Şimdi Ara

FİFA 2010 sizce istenileni verdi mi..? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam olarak vermese de Bu sene yine Fifa oynarım.
  • HAYIREVET
  • fifa oynıcama mario oynarım daha eglencelı bence
  • shift i denedikten sonra ea benim için bitmiştir. O kadar reklam ve abartmadan sonra bambaşka bir yarış deneyimi sunacağım diye saçma sapan bir oyun çıkartan firmadan çok birşey beklememek lazım. Arkadan RA3 oyununu ea nin başarısı olarak söylemiş, RA ve RA2 hayatımda en uzun sure oynadığım oyunlardan birisidir.RA2 her formattan sonra ilk kurulan oyundu diyebilirim. RA3 ise bilgisayarımda en kısa sure duran oyunlardan birisi oldu. EA bence pc ye oyun yapmayı bırakmalı. Ya adam gibi yap, ya da konsola yapıyorum pc içinde bu oyunu çıkarttayım deyip eline yuzune bulaştırma.
  • Next-gen gelmediği sürece bir daha Fifa'yı odama bile sokmam
  • Konsoldaki oyunu pc'ye yapmadıkça fifa alınmaz.

Fakat şöyle bir durum var sırf fifa serisinden dolayı vay ea oyunları kötü vay bug kaynıyor vay alınmaz bir daha yorumları yapmak hiç doğru değil.
    EA firması efsanedir hocam zamanında ayıla bayıla oynadığınız bir çok oyunun altında imzası vardır. Benim en son bitirdiğim ve hayran kaldığım Mirror's Edge de EA yapımıymış mesela.
    Demekki neymiş EA şu seriye bağlama olayını bi kenara bıraksa ve yaratıcı yeni fikirler üretip uygulasala başarılı olamaması için hiçbir sebep yok.
  • Tek kelimeyle hayal kırıklığı.

Adamların yüzleri çok karanlık, çim saha Fifa serisinin en kötüsü belki de...
    Tek kelimeyle inanılmaz...
  • fifa 10 denilen oyunun sslerine baktım aynı fifa 2009 olduğuna kanaat getirdim almayacağım artık 10 yaşındaki çocuklar bunu oynar anca
  • fifa oynayan arkadaslar haberiniz yok galiba PES diye bi futbol oyunu var gerçi haberiniz olsa fifa oynamazdınız
  • EA çok kan kaybedecek çook... İstenileni vermeyi geçtim, hazırını batırmışlar!
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

EA çok kan kaybedecek çook... İstenileni vermeyi geçtim, hazırını batırmışlar!

bu kafayla giderse daha çok kaybeder..
  • pes karsısında adı bile anılamaz oyun.herhangi bi gorsellik yok oynanabilirlik cok kötü(bence).adamlar kac senedir su cim olayını gelıstremedi gitti.benim için fifa , 98 den sonra istenileni veremedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

EA çok kan kaybedecek çook... İstenileni vermeyi geçtim, hazırını batırmışlar!

bu kafayla giderse daha çok kaybeder..

+1
  • Ea pc latformunda kovmalıyız
  • PES'e muhtacız.
  • ea in oyunlarında ki en büyük hata ki hepsinde var tek düzelik ben her oyununda 4. 5. bölümden sonra zevk almıyorum ve siliyorum bu tek düzelikden çıkmayı başaran oyunlarda efsane oluyor misal pes de aynı yerden aynı şekilde çekeceğiniz bir diğer şutun girmeme ihtimali var başka da örnek vermeme gerek yok yani pes karşısında fifa anca grafik şişir görsellik vermeye çalışır gerisi boş
  • fifa4ever
  • Bu video aradaki farkı gösteriyor

Sonuç olarak Pes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FbA3* -- 18 Ekim 2009; 23:50:10 >

• pesin yanına yaklaşamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GévréK

HAYIREVET

bu güzelmiş

tabiki hayır

ezik fifa (pc)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.