dostum baktım ben gameranger a cok hos biseye benzio butun oyunlar oynanıo http://forum.donanimhaber.com/m_29605415/tm.htm acıklamayı buradan bulabilirsin , suan bi oyuna girmeye calısıyorum ama herkes tanıdıgyla oynuo kimse kabul etmio umarım becercem bu işi :D
ben şimdi denedim 2 ye 2 yaptım birileriyle cok zevkli oluo tabi çözünürlüğü bilmiyorum ama bizdeki iidi
Anesthesia 1920 1080 hic denemedim 800 600 oyuna girerken takılma olmuyor 1024 768 yaptım oyuna girerken takılma oluyor cok kısa sürüyor düzeliyor mac yaparken hic takılmıyor cok güzel akıcı sekilde oynuyoruz Fuul hd deniyicem sonucu bildirim
Takılma olmuyorsa online zevkli olabilir. Ama 800*600 den korkuyorum. Bi deneyeceğim..
şimdi hamachi yapamıcak mıyız :((
quote:
Orijinalden alıntı: crazy_dance
şimdi hamachi yapamıcak mıyız :((
dostum gameranger a gel orada 2ye2 yapıyoruz cok eglenceli oluyor . 3 kişi kafadan olduk şimdi duruma göre 1 kişi bulup oynuyoruz , arkadas ekleme özelligide var o kişi online ise görebilisun
en iyisi eğer full hd monıtorunuz varsa 1920 x 1080 cozunurlkte oynayın. En az ps3 deki kadar güzel bir görüntüsü oluyor. vede Manchester United ile Old Trafford ' ta bir gündüz maçı oynamayı deneyin , atmosfer süper oluyor. :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme