Bildirim
PES 5 Türkçe Yama
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
formaların düzgün olduğu başka bir kişiden options file ı al belgelerim/konami/save in içi ne yapıştır... -
yada superpatch 1'i yükle hem mükemmel oluyor oyun hem formalar değişiyor stadlar çimler seyirciler sesler herşey -
nerden buldunuz yamayı .likini bizede gönderin -
iyi herşey hoşta siz pes 5in yamasını wersenize bende yoqqi
-
arkadaşlar forumdaki süper patchin linki çalışmıyo bi zahmet verecek biri yokmu yawww...
o yoksa we turkada olur onada razıyım....
1 aydır offical sürüm ile oynuyorum sıkıldım iiice.... -
evet iyi olurquote:
Orjinalden alıntı: gençibraam
arkadaşlar forumdaki süper patchin linki çalışmıyo bi zahmet verecek biri yokmu yawww...
o yoksa we turkada olur onada razıyım....
1 aydır offical sürüm ile oynuyorum sıkıldım iiice....
-
iyi yapmışlar -
www.soccercenter.net burdan bulabilirsin. -
bende sadece türkçe yama var e-text dosyası değil az sonra upload etmeye çalışcam konu açarım ordan alırsın ama işim olmazsa -
superpatch'iş yükleyince orjinal oyunda problem oluomu....bende orjinal oyun var dadevamlı online oynuorum m -
quote:
Orjinalden alıntı: crazytown_
superpatch'iş yükleyince orjinal oyunda problem oluomu....bende orjinal oyun var dadevamlı online oynuorum m
superpatch yüklediğin zaman online oynayamıyorsun bildiğim kadarıyla sen yükleme -
yaw olum bu h emen paylas %74 de dondu ra pid s harede %4 de nolacak -
we-turkanın linkini verecek yokmu yawww -
arkadaslar BANA PES5(PC) TÜRKCE LAZIM biriniz adres vere bilirmi? -
quote:
Orjinalden alıntı: kurt_1
arkadaslar BANA PES5(PC) TÜRKCE LAZIM biriniz adres vere bilirmi?
dostum dedimya bir türlü upload edemedim edince size hemen verecem bir topic açcam bütün arkadaşlar ordan çeksin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 24 Mayıs 2006; 18:49:16 > -
quote:
Orjinalden alıntı: crazytown_
superpatch'iş yükleyince orjinal oyunda problem oluomu....bende orjinal oyun var dadevamlı online oynuorum m
ama olmaz ki bu kacıncı söleyişim problem olmuo fakat aynı patchi olan kişilerle sadce mac yapabilirsin netten yani diyelim sende sp2 var karsındakinde de sp2 olması lazım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X