Şimdi Ara

PES 6 ONLİNE OYNAMA AYRINTILI + RESİMLİ ANLATIM + LİG ÖN REZERVASYON BÖLÜMÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
7
Favori
14.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aşağı yukarı 1.5 yıllık konuyu fiveserver'in kapanması ile güncelliyorum.

Bu konuyu reklam için açmadım kesinlikle böyle düşünmenizi istemem sadece sizde online liglere katılmak istersiniz online oynamak isterseniz diye sırf bu konuyu açtım.Tamamı ile yardım amaçlı eğlencemi bölüşmek için.Bilgisayarım GTA 4 - PES 14- FİFA 14 vs. bir sürü oyunu kaldırıyor ancak ben en çok pes 6 onlineda eğleniyor onla vakit harcıyorum.BAĞIMLILIK YAPABİLİR ŞİMDİDEN UYARIYIM :)

Kişisel Facebook'um :
    Erhan Karahanfacebook
    Erhan Karahan
    https://www.facebook.com/officialerhankarahan

Bu konuda anlamadığınız yerler olursa üstekki iletişim bilgilerimden bana ulaşabilirsiniz.

Pes 6 diye ön yargı ile yaklaşmayın yeni yapılan yamalarla bence Pes 13-15 seviyesine ulaştı.Hatta bence dahada üstü oldu.En azından dan dun toplarla oynamaktansa oyun kurmadan gol atmanız o kadar kolay değil kalecilerin pes 15'den kat kat iyi olduğunu teke teklerin daha heyecanlı olduğunu söyleyebilirim.

Oyunun şu anki halinden bir kaç resim atmak isterim :)

Resimler facebook sayfasına yüklendiğinden ilk önce biraz kalitesi düşmüş ancak yinede çok kaliteli duruyor :)

Bu bir yama konusu olmadığından resimleri daha fazla uzatmak istemiyorum.Pes 6 online oynamak için 2 server vardır.Biri PESGATE serveri diğeride Pesland serverdiri.Ben size Pesland serveri üzerinden online oynamayı göstereceğim.

PESLAND SERVER ONLINE OYNAMA

https://www.youtube.com/watch?v=lXmktzLb7-U

Liglere turnuvalara katılmak isteyen buraya yazsın ben pm'den ulaşırım

Herkese iyi forumlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErhanKarahaNEO -- 31 Ağustos 2015; 19:40:30 >

• Anlayamadığınız,yapamadığınız hata aldığınız konuları direkt facebook dan ulaşmaktansa buraya yazarsanız herkes faydalanmış olur :)
  • Çok karışık duruyor hocam maça girene kadar 1 saat geçer herhalde pes6 cdsi hala mevcut bende acaba kursam mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djarum Black-

Çok karışık duruyor hocam maça girene kadar 1 saat geçer herhalde pes6 cdsi hala mevcut bende acaba kursam mı

Hocam aslında basitte ben çok fazla soru kalmasın diye havada çok ayrıntıya girdim yoksa pesgame.net'e girip üyelik alıyorsunuz hostu gerekli yere atın sonra girişi yapın maçınızı oynayın en fazla 15 dakika sürüyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErhanKarahaNEO

quote:

Çok karışık duruyor hocam maça girene kadar 1 saat geçer herhalde pes6 cdsi hala mevcut bende acaba kursam mı

Hocam aslında basitte ben çok fazla soru kalmasın diye havada çok ayrıntıya girdim yoksa pesgame.net'e girip üyelik alıyorsunuz hostu gerekli yere atın sonra girişi yapın maçınızı oynayın en fazla 15 dakika sürüyor :)

Eve geçince bakacağım hocam merak ettim zaten.

• quote:

quote:

quote:

Eve geçince bakacağım hocam merak ettim zaten.

