Şimdi Ara

FİFA 2011 - Hamachi Ağları - Önceden Hazırlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar oyunun çıkmasına az bir süre kaldı şimdilik demo sürümüyle idare ediyoruz full sürüm çıktığında multiplayer oynamak için kişi aramak zorunda kalmayalım ve şimdiden herkez hamachi ağ ve şifrelerini versin

Ağ Adı : FOXFİFA

Şifre : 123

Multiplayer oynayacak herkezi beklerim full sürüm çıkana kadar muhabette etmiş oluruz

• Katıldım
  • oyun tamamen değişti umarım lan sistemi değişmemiştir
  • ya beyler bi 30 lira biriktirin orjinal alın şu oyunu... çok büyük bir para değil sonuçta. yavaş yavaş bu ülkenin korsanı aşması gerekiyor... tüm oyunları orjinal alın demiyorum. ama bu kadar ucuza key varken hala korsana yönlenmenize gerçekten şaşırıyorum.
  • EA'nin oyunları da Türkiye'de ucuz sabit fiyata satılıyor.. Oyunun kutulusu 50-60 TL civarı bir fiyata satılacaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. YıLDıZ

EA'nin oyunları da Türkiye'de ucuz sabit fiyata satılıyor.. Oyunun kutulusu 50-60 TL civarı bir fiyata satılacaktır...

Ben böyle sanıyordum ama aral yine 89'dan satışa çıkardı. Bizede key yolu gözüktü.
  • Oynarız :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AĞ ADI:FİFAONBİR

ŞİFRE:123

Bu konuyu canlı tutalım arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YSN_94 -- 25 Eylül 2010; 18:13:22 >
  • Hamachi'den oynayabilirsek harika olur zaten.Bende katılırım.
  • Fifa 2011
    123
  • direct ip yok maalesef görmüyor hamachiden denedik şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rec0VeRy

direct ip yok maalesef görmüyor hamachiden denedik şimdi

biraz daha açık yazarmısın hamachi ile oynayamazmıyız fifa 11?
  • Galiba hamachi olayı yalan olucak

eskisi gibi host client bölümleri yok.
  • Yahu o demo olduğu için olmasın eminmisiniz ?
  • Hamachi olayı yok arkadaşlar... nucLear'den 35 lira karşılığındaKey alıp rahat rahat sorunsuz bir şekilde oynayın.
  • malesef..şu an için oynanamaz gibi ama bulurlar inş bi yolunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3

Hamachi olayı yok arkadaşlar... nucLear'den 35 lira karşılığındaKey alıp rahat rahat sorunsuz bir şekilde oynayın.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruzgar_123 -- 1 Ekim 2010; 15:52:27 >
  • Hamachi devri bitmiştir arkadaşlar gameranger devri başlamıştır

Gameranger dan fifa 11 i lagsız online onyuyoruz süper bi program herkeze tavsiye edrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y4S!N

Hamachi devri bitmiştir arkadaşlar gameranger devri başlamıştır

Gameranger dan fifa 11 i lagsız online onyuyoruz süper bi program herkeze tavsiye edrim

bu nedeir kardeş açıklarmısın
  • arkdaslar win 7 için hamachi var mı uyumlu ? ben de katılmak isterim eger bir turnuva filan yaparsanız ,bi de bildigim kadarıyla karsılıklı oynamak için aynı version hamachi gerekli sanırım ???
    Y4S!N gameranger ı bi arastırmak lazım sen de biraz yardımcı olursan bu konuda bize seviniriz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.