Şimdi Ara

Pes 2010 Yama ve tezahurat kurulumu resimli anlatım (PS3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
25.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Option Files (yama) ve tezahurat dosyalarının kurulum ve oyuna aktarılması

1) Dosyayı bilgisayarınıza indirin

2) Bilgisayarınıza indirdiğiniz zipli dosyayı açın ve resimlerde görüldüğü gibi USB Flash belleğinizi Pc ye takıp
    çıkarmış oldugunuz İndirilen dosya>>SAVEDATA dosyasını USB Flash Bellekte oluşturduğunuz PS3 klasorune atın

3) USB Flash belleği PS3 e takın. PS3 menusunde Game>>Save Data Utulity kısmına gelın. USB Flash bellegı secın ve az once
    USB ye atmış oldugunuz oyunla alakalı bütün dosyaları tek tek ucgene basıp kopyalayın.

4) Kopyalama işlemini bitirdikten sonra Pes 2010 oyununuza girin ve işlem tamam

Forma,logo,guncel kadrolar vs ıcın de sureklı guncellenen ve saglam dosyaların oldugu lınk aşağıda
    Pes 2010 Option Files (Yamalar)

Tezahuratlar için

1) Arastırıp buldugunuz ya da kendınız hazırladıgınız mp3 formatındakı tezahurat dosyalarını USB Flash Bellege atın
    2) PS3 e USB Flash bellegı takıp dosyaları Music kısmına kopyalayın.
    3) Music kısmında KONAMI_PES adında bır Playlıst olusturun
    4) Ps3 e attıgınız ses dosyalarını olusturdugunuz KONAMI_PES Playlıstıne ekleyın
    5) Pes 2010 oyununa girin , edit menusune gelın ordan Team editten chants (tezahurat) kısmına gelıp olusturdugunuz KONAMI_PES playlıst ten ıstedıgınız
    tezahuratı ıstedıgınız takıma ayarlayın.

Aradıgınız tezahuratları bulamıyorsanız ve Youtube dan buldugunuz tezahuratları da mp3 formatına cevırmek ıstıyorsanız alttakı lınkten programı ındırın.Kurduktan sonra guncelleme yapmanız ıstenırse yapın ve sonra programı acınca YOUTUBE MP3 CONVERTER menunu secıp ıstedıgınız youtube lınkını programa yapıstırıp DOWNLOAD tusuna basın. Istedıgınız butun youtube vıdeolarını cok kısa surede mp3 e cevırebılırsınız

Youtube >> Mp3 cevırıcı

Başlık soru,öneri ve paylaşımlara açıktır

Devam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 22 Kasım 2009; 19:23:25 >

• İyi de resmi olmayan,unoffical bu tür şeyler ne zevk verecek?Çok gereksiz olaylar bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

İyi de resmi olmayan,unoffical bu tür şeyler ne zevk verecek?Çok gereksiz olaylar bunlar.

Konuya hakim olmadıgın belli
    Konamı zaten forma ve logolar ıcın (japonya ya da tek tuk forma harıc) hıc bı zaman resmı guncelleme cıkarmaz.

Yamalar ıcın onerdıgım lınk zaten Konamı/pes ın resmı web sayfasında da onerılen forum sayfasının alt forumudur

Ayrıca bu yamalar bana zevk vermez dıyorsan senın tercıhın tabı bısey dıyemem.
    Ben şahsen Premıer lıgını butun takımların formaları,ısımlerı ve logoları dogru sekılde oynamaktan zevk alıyorum. Senın oyununda mesela Ispanya lıgındekı takımların yarısı fake takımdır ama bende Ispanya lıgı de full.

Ayrıca senın oyunun da 1 tane bıle Alman takımı yoktur ama bende 6,7 tane full lısans Alman takımı da mevcut

Bahsettıgım lınkler ıllegal ya da kacak falan yasaklanmıs yamalrr degıl.Bızaat Konamı nın destekldıgı bı hadıse zaten bu.Adamlar lısansa para harcamıyor cunku bu yamalarla kendımız full lısans yapabılıyoruz dıye.

Bu tur yamaların oyunuma ne katkısı olur dersen soyle ozetleyıp bıtırıyım

*Butun transfer ve kadrolar guncel en son hale gelır
    *Premıer lıg Pes de lısanssız (formalar,takım logoları,ısımlerı fake) ama bu yamalar full lısans yapar
    *Ispanya lıgını full lısans yapar
    *Milli takımları kadro ve forma full lısans yapar
    *Abuk subuk stadyum ısımlerını duzeltır
    *Alman lıgını ekler ya da Alman takımlarını lisanslı sekılde ekler (yamaya gore degısır bu ozellıkler)

Ve daha sayamayacagım tonla gercek olmayan seyı dırek lısanslı hale getırır ya da oyuna ekler işte

Bu vıdeoya bakarsan bahsettıgım full lısanslı Premıer ve Ispanya lıgı olayını anlayabılırsın