Harcadığın zamana değmez ise telefasi benden :)

Düşün yani imkansız bir şeyi vaat edebiliyorum belki ortamdan dolayı seviyorumdur o ayrı ama özellikle 2 vs 2 maçlara bir başladığın zaman saatin nasıl geçtiğini anlamıyorsun o derece :) :)

• 32 görüntülenme 3 cevap oda tek kişi lütfen emeğe saygı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben katılabilirim hocam,şuan elimde pes 6 mevcut değil,internette araştırdım bazı linkler kırık sağlam bir link bulup pm atabilir misiniz hocam
  • Online gerçekten çok zevkli ben Pes 14 ten almadığım zevki bundan alıyorum aramızda yaptığımız liglerde çok zevkli geçiyor .Herkese tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozuyuk32

Ben katılabilirim hocam,şuan elimde pes 6 mevcut değil,internette araştırdım bazı linkler kırık sağlam bir link bulup pm atabilir misiniz hocam

Yolladım hocam
  • çok iyi paylaşım pes 6 çok zevkli bir oyundur. online ve güncel transferle olan bir patch le tadından yenmez. bu arada oyun 1920 X1080 çözünürlük destekliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

çok iyi paylaşım pes 6 çok zevkli bir oyundur. online ve güncel transferle olan bir patch le tadından yenmez. bu arada oyun 1920 X1080 çözünürlük destekliyormu?

1366'ya kadar var malesef
  • quote:

quote:

çok iyi paylaşım pes 6 çok zevkli bir oyundur. online ve güncel transferle olan bir patch le tadından yenmez. bu arada oyun 1920 X1080 çözünürlük destekliyormu?

olmadı şimdi, acaba kitserver ayarla 1080 p de oynamak mümkünmü. monitor ful hd ise 1366 çzöünürlük te oyuncular hormonlu kaleler büyük gözükür. oyun zevki kalmaz. eğer 1920X1080 de oynamak mümkünse beni bilgilendir. bende oynamaya başlayabilirim.
  • bu oyunu bende çok oynardım herhangi bir indirdiğimiz ibr pes6 ile de oynayabiliyomuyuz
  • quote:

quote:

quote:

olmadı şimdi, acaba kitserver ayarla 1080 p de oynamak mümkünmü. monitor ful hd ise 1366 çzöünürlük te oyuncular hormonlu kaleler büyük gözükür. oyun zevki kalmaz. eğer 1920X1080 de oynamak mümkünse beni bilgilendir. bende oynamaya başlayabilirim.

Şimdi araştırdımda 1920x1080'e kadar destekliyormuş herhalde benim ekran kartı desteklemiyor bende 1366 kadar var.Destekleyince settingsde görünüyor sanırsam

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

bu oyunu bende çok oynardım herhangi bir indirdiğimiz ibr pes6 ile de oynayabiliyomuyuz

Flood için özür dilerim görmemişim

Evet tabiki ama sorunsuz bir pes 6 istiyorsanız pmden atıyım linkini linkide hızlı
  • PES 6 ONLİNE FANTEZİ KARMA LİGİNDE REAL MADRİD TAKIMI BOŞALDI.KURA İLE BİRİNE VERİLECEK BURDAN KURAYA GİRMEK İSTEYENLER VARSA HEMEN ALALIM ADLARINI
  • Hey gidi günler be deli gibi oynardık zamanında efsane olmuştur bu oyun benim için eğer zaman bulursam bende Pc'ye kurup eski günlerdeki gibi online takılabilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Hey gidi günler be deli gibi oynardık zamanında efsane olmuştur bu oyun benim için eğer zaman bulursam bende Pc'ye kurup eski günlerdeki gibi online takılabilirim..

Zamanında değil bence şimdide efsane oyunlardan biridir bence. Sadece bizim sitede 3000 den fazla üye var.
  • Tabiki öyle gelmiş geçmiş en iyi 3 futbol oyunundan biridir benim için ama günümüz teknolojisi yüzünden pek oynanmıyor olmasına rağmen sadece sitede bile 3000 kişi gerçekten ciddi bir rakam benim gibi bu oyunun hakkını veren daha bir çok kişinin olması beni çok sevindirdi ..Bende zamanım olursa gelip Online maçlara katılabilirim zamanında efsaneydim bu oyunda da ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 3 Şubat 2014; 2:00:28 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.