Şimdi Ara

Fifa 2012 nasıl yaşayarak oynanır VİDEO!!! :) +18 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HOCA PENALTIII MİNA KOYİM HOCA SENİN :d:d:d: ahahahahahahaa abi çok komik
  • Çoğu kişi böyle oynuyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

quote:

Orijinalden alıntı: crazygamer_wb

kütahya kardeşim :) Ege oluyo yani :) Her izleyişimde tekrar tekrar yarılıyorum ya :)

Merkez mi ?

açık adres verseymişsin. talipler çıkmaya başladı

• bekığğğmmm bekığğmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!çıkardım bekımı aldım işte niye çünkü biliyorum çözdüm oyunu ! 20 saniye once.mına koyim hoca penaltı diyodu
  • Cem Yılmaz'ın dediği; "Ben de koycam şimdi haa"

"götürüverceksen götürü ver gaari, götürüvermiyceksen götürüverecekler vaaa" Bunu ege usulü söylesede oluudu be ya..
  • Hakem faulü çalıyor küfür etmek için esc ve ardından'a....ko.....nereee veriyon'
  • koya koya bitiremedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem XF

koya koya bitiremedi

sadece oyunda koyuyo, kendini kaybediyor oyun oynarken :)
  • Süper yaa...

nere verceksin mına koyim ne faulü 10 kelimeden 9'u küfür

• normalde bende küfür etmem ama ne oluyorsa fifa oynarken kendimi kaybediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prophecies

Süper yaa...

nere verceksin mına koyim ne faulü 10 kelimeden 9'u küfür

normalde 15 dakikalık video, güzel yerlerini kırptım, 10 kelimeden 9 u küfür değilll

• ehehehe

oyun oynamayan biri sanırım çok fazla
  • yok yok fps oynar genelde. Fifayı da ilk çıktığından beri oynuyor ama yeteneği yok futbol oyunlarına karşı işte :)
  • Bende Team Fortress 2'de kendimi kaybederim Aşırı şekilde.
  • abinde tam benim kafadan. bende arkadaşlarla ps3 de tekken oynarken çıldırıyorum. ps cafede herkes fifa pes oynar biz tekken oynaya oynaya adımızı tekkencilere çıkardılar :)
  • -O senin yeteneksizliğin
  • bu bişeymi ya ben 3-0 öndeyken böyle oynuyorumm :) :)

geçen sene fifa 11 oynarken madrid ile barça ya yenilince hiç abartmıyorum gözümden yaş geldiğini biliyorum....kendi kendime attığım tokatlar yumruklar masaya vurmalar allah kitap din ana bacı küfürler kendimi çekip koysam dünyaya rezil olurum.....

yemin ediyorum nette bi video varya çocuk oyun oynarken kendinden geçiyor çığlık atıyo falan ondan daha kötü olduğumu biliyorum bir kaç sefer.....

misal call of duty falan oynarken hiççç takmıyorumm nasılsa ölsende kaldığın yerden devam ediyorsun ama fifa oynarken dakika 85 de yednmi golü onda last checkpoint diye bi olay yok o yüzden mümkün mertebe dikkatli oynamaya çalışıyorum

baktım biraz sinir artınca hemen kapatıyorum şaka maka ettiğim küfürler direk çarpılma sebebi

• quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

baktım biraz sinir artınca hemen kapatıyorum şaka maka ettiğim küfürler direk çarpılma sebebi

hahahahahahhahahahahha çarpılma sebebi demek yav öldürdün beni
  • Eve Gidince Bakıcam.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.