Şimdi Ara

fifa 2012 topu ayağından açma sorunu çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
4.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nette çok araştırdım ama çözümünü en sonunda buldum.sorunsuz bir sekilde dandik kolla oynayabiliyorum. ben çok çektm millet çekmesin diyerek başlıyorum

- ilk önce regedit girip değişiklik yaptıysanız gidin düzeltin veya silin yani eski haline çevirin

- fifaconfig ten button icons "Logitech Cordless RumblePad 2" yaptıysanız onuda eski haline çevirin

- belgelerimdeki fifa 12 adlı klasörü silin

- şimdi bunu indiriyoruz Kontrol Emulatör

ve game klasörünün içine yapıştır diyoruz değiştir ve onayla

sonra oyuna griyoruz ve dandik kolla oynuyoruz

yinede kol çalışmazsa oyunun bulunduğu yerden "x360ce.exe" tıklıyarak ayarlama yapalilirsiniz.

Eğer bu konu daha önce verilmisse kusura bakmayın. yardımcı olduysam ne mutlu bana

DLL hatası alanlar visual basic kursun burdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukC53 -- 1 Haziran 2012; 2:34:53 >

• Kardeşim oyun bu seferde ağır çalışıyor normalde hıp hızlı çalışıyordu ama şimdi ağır ne yapmam gerek sorunlar gitti ama tek sorun önceden olmayan ağır çalışma ne yapmam gerek ?
  • D:\Program Files\Fifa 12\Game\fifasetup daki ayarları kurcala kaydet sonra bi daha gir pcne göre düşük veya güçlü ayarla tekrar kaydet öyle dene

not : başka paylaşım sitesinde de paylaşmıştım kurdular tıkır tıkır çalıştı, ilk defa sende böyle bi sorun çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukC53 -- 5 Temmuz 2012; 0:30:48 >
  • yok ben gezdim bazı forumları aynı sorunu yaşayan birkaç kişi daha yazmış.Ama oyun önceden baya rahat çalışıyodu :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.