Şimdi Ara

*** FIFA 2010 FINISH LEAGUE *** SAMPIYON BREZILYA - CEMPNR - TEBRIKLER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
3.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freev

İspanya 1 - 1 fransa

zevk aldıgım ender maclardan biriydi.. İlk golu arkadaşımın kalecisi ve oyuncusu bırbırıne bakınca attım Sora benı oynatmadı kendısı oynadı.. Yalnız pek net poziisyon bulamadı.. Benim 2 tane daha direkten dönen topum vardı... Son dakikalarda kalecinin önüme bıraktığı top ayrı bir olaydı zaten , boş kaleye atarak bu macın zevkini kacırmak istemedim hocam Bunun ardındakı pozısyonda gol attın zaten , sanırım buda bir önceki pozisyonun cezasıydı benım için

kardeşim öncelikle teşekkür ederim , genelde autlarda yada kaleci paslarında kapılan toplar gol yapılır ama sen 1-0 öndeyken ve maçı koparacakken o pozisyonda golü atmamayı seçtin.
    benim adamlar bal yapmayan arı gibiydi, top bende gözüktü ama dediğin gibi pozisyon yoktu. son dk lardaki gol de açıkçası pek içime sinmedi üstteki olaydan dolayı.
    Bu turnuvadaki her maç çok zevkli oluyor, sorun çıkarmayan insanlar olunca herşey yolunda gidiyor zaten

• Turnuvanın süper gideceğine eminim arkadaşlar, davet için de çok teşekkürler, kabul etmek isterdim ama şu büyükler ligi bittikten sonra Fifa'yı satacağım, Fifa 11'de hepinizle görüşmek üzere
  • Ingıltere 5 - 3 Ispanya

• ya arkadaşlar kusura bakmayın..oyunda bir düzelme yok FIFA2010 çok oluyor bu donma..world cup oynarkende menüde mesaj yazarken kollar donuyor..ama world cup yine oynanıyor.. var birşeyler hadi hayırlısı...donma olayını çözemedim..

rakiplerimden 2 puan alabildim..bütün maçlarım hükmen olsun isterseniz..Birer puan aldığım iki rakipte dahil olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nburak.com -- 19 Haziran 2010; 21:52:36 >
  • dostum fifaya ait butun save dosyalarını silmeyı denedın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeZo

dostum fifaya ait butun save dosyalarını silmeyı denedın mı?

formata bakar ozaman..çünkü 100 tane FIFA2010 save dosyası var..toptan silinmiyorki..denerim ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nburak.com -- 19 Haziran 2010; 22:49:41 >
  • Ingıltere 3 - 2 Arjantin

Teşekkürler joedumars
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

quote:

Orijinalden alıntı: SeZo

dostum fifaya ait butun save dosyalarını silmeyı denedın mı?

formata bakar ozaman..çünkü 100 tane FIFA2010 save dosyası var..toptan silinmiyorki..denerim ama..

sezonun dedıgı gıbı sılersen sorun hallolcaktır dostum , zaten oynanmıyorsa bı sıl ıstersen kaybetcek bıseyın yok , ama utılıty degıl sadece save dosyalarını
  • @fbdemir

geçen gün psn'den 2 mesaj yazdım,cevap alamadım bugün sorununu hallettiysen maçımızı yapalım..italya maçından sonra psn'deyim
  • düzelti galiba FIFA..PSNdeyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

düzelti galiba FIFA..PSNdeyim...

15 dk ya giriyorum psne. umarım sorun düzelmiştir, maçımızı yapabiliriz.
    Bu arada İngiltere 5-1 Fransa bitmişti. Fikstüre işlenmemiş de
  • Fransa 3-2 Hollanda
  • hollanda 5-3 arjantin

baya ilginç bir maç oldu en az 4-5 tane felan karşı karşıya kaçırdım herhalde tevezle militoyu hamama götürmek lazım arkadaşa tebrikler..
  • Hollanda 5 - 3 Arjantin

Hollanda 3 - 1 Almanya

Hollanda 2 - 3 Fransa

fransa maçını 2-0dan kaybetmenin üzüntüsü yaşamaktayım..ama iyi oynadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nburak.com -- 20 Haziran 2010; 19:50:09 >
  • İtalya-Fransa maçı için Brezilya-Fildişi maçından önce devre arasında veya sonrasında müsaitim.
  • hocam devre arası yapalım. bir de seninle bjk- udinese maçı var sıkıştırabilrsek onu da yapalım arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: antemortem81

hocam devre arası yapalım. bir de seninle bjk- udinese maçı var sıkıştırabilrsek onu da yapalım arada

Ok dostum devre arsında halledelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waikato

quote:

Orijinalden alıntı: antemortem81

hocam devre arası yapalım. bir de seninle bjk- udinese maçı var sıkıştırabilrsek onu da yapalım arada

Ok dostum devre arsında halledelim.

abi senınle macımız vardı ama bugun gelemıorum malasef , evde degılım , yarın aksam hallederız abi

• Fransa 1-1 İtalya

Eline sağlık kardeşim
  • 9. ve 10.hafta maclarına gecebılırız arkdaslar , sure sonu yarın aksam 23 59 dur
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.