Bildirim
PES 2013 Hamachi ile oynama yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
baya bir geç oldu ama kusura bakmayın
burdan izleyin
DailymotionDeleted video - video dailymotionhttp://www.dailymotion.com/video/xumv72_how-to-play-pes-2013-with-hamachi-single-download-link_videogames#.UfAsx42GF8F
Burdan İndirin
iyi oyunlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: begamermc
baya bir geç oldu ama kusura bakmayın
burdan izleyin
DailymotionDeleted video - video dailymotionhttp://www.dailymotion.com/video/xumv72_how-to-play-pes-2013-with-hamachi-single-download-link_videogames#.UfAsx42GF8F
Burdan İndirin
iyi oyunlar
harbi mi diyosun tamda pcmin bozuldugu gun yapilacak is mi ya
sen denedin mi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
denedim şifre var kırıcı lazım ne yazikki -
quote:
Orijinalden alıntı: begamermc
denedim şifre var kırıcı lazım ne yazikki
hadi ya onu bende indirmistim senin verdiginde sifre yok sandim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pes serilerini orijinal olmadan online oynamak pes 2009 dan sonra tarih oldu. video daki programda da büyük ihtimalle fake. -
quote:
Orijinalden alıntı: deta53
pes serilerini orijinal olmadan online oynamak pes 2009 dan sonra tarih oldu. video daki programda da büyük ihtimalle fake.
bende şifreyi bulamadım hiçbir yerde adam akıllı bilgi yoktu ama bu adam niye bu kadar uğraşmış anlamadım -
A.a beyler hamachi ile pea oynanabiliyou halen bilginiz varmi benim pc 2016 kaldiriyor hamachi uzerimden arkadasimla pes 2016 oynayabilirmiyoz bilginiz varmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır hocam ancak pes 6 oynarsın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Onu nasıl oynayabiliriz?quote:
Orijinalden alıntı: Geldimmigordun
Hayır hocam ancak pes 6 oynarsın
2 ay önce çekilmiş bir video var internette. Pes 2009 u online oynamayı anlatıyor ancak anlayamadım tam nasıl yaptığını.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X