Bi dahakı sefer tam hakim olmadıgınız ve emek verılmıs konulara daha ozenle yaklasmanız dılegıyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 22 Kasım 2009; 21:16:06 >

• Verdiğin bilgiler için teşekkürler,ne yalan söyleyeyim futbol oyunlarına 7 - 8 senedir kapalıyım,her sene alırım ama kuzen,arkadaş gelecek de bir maç yapalım diyecek,ya da nadir de olsa ara sıra canım çekecek de yapacağım;o nedenle bu olaylara hakkaten yüzeysel kalmışım.
  • Ben de senın gıbıydım, anca kuzenım falan gelırse Pes oynuyordum
    Bu sene Pes de lag yok gıbı.Al bı PEs onlıne takıl ıste
    ılla bırının eve gelmesıne gerek yok mac ıcın,

Yasasın onlıne ozgurluk
  • Ya öyle de,zevk meselesi,beni tatmin etmiyor pes serisi artık,Fifa'da o kadar iyi değil ama,en azından Pes'ten daha iyi gibi . Mesela hem pes hem de Fifa 10'u oynadım ama bilemiyorum,yeni nesle çok da yakışmıyorlar.

Eskiden İss oynardım,o da tedavülden kalktı zaten.Arcade salonlarına gittiğimde virtua striker oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Ya öyle de,zevk meselesi,beni tatmin etmiyor pes serisi artık,Fifa'da o kadar iyi değil ama,en azından Pes'ten daha iyi gibi . Mesela hem pes hem de Fifa 10'u oynadım ama bilemiyorum,yeni nesle çok da yakışmıyorlar.

Eskiden İss oynardım,o da tedavülden kalktı zaten.Arcade salonlarına gittiğimde virtua striker oynuyorum.

Sen uncharted 2 al oyna madem futbol sarmıyorsa
    adamlar aşmış

Bence Pes 2010 serının en ıyı oyunu. Ilk defa yenı gelecek PEs ıcın ıcımde cok daha fazla umut oldu bu oyun sayesınde
    Fıfa yı sevmem.Oyunun her anlamda emek sarfedılmıs,para harcanmıs ve pahalı bı prodıksıyon ürünü oldugu bellı oluyor ama oynanısından zevk almıyorum onun. Benım ıcın futbol oyunununda onemlı olan sey top fızıgıdır ve bunu da bana PES verıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Türkçe Yama PS3 Çevirme?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangi takimlarin tezahuratlari var Turk takimlarinin da tezahuratlari mevcut mu bu yamada ? Ona gore indireyim.
  • onlineda bir problem yaratır mı arkadaşlar bu??
  • Online da ne var ne yok devre dışı kalıyo. Formalar-Tezahuratlar her türlü patch. Ranking olmayan maçlarda da oluyomu bilmiyorum.
  • Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.adr

Hangi takimlarin tezahuratlari var Turk takimlarinin da tezahuratlari mevcut mu bu yamada ? Ona gore indireyim.

Arkadaşlar yukarda dırek olarak bellı bı yama yok
    Yanı şu yamayı ındırın bakın bunlar bunlar var baslıgı degıl bu

Genel olarak PES konularına çok msj attıgım ıcın sureklı olarak ozel msjla falan nasıl yama kurucaz soruları gelıyor.
    Ben de boyle kılavuz bı baslık acıp yardımcı olıyım dedım

Yukarda forma ve dıger gorsel seylerle ılgılı yamalar ıcın alternatıf lınk verdım ordan begendıgınızı ındırırsınız
    Tezahurat ıcın bı yama vermedım sadece nasıl yapıldıgını anlattım
  • Eline sağlık, güzel çalışma.
  • Fenerbahçeli olanlar için 100 den fazla tezahurat var elimde. Upload ladım. İçlerinde maçtan alınmış ses kalitesi iyi 5 tane var onları seçer koyarsınız müthiş oluyor.Youtube dan mor menekşe yazın gs maç sonu video sunu mp3 olarak çekin oyundaki after goal ve bitiş müziği yapın oyun değil sanki gerçek

http://ul.to/4f9vxq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 23 Kasım 2009; 3:11:29 >
  • Arkadaşlar Pes 2010 ıcın kadro guncellemelerı ve dıger yenı bı kac seyın eklendıgı resmi konamı yaması cıktı bılgınız olsun
    Suan ındırıyorum hatta dırek
  • şimdi GÖZTEPE isyan marşını oyuna atabilirmiyim..
  • güzel ve açıklayıcı .teşekkürler
  • Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: elpadrino

şimdi GÖZTEPE isyan marşını oyuna atabilirmiyim..

Goruldugu uzere her seyı atabılırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: previlla

quote:

Orijinalden alıntı: elpadrino

şimdi GÖZTEPE isyan marşını oyuna atabilirmiyim..

Goruldugu uzere her seyı atabılırsınız

bunu dinleyınce aklıma bu geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 24 Kasım 2009; 17:40:29 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.