+Impact Engine hatalarından hiç birin görmedim. +First Touch Control çok isabetli, güzel olmuş. +Yerden paslar daha gerçekci. +Şutlar daha oturaklı gidiyor gibi, tam anlamadım hepsi bloklandı çünkü. +Maçın saatini istediğim saate ayarlayabiliyoruz. +Salak salak faul vermiyor hakemler avantaj iyi uygulanıyor. -Ofsayt hataları devam ediyor. -Tactical Defending devam ediyor. -Havadan pas atarkan ki animasyonlardan bazıları gerçek dışı.
Bitti bi dalayım oyuna ss'lerle dönerim
quote:
Orijinalden alıntı: Daniel Faraday
beyler biriniz link verin :D
İndirmek için Origin'e giriş yapman lazım, giriş yaptığında zaten reklam çıkıyor deneyin diye
quote:
Orijinalden alıntı: IchabodCrane
quote:
İndirmek için Origin'e giriş yapman lazım, giriş yaptığında zaten reklam çıkıyor deneyin diye
eyvallah tamam
İlk maçımda mancester city ile arsenal e karşı 1-1 berabere kaldım legandary de.Süre uzatma yaması da gelirse tadından yenmeyecek
quote:
quote:
quote:
eyvallah tamam
haha bilmiyormuydun :)
Repair install yaparak çözdüm sanırım atma sorununu.
origin coştu internetim 8mb iken saniyede 1mb/sn ile indiriyorumm %88 artık :D fifa 12 de son bi maça giriyorum beyler
%82 Son 15 dakika!
İyi bari inene kadar fifa 12'de jübile yapalım
Bu da benden gelsin. 1080p çözünürlük en üst ayarlarda 60 fps ye kilitlendi... Optimizasyon çok iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: R.Rondo9
Bu da benden gelsin. 1080p çözünürlük en üst ayarlarda 60 fps ye kilitlendi... Optimizasyon çok iyi.
+1 görüntü enfes :)
quote:
Orijinalden alıntı: myres
quote:
quote:
quote:
eyvallah tamam
haha bilmiyormuydun :)
1 aydır origine girdiğim yok olm ondan len :D
orgin linkine girince hata veriyor
mamunda ya talim
quote:
Orijinalden alıntı: Rickie
Aman kardeşim çöz.Çöz ki bizdede sorun olursa çözebilelim :D
quote:
Orijinalden alıntı: SKIPPER84
ss koymayı küfür etmekten dolayı düşünemiyorum...Klavyede ok tuşlarını yön tuşları olarak kullanamıyorum maalesef.Sağdaki nümerik tuşlarla yön verecez mecbur...İlk izlenmimim plase vuruşlar
euro 2012 eklentisindeki gibi top kontrolüde ayağa yapışmayan yumuşak kontrol şeklinde
Pardon aga az önce yanlış link verdim. Ama sorunu kendim çözdüm. Klavyede oynamak için adam akıllı bir şekilde: maça girdikten sonra: select sides'a gir ordan kontrol ayarlarına gir klavyenin ordan da yukarıda "alternate" yazan kısım var. Burda yön tuşları atanmış vuruş-pas tuşlarını da sen ayarla oynayabilirsin. Ama sadece"alternate"da yön tuşları atanmış. Diğer seçeneklerde yöntuşunu atayamıyorsun. Kolay gelsin. İyi oyunlar. Umarım anlatabilmişimdir.
Origin'in ben a... Oyun play'e basınca açılmadı uninstall'e bastım baştan yükleyecektm setup dosyasını da siliyo böyle heralde. Mamunda'dan indiriyorum
quote:
Orijinalden alıntı: myres
quote:
Orijinalden alıntı: Rickie
Aman kardeşim çöz.Çöz ki bizdede sorun olursa çözebilelim :D
Yok, tekrar oldu. İşe yaramadı yani :(
birde maç sonunda oyuncu istatistiklerini geliştirmişler