve 6. hafta maclarına gecebılır bız
  • İspanya 3 - 1 Hollanda
    Brezilya 4 - 1 İspanya

Brezilya macı sacma sapan mac oldu benım ıcın.. Cem ne yedırdın o hayvanlara hepsı bı acayıptı yav.. Artı hakem vve benım kalecı ayrı bır olaydı zaten
  • Arjantin 2 - 0 Almanya
    Almanya 1 - 1 İtalya
  • Arjantin 3-1 İtalya

Brezilya 2-2 Arjantin

Arjantin 2-0 Almanya

tşkler maçlar için..
  • İngiltere 4 - 0 İtalya
  • quote:

Orijinalden alıntı: freev

İspanya 3 - 1 Hollanda
    Brezilya 4 - 1 İspanya

Brezilya macı sacma sapan mac oldu benım ıcın.. Cem ne yedırdın o hayvanlara hepsı bı acayıptı yav.. Artı hakem vve benım kalecı ayrı bır olaydı zaten

valla abi takım ole bı takımkı sol kanadım pato sag kanadım robınho , dmf maıcon , resmen fısek gıbı kosuolar ama defansı bıraz kotu , bırde adrıano faktoru var , ınsan degıl , makakuladan sonra oynadıgım en yırtıcı golcu
  • fbdemir ve sezo, günboyu müsaitim. kaçta girebilieceğinizi bildirirseniz ona göre girerim ben de
  • Ingıltere 5 - 1 Fransa

Teşekkürler ante..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeZo

Ingıltere 5 - 1 Fransa

Teşekkürler ante..

Tebrikler, hakederek fark attın, ben de hakederek yedim
    fbdemir, senden haber bekliyorum maç için
  • fbdemir ile maçı yapamadık. çünkü devamlı oyunda donma oluyormuş. sonra tekrar deneyeceğiz ama bu aralar hep oluyor dedi. umarım sorun hallolur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antemortem81

fbdemir ile maçı yapamadık. çünkü devamlı oyunda donma oluyormuş. sonra tekrar deneyeceğiz ama bu aralar hep oluyor dedi. umarım sorun hallolur.

evet dünde aynısı oldu.. fbdemirle maça başlayamadık donup duruyodu oyunu yarım saat falan bekledik belkide
  • 5. haftadan Hollada - Fransa maçı kaldı. Sebebini de üstte yazdım zaten. 7. ve 8. hafta maçlarına geçebiliriz herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: antemortem81

5. haftadan Hollada - Fransa maçı kaldı. Sebebini de üstte yazdım zaten. 7. ve 8. hafta maçlarına geçebiliriz herhalde

gecebılırsınız tabıkı arkdaslar yannız Edip abiyle yanı akonayla macı olanlar pazar gecesıne kalıcak , pazar aksam gelıcek kendısı
  • İngiltere ve Fransa sahibi arkadaşlar pm attığınız anda psndeyim
  • İspanya 1 - 1 fransa

zevk aldıgım ender maclardan biriydi.. İlk golu arkadaşımın kalecisi ve oyuncusu bırbırıne bakınca attım Sora benı oynatmadı kendısı oynadı.. Yalnız pek net poziisyon bulamadı.. Benim 2 tane daha direkten dönen topum vardı... Son dakikalarda kalecinin önüme bıraktığı top ayrı bir olaydı zaten , boş kaleye atarak bu macın zevkini kacırmak istemedim hocam Bunun ardındakı pozısyonda gol attın zaten , sanırım buda bir önceki pozisyonun cezasıydı benım için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freev -- 18 Haziran 2010; 21:39:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.