Şimdi Ara

Pes 2010 Yama ve tezahurat kurulumu resimli anlatım (PS3) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
25.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konuyla alakası yok ama soylemeden gecemıcem.
    Hanı ovunuyoruz falan en ateslı en ıyı tataftar Turk lerde falan dıye ama ınanın kolpa
    Hıncal ın dedıgı cok dogru.Macın temposunu dusuren ve ınanılmaz duragan kendını tekrar eden arabesk trıbun kulturumuz var malesef
    ozellıkle son gunlerde nerdeyse cogu takımın trıbunlerı nerdeyse butun arabesk sarkıları tezahurata cevırmıs ve baska bısey soylemıyo

Mesela Eskısehır ın bı macını ızlemıstım.Muthıs organıze ve harıka bı trıbun sovu var adamların.Hollanda da Ajax macı ızler gıbı hısettım kendımıEnstrumanlar ve bando eslıgınde butun gazlayıcı ıspanyol ve dıger parcaları trıbunlerle bırlıkte hem calıp hem soyluyorlar

Oyuna tempo kazandıran ve takımı atesleyen trıbun o ıste

bı ızleyın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 24 Kasım 2009; 18:06:38 >

• HAKİKATEN GÜZEL BİR KONU

BENİM BAŞKA SORUM VAR

BU YAPILAN İŞLEM GİBİ

BİR İŞLEM İNGİLİZCE OYUNLARDA

TÜRKÇE ALT YAZI ŞEKLİNDE OLABİLİRMİ????????
  • HAKİKATEN GÜZEL BİR KONU

BENİM BAŞKA SORUM VAR

BU YAPILAN İŞLEM GİBİ

• quote:

Orijinalden alıntı: gökhann 1907

HAKİKATEN GÜZEL BİR KONU

BENİM BAŞKA SORUM VAR

BU YAPILAN İŞLEM GİBİ

ps3 oyunları ıcın oyle bı durum soz konusu degıl suan
  • "3) Music kısmında KONAMI_PES adında bır Playlıst olusturun "
    previlla we2010 da bu dosyayı görmüyor onun için hangi ismi vermeliyim biliyormusun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haadeess

"3) Music kısmında KONAMI_PES adında bır Playlıst olusturun "
    previlla we2010 da bu dosyayı görmüyor onun için hangi ismi vermeliyim biliyormusun ?

KONAMI_WE

Senın ılacın ustte dostum
  • sağol arkadaşım deniyim
  • Çok güzel bir konu olmuş. Üşeniyordum dosya arayıp, indirip, nasıl yapıldığı ile uğraşmaya ama şimdi daha kolay oldu. Teşekkürler
  • Ben memnun kalmadım eski haline nasıl dönebilirim acaba ??
  • teşekkürler pes 2010 u aldığım zaman işime yarayacak
  • Arkadaşlar ben aynı olayı PES 2009 için yapmayı denemiştim geçen sene, üçgen butonu ile her şeyi kopyalamama rağmen oyunda bir değişiklik görmedim. Güncel konu sorayım dedim. Hala PES2009 oynuyorum da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: visualize

Ben memnun kalmadım eski haline nasıl dönebilirim acaba ??

hangısınden ?
    forma vs yamalarından memnun degılsenız (ki sanmıyorum kımse orjınal formalar,logolar ve kadrolardan memnunıyetsız olmaz) tek tek ucgene basıp kopyaladıgınız yerdekı edit data yı sılıceksınız

yuklemıs oldugunuz tezahuratlardan memnun degılsenız nasıl yukledıysenız aynı yere gıdıp default kısmını secıceksınız (kac takım ıcın yaptıysanız hepsınde aynı işlem)
  • benim bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim..internette araştırdım ama bulamadım belkide ben yanlış arattırdım..mesela PS3 için PES 2010 diyelim buna netten indirdiğim formaları yüklemenin kolay bir yöntemi var mı? yani 150-200 formayı tek tek kopyaladığında bu 10-15 dakika zaman alıyor..mesela bilgisayardaki gibi hepsini kopyalayıp yapıştırma yöntemi var mı? yine 10-15 dk sürsün ama en azından kendi kendine yapsın..tek tek yüklemekten iyidir..
  • Yamalar ps3'e yapılmıyodu? yapılıyosa fifa'ya neden yapılmıyor
  • ps3 pes2010 save data yada option file dosyalarını pc ye atıp onlar üzerinde oynama imkanı varmı..yada bi program mesela pcde olduğu gibi yama programları legend de güç özellikleri değiştirme sonra master lig de parayı yükseltme gibi bunları ps3 ortamındaki pes2010 larda yapabiliyormuyuz.
  • previlla msn adresını alabilirmiyim mümkünse
  • previlla paylaşımın için gerçekten çok teşşekürler yanlız benim bir sorum olacak bu verdiğin linke girdim fakat dosyaları indirebileceğim bir yer, bir ibare göremedim bu konuda yardımcı ve daha açıklayıcı olursan sevinirim
    şimdiden teşekkürler
  • http://www.4shared.com/file/143112417/aa7f9e94/LiamKenyon-PES2010-v10-OptionFile.html

Bu işinizi görür arkadaşlar
    indirin ve anlatımdakı gibi kurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 12 Nisan 2010; 20:11:13 >
  • previlla paylaşımların için çok tşk edreim ...
    fakat iki günden beri bu verdiğin linklerden yamaları indirip ps3 e kuruyorum( epeycede bir zamanımı aldı ) beş , altı tane yamayı indirip kurdum ps3 e fakat hiç. bir değişiklik olmadı ne formalar ne transferler ne bundesliga takımları ne stadyum hiçbir değişiklik olmadı....
    Bir yerlerde yanlışlık mı yapıyorum linkler mi ölü dosyalarmı bozuk hata sence nerde
    yoksa yama diye bişey yalan mı bu ps3 de
    bir açıklama getirebilirsen bu konuda çok sevinirim
    şimdiden teşekkürler .....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.