Şimdi Ara

FIFA 2013 [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.000
Cevap
10
Favori
115.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SS lerle destekleyelim konuyu beyler bayanlar
  • hay ... oyun dil seçiminden sonra atıyor
  • ss koymayı küfür etmekten dolayı düşünemiyorum...Klavyede ok tuşlarını yön tuşları olarak kullanamıyorum maalesef.Sağdaki nümerik tuşlarla yön verecez mecbur...İlk izlenmimim plase vuruşlar

euro 2012 eklentisindeki gibi top kontrolüde ayağa yapışmayan yumuşak kontrol şeklinde
  • Son bir kere Fifa 12'ye girsek mi
  • Demomu çıkmış hemen yüklüyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S@HMeRDaN -- 11 Eylül 2012; 11:49:13 >
  • Yorumlar SS'ler gelsin

%32 den gidiyo benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 11 Eylül 2012; 11:50:14 >
  • 10 dakika sonra inmiş olacak %80'da şuan. F710'la yeni skill moveları yapıcam bol bol ss atarım beyler.
  • Muhtemelen bugün video atarım youtube'a. Yeni hareketler ve Serbest vuruşlarla ilgili. TÜRKÇE SESLİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKIPPER84

ss koymayı küfür etmekten dolayı düşünemiyorum...Klavyede ok tuşlarını yön tuşları olarak kullanamıyorum maalesef.Sağdaki nümerik tuşlarla yön verecez mecbur...İlk izlenmimim plase vuruşlar

euro 2012 eklentisindeki gibi top kontrolüde ayağa yapışmayan yumuşak kontrol şeklinde

http://soccercenter.net/forum/k/fifa-12-demo-tus-takimlari-sorunu-cozumu-alinti_166630
    Al kardeş. Rahat rahat oyna oyununu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masontr -- 11 Eylül 2012; 11:51:51 >

• mamunda şuan 1-2 seederla veriyor, origin full hız 620 kb altına inmedi hız Acayip heyecanlıyımm %18
  • Battlefield 3 dlc'si olan Armored kill çıkmadan bir indire bilsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoMerCyOsKAR

Muhtemelen bugün video atarım youtube'a. Yeni hareketler ve Serbest vuruşlarla ilgili. TÜRKÇE SESLİ.

Hocam bende video yapıyorum farklı oyunlar için Fraps'le çekiyorum Premiere Pro ile düzenleme + render yapıyorum atıyorum 100 saniyelik bi video 1080p 100mb oluyor. Siz hangi ayarları kullanıyorsunuz?
  •  FIFA 2013 [ANA KONU]

FIFA 2013 [ANA KONU]

i5 2400 + 8800 gt 60fps sabit

• 40 dakika var daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoMerCyOsKAR

Muhtemelen bugün video atarım youtube'a. Yeni hareketler ve Serbest vuruşlarla ilgili. TÜRKÇE SESLİ.

biz de bekliyor oluruz, sonrasında da müteşekkir oluruz :) ben akşam indirebileceğim, ve ancak gece oynarım...
  • Kol ayarlarını FIFA 12'deki gibi prog kullanarak mı yapacaz yoksa ayarlarda var mı ? Ya da kol kullanabiliyo muyuz ?
  • Hemen işten çıkıp eve gideyim
  • Şuan ortalık kalabalık anlasılan aksama dogru yuklemek daha mantıklı.Video yapan arkadaslar bizede haber verirse burda iyi olur bir ilk izlenim almıs oluruz.
  • control.ini yi atabilecek var mı belgelerimde olması lazım
  • İndirdim beyler az sonra koyarım baya bi SS.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.