Şimdi Ara

FIFA 2011 pc nextgen imza kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • imza kampanyası linki aşağıdadır arkadaşlar, belki bu sefer yaparlarda ps3 teki fifa zevkini pclerimizde yaşarız. Pc üzerinde Pes hayal kırıklığı oldu çoğu yönden ama fifa gibi bir rakip karşısında en azından oyun oynuyorum dedirtiyor. ps3 ve xbox taki fifayı gördükçe insanın içi gidiyor ama değilmi... İnşallah bu sene kader bizede gülerde pclerimizde güzel bir futbol oyunu oynarız.

http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?fifa11pc

• bence harika bir düşünce.bende yaptım toplamda 464 kisi yapış şu ana kadar inşallah 1000'i geçerde yaparlar.
  • 465 benden
  • Amin inşallah geçer.
  • Koca firmanın yıllar önceden yaptıkları planları 3-5 imza nedeniyle değiştireceklerini mi sanıyorsunuz?
  • gerçekler acıdır ama FIFA 11 bile pc ye çıkmayabilir şu anda EA Sports'un oyun yapma ve satma stratejisine göre..
  • hiç bişey yapmamaktan iyidir diye düşünüyorum ben şahsen. bir kaç yıldır alay ediyorlar pc kullanıcıları ile ve sağolsun insanlar genede gidip oyunlarını alıyor bu firmanın... sürekli pc için çıkan bir yapım kendi becerisizlikleri yüzünden satmamaya başlayınca, suçu sistemlere atıp ps ve xbox a ağırlık veriyor ve kimse sesini çıkarmıyor. en azından insanların beklentilerini anlamarında yardımcı olacaktır bu oylama. ama bu oylama düşük rakamlarda kalırsa cidden bırakmaları içinde bir nedenleri olacak. nede olsa kimse umursamıyor diyerek. benim evimde sadece pc var ps yada xbox ımda olsa belki umursamazdım pc de çıkıp çıkmamasını. ama bu durumda yapacak bişi yok, oylamaya katıldım bende... her pc oyuncusunun yapması gerekende budur bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eFootball PES 2020 [PC ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar belki sahtecilik olur ama bu oyları 5000 bie yapabiliriz nasıl mı?böyle
    her seferinde farklı ad ve farklı e mail adresi kullanarak yapabilirsiniz.mesela ben 15 civarı oy kullandım ve devam edeceğim
  • 480 oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bikexxt

480 oldu

481
  • arkadaşlar belki sahtecilik olur ama bu oyları 5000 bie yapabiliriz nasıl mı?böyle
    her seferinde farklı ad ve farklı e mail adresi kullanarak yapabilirsiniz.mesela ben 15 civarı oy kullandım ve devam edeceğim
  • 751
  • arkadaşlar Fifa 2011 pc için Next-Gen'e geçti
    ea kendi sitesinde yayınladı bu haberi...
    buyrun burdan bakabilirsiniz : http://www.easportsfootball.co.uk/news/item/file/FIFA-11-PC-Announcement

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasarcan66 -- 13 Temmuz 2010; 23:14:14 >
  •  FIFA 2011 pc nextgen imza kampanyası

EA tarafından yayımlanan bir habere göre FIFA 2011 PC için NEXT-GEN olarak çıkarılacak. Bu da FIFA'nın konsoldaki başarısının PC üzerine doğru kaydırılacağı anlamına geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasarcan66 -- 13 Temmuz 2010; 23:17:25 >
  • Buradan devam edelim.
  • FIFA'nın nextgen'e geçmesi gerçekten güzel oldu.Artık PES'in pc deki başıboşluğu kalmayacaktır.
  • ben Ps3'de Fifa 2010'u hayranlıkla oynadım ancak PC'de sadece hayal kırıklığıydı bu yüzden PC'de pes daha iyi diye düşünüyorum.
    Fakat bundan sonra umarım next-gen pc'ye gelir ve aynı zevki yaşayabiliriz :)
    benimle 810 oldu bu arada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.